Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Szentendre Épített örökségek. Szentendre a Duna-parton """"A templomokra rávillan az alkony, A kusza város csillag bíborában, Csobban a Duna lassú.
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
BGA-12-HA-01 sz. HATÁRTALANUL Pályázat
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
..
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Katona József MKSZIG 1 Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium.
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Adjunk többet, mint amibe kerül!
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás Vidéken
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Eger várától a Gyergyói havasokig 1. utazás október
Gimnázium Szigeti épület A kollégium Iskolánk rövid története.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gólyatábor beharangozó
Pesterzsébeti Közgazdasági Szki.
Karácsonyi János Katolikus Gimnázium
Budapest mint világváros
Egy szervezet az Erasmus hallgatókért
A S Z Á M L A.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Budapest turisztikai marketingje
Munkács. Igyekszünk már itthon elkezdeni a készül ő dést a táborra.
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Gödöllő és környéke kulturális turisztikai programjainak bővítése Előadó Maka Marianna TTF Nonprofit Kft.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Budapest mint világváros
Budapest mint világváros
Spirit Hotel Thermal Spa
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
Határtalanul pályázat
Obervellach, Karintia -A képek a 2010-es táborunkban készültek-
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Program- és árajánlat Debrecenbe kéne menni… Kétnapos osztálykirándulás.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás GOLD LEMON EVENT MARKETING KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Tel/ Fax.:06-1/ Mobil:
DEBRECEN SZÉKELY SZEMMEL Barót-Debrecen,,határtalan’’ program.
 A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül iskolánk 7. osztályos tanulói lehetőséget kaptak arra, hogy a magyar.
Erdélyi út – május Útiterv és szállások. 1. nap Indulás Budapestről, első állomásunk Körösfő: A települést megismerteti velünk Péntek Pici László.
Erdei Iskola Június Pusztavám Vajda János Erdészeti Erdei Iskola.
Határtalanul.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Egynapos osztálykirándulás
Egynapos osztálykirándulás
NAPIREND, KÁRPÁTALJA Határtalanul utazás.
Egynapos osztálykirándulás
Szakképzési pályaorientációs fórum
Hallássérültek a könyvtárban
Gyárlátogatás az Audi Hungariánál május 29.
Határtalanul! – Elődeink nyomában Erdélyben
Előadás másolata:

Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás Gold Lemon KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/290-0630 Fax.:06-1/297-4107 Mobil: 06-30/352-5330 E-mail: goldlemon@goldlemon.hu Honlap: www.goldlemon.hu; * Az elkészített dia bemutató a Gold Lemon Kft saját szellemi terméke, annak engedély nélkül sem részben sem egészben nem használható fel!

Utazási kedvezmény Szerveztesse meg osztálykirándulását velünk, egy profi céggel, és utazzon díjmentesen vidékről Budapestre az egész osztály! „Az ország területén működő általános iskolák, szakiskolák, szakmunkásképző iskolák, gimnáziumok és szakközépiskolák nappali oktatásban részt vevő tanulói az iskola által szervezett csoportos utazás keretében díjmentes vasúti utazás igénybevételével meglátogathatják az alább felsorolt országos múzeumokat és az Országházat.” Kirándulásuk során cégünktől egy kísérő estig elkíséri Önöket, és mindenben rendelkezésükre áll!

Kötelezően választott múzeumok Budapesti Történeti Múzeum Hadtörténeti Múzeum Iparművészeti Múzeum Közlekedési Múzeum Magyar Nemzeti Galéria Petőfi Irodalmi Múzeum Magyar Nemzeti Múzeum Magyar Természettudományi Múzeum Magyar Mezőgazdasági Múzeum Néprajzi Múzeum Országos Műszaki Múzeum Semmelweis Orvostörténeti Múzeum, Könyvtár és Levéltár Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szépművészeti Múzeum Országház

Kiegészítő programok 1 napos kiránduláshoz Fővárosi Állat és Növénykert Tropicarium Planetárium Vasúttörténeti park Csodák palotája Cirkusz

Kiegészítő programok 1 napos kiránduláshoz IMAX 3D mozi Challengeland Visegrádi bob

Kiegészítő és esti programok 2 napos kiránduláshoz Művészetek Palotája (Matinékoncertek) Csillebérci kötélpálya Szentendrei városnézés Római Kőtár (Szentendre) Visegrádi városnézés, hajózás és bobozás

A programok ára az irodaköltséget igen, a 27% ÁFA-t nem tartalmazza! MINTAPROGRAMOK Általunk összeállított ötletek, de természetesen szabadon összeállított programok megvalósítására is van lehetőség! A programok ára az irodaköltséget igen, a 27% ÁFA-t nem tartalmazza!

1 napos programok programlistája Javasolt érkezés 9.00 Budapestre Délelőtt Budapest látványosságainak megtekintése busszal (1,5 óra, a Budai Várban található múzeum esetén 2 óra) Múzeumlátogatás, ebéd Délután izgalmas gyerekprogramok várják a tanulókat, melyeket az 5. és 6. dián felsoroltak közül választhatók

Mintaprogram „A” Délelőtt : Budapesti városnézés (2 óra) Magyar Nemzeti Galéria Délután: Fővárosi Állat és Növénykert Ebéd a helyszínen (1.menü: húsleves, spagetti, 2 dl üdítő 2.menü: paradicsomleves, rántott csirkemell, hasábburgonya, 2 dl üdítő) A program ára: 7760 Ft/ fő (tartalmazza a buszköltséget, az idegenvezetőt, a városnézést, a múzeumi és állatkerti belépőt és az ebédet)

Budapesti városnézés (1,5 óra) Mintaprogram „B” Délelőtt : Budapesti városnézés (1,5 óra) Szépművészeti múzeum Délután: Tropicarium Ebéd a helyszínen A program ára: 7800 Ft/ fő (tartalmazza a buszköltséget, az idegenvezetőt, a városnézést, a múzeumi és Tropicarium belépőt és az ebédet)

Mintaprogram „C” Délelőtt : Budapesti városnézés (1,5 óra) Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum Repüléstörténeti és Űrhajózási kiállítás Délután: Csodák Palotája Ebéd a helyszínen A program ára: 7800 Ft/ fő (tartalmazza a buszköltséget, az idegenvezetőt, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

2 napos programok Budapest és egy másik város megismerése szórakoztató programokkal, tanulmányi utakkal összekötve

Mintaprogram „A” 1.NAP-BUDAPEST, Csillebérc 2.NAP-Budapest Délelőtt : Budai városnézés Nemzeti Galéria Délután: Ebéd Csillebércen, Challengeland Vacsora Csillebércen, esti séta a Normafára Szállás 10 ágyas kőházakban 2.NAP-Budapest Délelőtt: Reggeli Csillebércen Pesti városnézés, Országház Vasúttörténeti Park Ebéd a helyszínen (Idegenvezetés a Park területén, hajtányozás, út a mozdonyfordító-korongon, utazás a Kerti Vasúton) Indulás haza A program ára: 13.800 Ft/fő (az ár tartalmazza a múzeumbelépőt, a városnézést, az idegenvezetőt, a buszköltséget, az ebédet mindkét nap,egy vacsorát és egy reggelit, 1 éjszaka szállást)

Mintaprogram „B” 1.NAP-Budapest Délelőtt: Budapesti városnézés (1,5 óra) Hadtörténeti Múzeum Délután: Fővárosi Állat és Növénykert Ebéd a helyszínen Vacsora a Corvin Bevásárlóközpontban, majd szabadprogram Szállás: 8-12 ágyas szobákban 2.NAP Délelőtt : Reggeli a szálláson Nemzeti Múzeum IMAX 3D mozi (Magyarország legszélesebb mozivászna) Indulás haza A program ára: 14.000 Ft/fő (az ár tartalmazza a múzeumbelépőt, az idegenvezetőt, a városnézést, a buszköltséget, az ebédet, a szállást, és a belépőket)

Mintaprogram „C” 1.NAP-Budapest Délelőtt : Római Kőtár tárlatvezetéssel Délután: Szentendrei Skanzen (népi programok, mesterségek) Ebéd a helyszínen Visegrádi vár, bobozás Visszaindulás Budapestre Vacsora a szálláson 2.NAP-Budapest Délelőtt: Reggeli Budapesti városnézés (1,5 óra) Fővárosi Állat és Növénykert, ebéd a helyszínen Indulás haza A program ára: 15.500 Ft/fő (az ár tartalmazza a belépőt a Skanzenbe, az 1 éjszaka szállást, a buszköltséget, a városnézést, a belépőt az Állatkertbe, a két ebédet és a vacsorát)

SZÁLLÁS

Belvárosi szállás Belvárosi, jól megközelíthető VIII. kerületi szállás Étkezés igényelhető az épület éttermében Négy-, hat-, nyolc-, és tizenkét ágyas szobák Közös fürdőszoba 4 ágyas 2700 Ft/fő 6 ágyas 3000 Ft/fő 8-12 ágyas 3600 Ft/fő Reggeli 600-900 Ft/fő

Csillebérc Elhelyezés tízágyas szobákban A melegvizes zuhanyzó és a toalett különálló épületben található. kőház 1600 Ft/fő faház 2000 Ft/fő

Köszönjük a megtisztelő figyelmet! Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, kérem forduljon hozzánk bizalommal! A kirándulásokat diplomás, pedagógiában jártas kollégáink szervezik és bonyolítják le. További ajánlataink megtekintéséhez kattintson weboldalunkra: www.goldlemon.hu