Üdvözöllek a VISION Világában! ONE VISION. . V.Tuteljan Az Orosz Orvostudományi Akadémia akadémikusa „ A Vision az a Cég, amely az Egészségügyi Világszervezet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Budapest, március 4. SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ Dr. Kocsis István vezérigazgató, BKV Zrt.
Hírközlés – Hatóság Szabó Tibor Kompetenciaközpont vezető
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Az alternativ műholdas TV szolgáltatásban rejlő lehetőségek forgalmazók és szerelők számára Rácz Tamás – Értékesítési Igazgató.
MLBKT Konferenica 2012.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Korszerű interaktív alkalmazások Dynamic packaging Készítette: Mező Ildikó március 25.
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
AutoPCL Marketing New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám:
… with NFC A mobil contactless (NFC) technológia lehetőségei a pénzügyi szektorban.
KLENEN, Werle Rita Topten Egy nemzetközi projekt az energiahatékony termékekért KLENEN Mátraháza március 8. – 9. Werle Rita Topten International.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Informatikai megoldások egy kézből
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Célcsoport elérése – online támogatással Go East! – a ki nem használt lehetőségek birodalma.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???
B ÉRES G YÖRGY Gazdasági főigazgató Az egészségügy háttérszolgáltatásának és egyéb népgazdasági ágazatoknak a kapcsolata március 31.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Bemutatkozik a CPL JOBS. Eredmények számokban  1989 óta Európa egyik vezet ő toborzó ügynöksége és HR - szolgáltatója  Európában 8 országban jelenlév.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Cégbemutatás 2003 október 7.. Cég háttér AmCham havi magazin Új kétnyelvű befektetési magazin Marketing ügynökség.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
E GYEDÜL VAGY HÁLÓZATBAN ? VI. Országos Tanácsadási Konferencia, BKIK Budapest, március 21. ISBN száma: HR + K ONZORCIUM.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Vége a vakon navigálásnak!
9. tétel.
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
EBSCO Information Services
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
A Reklámajándék.hu Kft. az IGC Global Promotions hazai képviselője
OTP Bank A legjobb pénzügyi szolgáltató vállalkozásának Kiss László
Előadás másolata:

Üdvözöllek a VISION Világában! ONE VISION

. V.Tuteljan Az Orosz Orvostudományi Akadémia akadémikusa „ A Vision az a Cég, amely az Egészségügyi Világszervezet elismerésével dolgozik” Oz Garcia Az Equinox Fitness Clubs, East Coast Alliance of Trainers, Nutrophy Inc, Life Extension Foundation nemzetközi hálózatainak főtanácsosa. Az USA-ban és az egész Világon ismert és elismert Táplálkozástudományi szakember Pierre - André Matiz festőművész a Vision Társaság design tervezője

EURÓPAI gyártó egységek - Közel, 2000 munkatárs -Több, mint 250 millió eurós forgalom Auditáló tanácsadó háttér - A kereset kényelmes eljuttatása - Különleges ajánlatok a disztribútoroknak A Vision Társaság termékeit szigorúan a nemzetközi GMP standard szabályainak megfelelően állítják elő. FranciaországNutripharma Írország

Egyedi, védett gyártástechnológia = ORGANIKUS TERMÉKEK ! Az egészséges életvitelhez szükségesek: Gyerek készítmények Family Hit Férfiaknak Nőknek Antistressz Quadraktív karkötő Barnulás Classic Hit Regenerálás Vision tea Kozmetikum

Semmilyen adalékanyagot tartósítószert nem tartalmaz!

Sikeres oktatási rendszer Rendelés kiszállítási rendszerBanki rendszerekÜgyfélszolgálat Dinamikus marketing terv 3G internetes technológiák Többnyelvű rendszer Naprakész Üzlet

3G internetes technológiák 3G (Global) – A Vision internetes rendszere, amely segítségével a világ bármely pontjáról irányíthatod üzleted. Ez a rendszer három részből áll: Globális rendelési, fizetési és termékszállítási rendszer a világ bármely pontjába a disztribútoroknak és az ő ügyfeleiknek egyaránt. Effektív elektronikus kommunikációk globális rendszere a disztribútorok és az ügyfeleik között. Távolsági üzletvitel globális rendszere.

Globális rendelési és fizetési rendszer Az egész világon elérhető. Több nyelven elérhető Internet-shop Több nyelvű Call-center A saját honlapon keresztül történő, ügyfeleid által bonyolított rendelések feldolgozása Webiroda. A rendelések és a bevétel ellenőrzése

A termék információ és az üzletvitel többnyelvű rendszere Ingyenes modern többnyelvű honlap és domain név. Céges televízió www. vipvisiontv.me Az „Emberek bolygója” című magazin (hamarosan elektronikus formában is) Internetes hírek a «Vision News» Ingyenes regisztráció online is.

A szolgáltatási infrastruktúra Kereskedelmi kirendeltségek és reprezentációs irodák szerteágazó hálózata (48 iroda) 25 országban Több mint 200 országban megrendelheti a cég termékeit a Global Ordering System rendszeren keresztül Internet-shop és Call-center Vezető logisztikai szolgáltatók : Cargo Partners és UPS ( több mint 200 országban) Rendelés kiszállítása a logisztikai szolgáltató kirendeltségére és házhoz szállítás

A Cég Ügyfélszolgálata Ügyfélszolgálat a Cég minden kirendeltségén Többnyelvű Call-Center

Első lépések - A szerződés formanyomtatványának kitöltése - Az elektronikus szerződés kitöltése a cég honlapján vagy - Az elektronikus szerződés kitöltése a meghívó személy honlapján. A szerződés megkötése után a rendszer regisztrációs számot ad. Nincs „regisztrációs díj”! Nincs kötelező kezdő csomag! Nincs előre összeállított termékcsomag!,

Üzleti ajánlás OFF-Line ON-Line,

 Fogyasztani a termékeket.  Segíteni a cégnek a forgalom fejlesztésében és növelésében.  Értékesítési, fogyasztói hálózatot építeni.  ( amennyiben szeretnéd ) értékesíteni a terméket és bevételre szert tenni.) MIT KELL TENNEM???,

Professzionális Marketing Terv 40 % Árrés 1 Szint 2 Szint 3 Szint 4 Szint 5 Szint 6 Szint 7. Szinttől akár a végtelen mélységig VIP 1 – 6 % 5% 10% VIP 10% 56 %,

1.sz. 3 2.sz. 9 3.sz sz sz fő 5% 3 x 7,5€ 5% 9 x 7,5€ 10% 27 x 15€ 10% 81 x 15€ 10% 243 x 15€ 5.355€/hó

HOGYAN KELL ELKEZDENI??? egészségügyi és üzleti kérdésekben 1) Partnerek és ügyfelek felkeresése Professzionális konzultáció Ügyfélszolgálat és OKTATÁS !.

MIT KELL BEFEKTETNI??? Időt és energiát! A siker formulája :

VISION utazási térképe Kuba Dominika Brazília SpanyolországTörökország Egyiptom Egyesült Arab Emirátusok Sri Lanka Thaiföld Seychelles szigetek Mauritius Tunézia Balti hajóút Dél Afrika Vision Voyage -Utazások résztvevő

CUBA Seychelles Saint Anna sziget Tunézia Ezért érdemes volt…

2010 Október Hainan Sheraton hotel várja a Visiont. Ezért is érdemes volt!,

Vision utazás 2011 Gyere velünk Atlantisba ATLANTIS THE PALM DUBAI A Világ nyolcadik csodája! Gyere Te is Dubaiba a 2011-s nyaralásra! Velünk Te is ott lehetsz! Merj álmodni és cselekedni………….

Kiszabadulhatsz a mókuskerékből. Önállóan rendelkezhetsz a saját életed fölött. Merj álmodni és váltsd valóra álmaid! Mi segítünk. !

Téged is vár a VISION Skype: visionmariann Tel: STEP BY STEP Lépésről lépésre,,, Schnabl Mariann. ONE VISION

Köszönet a Queen együttesnek a ONE VISION csodálatos számáért.