CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Viselkedésformák a csoportban
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Igaz történet karácsony előttről
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam.
PROJEKT A GYAKORLATBAN AVAGY A TANULÓPÉNZT MEG KELL FIZETNI.
Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”
Hálás vagyok.
Őszinte bocsánat.
A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.
CV - Önéletrajz Milyen a megfelelő CV?
avagy a titkos napló titkai
Neked tőlem szeretettel
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
Elektronikus adóbevallás
Feltétel nélküli szeretet
Világomban minden rendben van
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Szeretet nélkül Szeretet nélkül élni nem lehet élni nem lehet Merk Mihály Gorog Rita Dalma.
A Paradicsom és a Pokol.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
1. Mindig legyen egy dosszié a kezedben Azok a dolgozók mindig keményen dolgoznak, vagy éppen értekezletre igyekeznek… Akinek nincs semmi a kezükben,
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Hogyan nézzen ki az ajánlólevelünk?
De ingben, gatyában is szeretem a hazám. Nem járok zsinóros mentében,
Ha soha nem éreztél fájdalmat, honnan tudnád, hogy én vagyok a Gyógyító?
Elég.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Gondolatok a munkahelyen Mottó: „Ez nem egy iroda
All we love, we left behind
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
Fábiánkovits Márk o Édesapám szülei horvát származásúak, én Magyarországon születtem Sopronban. o Édesapám Horvátországban született egy kis városban,
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
Barát Müller Péter.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Feltétel nélküli szeretet
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Margotzy Barátság, szeretet.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
ÜDVÖZÖLLEK. HÁLÁS VAGYOK… A KEDVESEMÉRT, AKI PANASZKODIK A VACSORÁRA, MERT ÍGY AZ ESTÉT VELEM TÖLTI, ÉS NEM VALAKI MÁSSAL.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.
Mit mondanak a nők, amikor rajtakapják őket?. Az angol: Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jössz haza, elkerülhető lett volna ez a mindkettőnknek.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Istennel beszélget egy ember
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Gyakornokokat Gödöllői gyárunkba keresünk az alábbi területekre:
Játék, szórakozás, egészség
Előadás másolata:

CV avagy önéletrajzi csúcsmondatok eredeti helyesírással

Jelentkezésem előtti utolsó munkahelyem,egyébként dolgoztam, csak csődbe ment. Szívesen írnék önéletrajzot, de annyiszorvoltam részeg, hogy nem emléxem semmire... Két nyelven folyékonyan beszélek és további három nyelven tudok káromkodni. Nincs bennem tartás, és a pénz is kell. 45 éves vagyok. Ez nem baj?

3 éve Hiv pozitiv vagyok, szeretnék újra egy jól funkcionálló csapatban dolgozni... Szüleim egyszerű, kétkezű emberek... Az előző munkahelyemről azért rúgtak ki, mert dugtam a főnökkel... Mindent tudok, hazudni is! Én dolgozni nem szeretek de, ha más csinálja, órákig eltudom nézni.

Eddig beképzelt voltam, most már tökéletes vagyok. Szívesen vállalok munkát az Unióban. Nyelvtudásom remek tudok románul és ukránul. Csak felfüggesztett bűntetésemm van, de hazudtak ellenem a bíróságon... Harmincöt vagyok, de csak husznak látszom! Hobbim: Haverok, Buli, Fanta

Teljesen mentes vagyokmindenféle előítélettől Teljesen mentes vagyokmindenféle előítélettől. Mindenkitegyformán útálok! Térdelek ha kell és persze szeretni is tudok. Mindig szerettem a kanapékat... Én egy 22 éves frissdiplomás fiatalember vagyok és az álláshirdetésben megjelölt 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezem. Kiskoromban legtöbbször rádióval játszottam a vízben.

Már gyerekkorom óta erről az állásról álmodozom! Édesapám édesanyám férje, édesanyám édesapám felesége. Mindketten házasok. Jó megjelenésű megbízható zsebtolvaj vagyok. Én is ember vagyok csak eddig nem tudtam rola… Titkárnő: Mellékesen megállapítom hogy egyéb szolgáltatást is elvállalok.

Az ott az a szőrös muksó a képen sörösüveggel a kezében én vagyok nem egy majom... Soha nem voltam képes semmi befejzni, de most Csak 8 évet ültem... Igen ez én vagyok... Sosem ellenkezem a fönökömmel, még ha igazam is van, inkább lejáratom a többiek előtt.

Keményen dolgozom, kitartó vagyok, ha segget kell nyalni, akkor is. 1994-ig egy embernél voltam titkárnő. Kedves Béla! Habár igy közel sem elvezhető annyira a fényképem, mintha e-mailen keresztül ment volna át, de remélem ez nem lesz akadálya tovabbi kapcsolatunknak. (faxon érkezett önéletrajz) Kommunikativ alkatnak tartom magam. Angolul, németül nem beszélek, de egy gyorstalpaló tanfolyam elvégzésére bármikor vállalkozom.