Bírálati szempontrendszer a a kormányzati szervek egységes tankolási rendszerének 2009. évi eljárásában Bírálati részszempontok: –Ajánlati ár 70-es súlyszámmal.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1 Nem fizethető ki az osztalék előleg devizában,
Advertisements

Gazdasági Informatika
Az érettségi rendszere
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
Elszámolás amit az oktatók 90%-a használ (NAV)  SUZUKI SWIFT 1,3  Gyár által megadott fogyasztás: 7,4liter  NAV által engedélyezett szorzó 1,9  NAV.
13. tétel. • Egy költségvetési szerv jön létre, amelyre kiterjed a közbeszerzési törvény alanyi hatálya, mivel klasszikus ajánlatkérőnek minősül. Az ajánlatkérő.
Törvényben szabályozott innovációt támogató lehetőségek
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
A fuvarozási ágak díjazása
Kvantitatív Módszerek
Készlet késztermékek, alkatrészek, kiegészítő termékek,
Teljesítménytervezés
Gazdaságfejlesztési pályázatok 2009, 1.kör Kovalszky Dóra, NFÜ GOP IH.
1 AZ „EGER, FELNÉMET VÁROSRÉSZ REHABILITÁCIÓJA” közbeszerzési eljárások ismertetése 2009.Szeptember 29.
Szállítmányozás Készítette: K E K L.
1. oldal A vezetői döntéseket támogató mutatószám rendszer Pilot projektzáró jelentés szeptember 9.
Kimutatás tervező Egy lekérdezés adatait tetszőleges formájú nyomtatási listába lehet foglalni. ATLAS - SQL.
Készítette: Unyatyinszki Csaba
Magyar Fuvarozói Fórum november 22. És minket mi hajt? Vicze Anikó MOL Magyarország Kártyamenedzsment vezető.
ALKALMAZOTT KÉMIA Értékes jegyek használata a műszaki számításokban
Pénzügyi előadás pályázói információs napra TÁMOP /1.
A 2006.évben, az üzemanyagtöltő állomások által forgalmazott benzin és gázolaj mennyisége, és azon belül a határmenti (30-40 km a határtól) térségben működő.
Koordináta transzformációk
VPOP Jövedéki Igazgatóság
A diákat készítette: Matthew Will
Nyílt napok 2008/2009. szakközépiskolai képzés felvételi eljárás általában felvételi eljárás iskolánkban.
Költségelemzés, költséggazdálkodás
x2 x2 – 5x + 6 x(x ) + x(–2)+ (–3)(x) + (–3)(–2) = (x – 3)(x – 2) = Végezzük el a következő szorzást: (x-3)(x-2) =
Budapest-Rijeka-Koper útvonal Bravo csoport útiterve.
Készítette: Bukhár Máté.  Elemzésem alapján bemutatni az uniós tagországok gázolaj árait.  Azokhoz képest megállapítani, hogy a magyar gázolaj drága-e.
Közbeszerzési, Pályázati és Beruházási ismeretek
A SuperShop kártya sikere – mitől jó egy jó kártya? Nemcsics Róbert
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
NAGY SZILVIA & KISSNÉ HALÁPI BEÁTA. Budapest - Rijeka Budapest, Andrássy út GPS ( N / E) Budapest – Letenye (232 km) Tankolás MOL GPS.
Felvételi pontszámítás. A pontszámítás alapját a középiskolai eredmények és az érettségi teljesítmény adják, amelyek például emelt szintű érettségiért,
a MÁV-TRAKCIÓ Vasúti Vontatási Zrt.
A Stratégia értékelése, visszacsatolása
1.Szabályozási kérdésekSzabályozási kérdések 2.Az ügyvédi és tanácsadói tevékenységekAz ügyvédi és tanácsadói tevékenységek 3.Közbeszerzési szabályozásKözbeszerzési.
ENERGIAGAZDÁLKODÁS 4. Energiahordozók fogadása, mérése és elosztása dr. Balikó Sándor:
III. A termelés és értékesítés alakulásának elemzése
Szántó Tamás elnökhelyettes PMISZK
4. sz. főút Kisújszállás elkerülő Eredményhirdetés
1 Közbeszerzés ajánlattevői szemszögből Közbeszerzés ajánlattevői szemszögből Willinger Kornél.
Érettségi jelentkezések és érettségi eredmények 2007 Érettségi jelentkezések - érettségi eredmények.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Felvételi pontok számítása alapképzésre, illetve egységes, osztatlan képzésre A felvételi összpontszámot, vagyis a rangsorolás alapjául szolgáló eredményt.
Összefoglalás eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
Összefoglalás eljárásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetősé:
Százalék számítás - 7. feladat
Feladat: Adott egy város, benne metrók és állomások. Írjunk algoritmust amely megszámolja hogy mennyi az a legkevesebb átszállás amellyel egy tetszőleges.
A felsőoktatási fejlesztési részhozzájárulásról (képzési hozzájárulás) október 19. dr. Halász Zsolt.
Sikkasztás A Győri Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el sikkasztás valamint készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés bűntette.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
Gazdasági és PÉNZÜGYI Elemzés 4.
Viszonyszámok A viszonyszám két egymással logikai kapcsolatban álló statisztikai adat hányadosa V= A/B V: a viszonyszám A:a viszonyítás alapját képező.
Közoktatás-fejlesztési főosztály Friss Péter főosztályvezető
Közúti és Vasúti Járművek Tanszék. A ciklusidők meghatározása az elhasználódás folyamata alapján Az elhasználódás folyamata alapján kialakított ciklusrendhez.
Az egészséges és igazságos Magyarországért, a halmozottan hátrányos helyzetű egészségügyi dolgozókért! Balatonfüred Dr. Cser Ágnes.
INFOÉRA Gráfok, gráfalgoritmusok II. (Horváth Gyula és Szlávi Péter előadásai felhasználásával) Juhász István-Zsakó László: Informatikai.
Navigátor IC & ID Kft.. A munkabér szerkezete január 1-től.
A zöld közbeszerzés lépései Kovács László, beszerzési igazgató, az „Év Beszerzési Menedzsere” 2012-ben.
Röviden a közbeszerzésről
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A KÉTSZINTŰ ÉRETTSÉGI VIZSGÁRÓL
TÁJÉKOZTATÓ A FAKULTÁCIÓ VÁLASZTÁSHOZ
Adatfeldolgozási ismeretek műszeres analitikus technikusok számára
Közbeszerzési Hatóság
Mérések adatfeldolgozási gyakorlata vegyész technikusok számára
Előadás másolata:

Bírálati szempontrendszer a a kormányzati szervek egységes tankolási rendszerének évi eljárásában Bírálati részszempontok: –Ajánlati ár 70-es súlyszámmal –Üzemanyagtöltő állomások mennyisége és területi eloszlása 30-as súlyszámmal. Ezen belüli alszempontok: töltő állomások mennyisége 20-as súlyszámmal területi eloszlása (azaz a töltőállomások egymáshoz mért távolságának átlaga) 10-es súlyszámmal Bírálati módszer: –a pontkiosztás módszere valamennyi részszempont esetében az arányosítás módszere –Adható pontszám alsó és felső határa pont

Az ajánlati ár Ajánlati ár = [(ESZ-95 x 46)+(ESZ-98 x 1)+( ( (normál gázolaj + téli gázolaj)/2 ) x 53)]/100. Ahol az üzemanyag-fajtánként alkalmazott súlyszámok tehát ESZ-95 benzin esetében 46, ESZ-98 (vagy az azt kiváltó minőségi üzemanyag) benzin esetében 1, gázolaj esetében 53. A gázolajok esetében ajánlatkérő a normál gázolajra és az extra téli gázolajra megadott árak számtani átlagát veszi figyelembe. Az ajánlati árakat/kedvezményeket úgy kell kialakítani, hogy a szerződés teljesítése során az ajánlattevőnek (szállítónak) további költségtényezők érvényesítésére nincs lehetősége, azaz a kártyák elkészítésének, pótlásának díja, illetve a tranzakciók költsége 0,- Ft.

Az ajánlati árak MOLkisker-árKedvezményAjánlati ár (nettó Ft/liter) (Bruttó Ft/liter) ESZ-95 motorbenzin238,329229,32286,65 ESZ-98 motorbenzin258,3213,6244,72305,9 normál gázolaj 0,01224,648,5216,14270,175 Extra téli gázolaj236,6413,6223,04278,8 ÖMV-AGIPkisker-árKedvezményAjánlati ár (nettó Ft/liter) (Bruttó Ft/liter) ESZ-95 motorbenzin238,3211,2227,12283,9 ESZ-98 motorbenzin258, ,32302,9 normál gázolaj 0,01224,6411,2213,44266,8 Extra téli gázolaj236, ,64275,8

A MOL és az OMV ajánlati árainak összehasonlítása Az OMV ajánlatával elért kedvezmény (Ft/év) Nettó kedvezményBruttó kedvezmény A korábbi szerződéshez képest A MOL ajánlatához képest A MOL ajánlatával elért kedvezmény (Ft/év) Nettó kedvezményBruttó kedvezmény A korábbi szerződéshez képest

Területi eloszlás A területi eloszlás tekintetében a töltőállomások egymástól mért távolságainak átlagát a következők szerint kell meghatározni: Az ország bármely, tetszőlegesen kiválasztott állomásáról kiindulva egy folyamatos vonalra “fel kell fűzni” egymás után (nem régiónként és nem egy-egy bázisként választott töltőállomáshoz többször visszatérve, majd onnan újra elindulva egy másik irányba), közúton, de tetszőleges útvonalon haladva az állomásokat. A felfűzés során érinteni kell valamennyi töltőállomást, de egy állomás csak egy alkalommal érinthető. Két töltőállomás közötti térbeli ugrás (távolság=0 km) nem megengedett (a felfűzés folyamatos vonala nem szakadhat meg). Amennyiben egy helységen belül több állomás is található, azokat is külön- külön számításba kell venni. A legutolsó töltőállomásból nem kell a kiindulási pontra visszatérni. Az egyes pontok között így adódó távolságok összegét el kell osztani a töltőállomások darabszámával.

A MOL és az OMV üzemanyagtöltő állomási számának és eloszlásának összehasonlítása Üzemanyagtöltő állomások mennyisége és területi eloszlása MOL Nyrt. OMV Hungária Kft. és konzorciumi partnerei Mennyiség (db) Eloszlás (km)15,3414,68

Végső értékelés Az ajánlattevő neve: Az elbírálás részszempontjai A részsz empont ok súlyszá mai MOL Magyar Olaj- és Gáripari Nyilvánosan működő Részvénytársaság OMV Hungária Kft. Értékelt elem Értékelé si pontszá m Értékelés i pontszám és súlyszám szorzata Értékelt elem Értékelé si pontszá m Értékelési pontszám és súlyszám szorzata Bruttó ajánlati ár70280,4098, ,50277,41100, ,00 Üzeman yagtöltő állomás ok mennyis ége és területi eloszlás a Mennyiség (db)* , , , ,08 Eloszlás (km)**1015,3495,70956,9814,68100, ,00 Összpontszám , ,47-295, ,08