2010. szeptember 3-5. www.szeptemberfeszt.hu Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
2011. szeptember SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Észak-Magyarország Turisztikai Régió
Tourinform iroda működtetése október Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Vác turisztikai attrakciók összefogása a TDM szervezet keretében
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
A helyi termék szerepe és lehet ő sége Zala megyében Kovács Tünde, projektszakért ő Kerka völgy aranya, a méz - a helyi termékekért Zalamerenye, 2010.
Családbarát szálláshelyek Puczkó László Szakmai igazgató.
Coke Zero sampling
ORSZÁGOS TDM KONFERENCIA, BÜK 2010.
Promóciós eszközrendszerünk
A Budapest-Közép-dunavidéki Regionális Marketing Igazgatóság 2009 évi tevékenysége. MagyarországBudapest-Közép-Dunavidék április 20. Domonyvölgy.
Kincses Márk, marketing stratégiai titkár
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Marketing lehetőségek a falusi turizmusban
GLOBAL EXICOR K FT É RD, A SZFALTOZÓ UTCA 43. B. ÉP. Tel:
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
UTAZÁS Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár Futár Veronika február 21.
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
Országos Tourinform Találkozó Megújult Magyar Turizmus Zrt. Marketingterv november 14.
Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Werner Gábor
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
Gödöllő és környéke kulturális turisztikai programjainak bővítése Előadó Maka Marianna TTF Nonprofit Kft.
Köszöntjük a Kedves Résztvevőket !. Az OTP Travel bemutatása Alapítás éve: Fiókirodák száma: 15 6 budapesti fiókiroda6 budapesti fiókiroda 9 vidéki.
Tourinform iroda működtetése április Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
Minőségbiztosítás a falusi turizmusban
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Köztünk élnek. Ismered őket? EIA/2012/
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
Megvalósítás, finanszírozás BTH Kht. 50 millió Ft MT Zrt. 50 millió Ft Budapesti hotelek 140 millió Ft Malév ZRT Budapest Airport.
A kulturális turizmus trendjei és a
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
Budapest Utazás Kiállítás
Országos Munkaerő-piaci Szolgáltató És Szakmai Támogató Hálózat.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Magyarországi tapasztalatgyűjtő kiutazás a „Hagyományaink Gyümölcsei” projekt keretében szeptember
Miért a témaév?. Miért a témaév? A Magyar Turizmus Zrt óta minden évben egy-egy témára koncentrálja erőforrásait: 2006: Nagy Ízutazás 2007: Zöldút.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Szlovákia és az Észak-magyarországi régió. A szlovák piac relevanciája, avagy egy kis statisztika 2015-ös tervek.
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Kovács Györgyi Budapest Kártya Divízió Vezető BFTK Nonprofit Kft.
Gyógyturisztikai szekció április 1. Bozzay Andrásné Nemzetközi Balneológiai Konferencia.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Győr Domanyik Eszter, főosztályvezető Városmarketing és Programszervezési Főosztály Győr MJV Polgármesteri Hivatala 1 Turizmus 2016.
Haszon rendezvények médiaajánlat
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
Helyi védett értékek bemutatása a
Pályaválasztási Kiállítások 2008
Programjaink fizikából a es tanévben
Előadás másolata:

2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál

Előzmények 2000-ben jött létre a rendezvény, melynek akkor két fő eleme a Pörköltfőző verseny és az óriásbográcsban mesterszakácsok által készített rekord mennyiségű pörkölt volt. Mára a gasztronómiai programok mellé kialakult egy igen erős kulturális kínálat is! A SzeptEmber Feszt létrehozásának célja, hogy a fővárosban is legyen egy olyan családi rendezvény, ahol egyszerre van jelen a hagyományos magyar gasztronómia, a kultúra és a szórakozás.

Új helyszín: a Népliget Az immár 11 éves fesztivált idén is a Népligetben rendezzük meg. A programelemek folyamatos bővülésével az eredetileg egynapos rendezvény néhány éve már három napon keresztül várja a látogatókat. Nem lesz ez idén sem másként, az új helyszín adta lehetőségeket is minél inkább szeretnénk kihasználni. Természetesen a régi jól bevált attrakciókat is láthatja a közönség.

Programok Pörköltfőző versenyek Gasztronómiai bemutatók Élőzenei koncertek több színpadon Játszóház gyerekeknek Kézműves bemutatók PerifériArt kiállítás Magyarországi Rekordok Napja

Osztálytársak Találkozója A SzeptEmber Feszt keretében lehetőséget kínálunk arra, hogy évről-évre, előre tervezhető időpontban, helyszínen találkozhassanak egymással a rég nem látott osztálytársak az Osztálytársak Találkozója keretében. Segítséget nyújtunk a szervezéshez is, hiszen biztosítjuk a helyszínt, a programokat, a jelentkezést ill. igény esetén a pörköltfőzésben való részvételt.

Pörkölt Parádé Rákpörkölt, harcsapörkölt, tojásos zöldborsópörkölt, birkapörkölt, vaddisznópörkölt, tojáspörkölt, borjúpörkölt, körömpörkölt és marhalábszárpörkölt! Ez csak néhány a több, mint 30 fajta meghökkentő pörkölt közül, amelyek az elmúlt évben, a klasszikus pörköltek mellett kóstolhatóak voltak a SzeptEmber Feszt-en. Végre egy olyan fesztivál, ahol a látogatók nem csak láthatják, de el is fogyaszthatják a különlegesnél különlegesebb pörkölteket, amelyeket ismert éttermek neves szakácsai készítenek!

Látogatók Családok, a gasztronómia és a koncertek iránt érdeklődők az ország egész területéről, ill. Budapesten tartózkodó külföldi turisták. A hétvégi programjukat tervezetten alakítják úgy, hogy legalább egy teljes napot a rendezvényen töltenek. A képek különböző színpadoknál, más-más időpontban készültek.

Látogatók száma Látható, hogy az új helyszínnek, a Népligetnek köszönhetően jelentős mértékben nőtt a látogatók száma és változott az összetétele. Idén is további növekedésre számítunk.

Sajtómegjelenések az elmúlt években Népszabadság Népszava Blikk Metropol Szabad Föld Fejér Megyei Hírlap Zalai Hírlap Békés Megyei Hírlap Telehold Pincér Wan2 Diéta & Fitness Magazin Néhány példa, mely újságokban írtak a SzeptEmber Feszt-ről:

A GKRTE, mint díszvendég Az előző évek gyakorlatának megfelelően egy-egy díszvendéget látunk vendégül. A díszvendég kiemelt szerepet kap a rendezvény kommunikációjában és a helyszínen is. Célunk a látogatók számára közelebb hozni és ismertebbé tenni díszvendégünk tevékenységét, nevezetességeit, látnivalóit.

Tervezett hirdetések reklám spotok országos televíziókban és rádiókban nyomtatott hirdetések: Repülőgép fedélzeti magazinok, Pesti Est magazin, Servus programajánló, Helyi Téma, Budapesti Piac internetes megjelenés: MT Zrt. külképviseleti honlapjain, est.hu és PORT.hu programajánló portálokon közterületi reklámok: járműreklám buszokon és villamosokon, metróreklám, city light plakátok db szórólap elkészítése és terjesztése a Tourinform irodákon, utazási irodákon, rendezvényeken, postaládákon keresztül db műsorfüzet terjesztése a helyszínen, mely tartalmazza a részletes programot, térképes útmutatót a helyszínről

Támogatóinknak ajánljuk megjelenés szórólapon, műsorfüzetben, honlapon embléma elhelyezése hirdetésekben bemutatkozási, kitelepülési lehetőség a helyszínen színpadok névhasználata a SzeptEmber Feszt 2010 támogatója cím használata lehetőség céges partnertalálkozókra, dolgozói csapatépítésre

Köszönöm a figyelmüket! Gál Gábor