Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás Vidéken

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás Vidéken"— Előadás másolata:

1 Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás Vidéken
Gold Lemon KFT. 1704 Budapest Pf. 126. Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/ Honlap:

2 Pécs

3 Látnivalók Zsolnay Negyed séta Zsolnay Negyed Gyugyi gyűjtemény
Zsolnay Mauzóleum Zsolnay Negyed rózsaszín kiállítás Zsolnay Negyed Látványmanufaktúra Labor- interaktív varázstér Planetárium Utazás városnéző kisvonattal Gasi Kasim pasa dzsámija (most katolikus templom) Tettye panoráma+ séta, Pezsgőház Mecsextrém park Patikamúzeum Remekek háza Bazilika Cella Septichora

4 Mintaprogram Általunk összeállított ötletek, de természetesen szabadon összeállított programok megvalósítására is van lehetőség! Az alábbi mintaprogramok 1 napos időtartamúak, de természetesen meghosszabbíthatóak. A programok ára az irodaköltséget igen, a 27% ÁFA-t nem tartalmazza!

5 Mintaprogram „A” Ajánlott érkezés Pécsre: reggel 9 óra Délelőtt:
Zsolnay negyed séta Zsolnay Mauzóleum Zsolnay Negyed Látványmanufaktúra Labor- interaktív varázstér Ebéd Városnézés (Széchenyi tér és környéke) Délután: Planetárium A program ára: 9067 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

6 Mintaprogram „B” Délelőtt:
Találkozó: Széchenyi tér vagy Barbakán (városfal, kerek bástya, Klimó Gy.u.) Városismertetés, bevezető Széchenyi tér és környéke: Király utca, Jókai tér, Marcipán Múzeum nagyon érdekes kiállítás, vásárlási lehetőséggel. Remekek háza (helyi régiós termékek) Szent Isván tér és környéke, egyházi központ: Cella Septichora Látogatóközpont : ókeresztény sírkamrák, Bazilika . Jakováli Hasszán pasa dzsámija Ebéd Délután: Mecsextrém Kalandpark A program ára: Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

7 Mintaprogram „C” Délelőtt: Délután: Tettye- panoráma+ séta
Találkozó: Széchenyi tér vagy Barbakán (városfal, kerek bástya, Klimó Gy.u.) Városismertetés, bevezető Széchenyi tér és környéke: Király utca, Jókai tér, Marcipán Múzeum nagyon érdekes kiállítás, vásárlási lehetőséggel. Remekek háza (helyi régiós termékek) Szent Isván tér és környéke, egyházi központ: Cella Septichora Látogatóközpont : ókeresztény sírkamrák, Bazilika . Jakováli Hasszán pasa dzsámija Ebéd Délután: Tettye- panoráma+ séta A program ára: 9317 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

8 Sopron

9 Választható múzeumok/kiállítások
Központi Bányászati Múzeum Soproni Múzeum Patika Múzeum Zettl-Langer Gyűjtemény Régészeti kiállítás Néprajzi Kiállítás Pékmúzeum XVII-XVIII. századi síremlékek

10 Látnivalók/ Szabad program
Lábasház Római kőtár Polgárlakások Középkori Ózsinagóga Szent György Dómtemplom Eggenberg-ház Fabricius-ház Caesar-ház Storno-ház Tűztorony a Hűségkapuval

11 Mintaprogram „A” Délelőtt: Délután:
Ajánlott érkezés Sopronba: reggel 9 óra Délelőtt: Gyalogos városnézés Soproni Múzeum Storno-ház Középkori Ózsinagóga Ebéd Délután: Bob A program ára: 8900 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

12 Mintaprogram „B” Délelőtt: Délután: A program ára: 9220 Ft/fő
Városnézés Központi Bányászati Múzeum Caesar-ház Pékmúzeum Ebéd Délután: Túra a Lővérekben A program ára: 9220 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

13 Mintaprogram „C” Délelőtt: Délután:
Gyalogos Városnézés, Tűztorony a Hűségkapuval Ebéd Délután: Soproni városnézés kisvonattal,Fertőrákos és a Fertő-tó felfedezése élményjárművekkel izgalmas történeteken keresztül Sétahajózás a Fertő-tavon A program ára: Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

14 Szeged

15 Választható múzeumok/kiállítások
Szegedi Tudományegyetem füvészkert Szegedi Dóm Pick Szalámi és Szegedi paprika múzeum Egyházmegyei múzeum és kincstár Fekete ház/Móra Ferenc Múzeum Zsinagóga Szent-Györgyi Albert emlékszoba

16 Látnivalók/ Szabad program
Szegedi Vadaspark Szegedi Csillagvizsgáló Kövér Béla Bábszínház Dél-alföldi Erdészeti Rt. Zenélő Óra

17 Mintaprogram „A” Ajánlott érkezés Szegedre: reggel 9 óra Délelőtt:
3-4 órás Széchenyi tér – Kárász utca – Klauzál tér – zsinagóga – Reök-palota - Dugonics tér – Aradi vértanúk tere – Rerrich tér – Dóm tér (dóm, szerbtemplom) – Roosevelt tér – Tisza-part – Várkert – Tisza Lajos körút – Mátyás király tér (Alsóvárosi templom) – Újszeged.)Vár a Stefánián, Móra Ferenc Múzeum Ebéd Délután: Szegedi vadaspark A program ára: 7700 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

18 Mintaprogram „B” Délelőtt:
3-4 órás Széchenyi tér – Kárász utca – Klauzál tér – zsinagóga – Reök-palota - Dugonics tér – Aradi vértanúk tere – Rerrich tér – Dóm tér (dóm, szerbtemplom) – Roosevelt tér – Tisza-part – Várkert – Tisza Lajos körút – Mátyás király tér (Alsóvárosi templom) – Újszeged.)Vár a Stefánián, Móra Ferenc Múzeum Ebéd Délután: Pick Szalámi és Szegedi paprika múzeum Szegedi Tudományegyetem füvészkert A program ára: 7866 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

19 Mintaprogram „C” Délelőtt: Délután:
3-4 órás Széchenyi tér – Kárász utca – Klauzál tér – zsinagóga – Reök-palota - Dugonics tér – Aradi vértanúk tere – Rerrich tér – Dóm tér (dóm, szerbtemplom) – Roosevelt tér – Tisza-part – Várkert – Tisza Lajos körút – Mátyás király tér (Alsóvárosi templom) – Újszeged.)Vár a Stefánián, Móra Ferenc Múzeum Ebéd Délután: Mórahalom, Szt. Erzsébet fürdő A program ára: 8200 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

20 Kecskemét

21 Választható múzeumok/kiállítások
Katona József Emlékház Leskowsky Hangszergyűjtemény Magyar Fotográfiai Múzeum Nemzetközi Kerámia Stúdió Népi Iparművészeti Gyűjtemény Kecskeméti Képtár – Cifrapalota Magyar Naiv Művészek Múzeuma Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely Iskolatörténeti Kiállítás Orvos- és Gyógyszertörténeti Múzeum Zwack Gyümölcspálinka-főzde és Kiállítás

22 Látnivalók/ Szabad program
1. Nagytemplom 2. Városháza 3. Katona József Színház 4. Szent Miklós plébániatemplom (Barátok temploma) 5. Kodály Intézet 6. Református templom 7. Ókollégium 8. Újkollégium 9. Cifrapalota 10. Tudomány és Technika Háza (egykori zsinagóga) 11. Evangélikus templom 12. Piaristák tere 13. Görögkeleti templom 14. Ifjúsági Otthon

23 Mintaprogram „A” Ajánlott érkezés Kecskemétre: reggel 9 óra Délelőtt:
Városnézés, Magyar Fotográfiai Múzeum, Magyar Naiv Művészek Múzeuma Cifrapalota, Kecskeméti képtár Ebéd Délután: Kontyvirág tanösvény Planetárium vagy Kecskeméti Animációs Filmstúdió (A Kecskemétfilm Kft. Magyarország első animációs film stúdiójának, az 1957-ben magalakult Pannónia Filmstúdiónak a vidéki stúdióegysége. Számos örökemlékű sorozatot is a kecskeméti filmeseknek köszönhetünk, úgymint a „Magyar Népmesék”, a „Mondák a magyar történelemből” ,a „Mesék Mátyás királyról” és a „Leo és Fred” című alkotások.) A program ára: Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

24 Mintaprogram „B” Délelőtt: Városnézés
Orvos- és Gyógyszertörténeti Múzeum Iskolatörténeti Kiállítás Tudomány és Technika Háza Ebéd Délután: Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark A program ára: 6930 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

25 Mintaprogram „C” Délelőtt: Városnézés
Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely Zwack Gyümölcspálinka-főzde és Kiállítás Délután: Bugac Puszta Érkezés a Bugaci Karikás Csárdához Ebéd Kocsikázás a pusztában Csikósbemutató Búcsú a Csárdától A program ára: 8480 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

26 Debrecen

27 Választható múzeumok/kiállítások
Református Nagytemplom Status Quo Zsidó Templom Régi Városháza Református Kistemplom Megyeháza Debreceni Egyetem Klinikák Főépülete Déri Múzeum Medgyessy Ferenc emlékmúzeum Holló László Emlékmúzeum Modern és kortárs művészeti központ Debreceni Irodalmi Múzeum

28 Látnivalók/ Szabad program
Debreceni állatkert és vidámpark A Debreceni Egyetem Botanikus kertje Aquaticum Emlékkert Honvédtemető Virtuális szoborpark Gokart Erdei kisvasút Hortobágy

29 Mintaprogram „A” Ajánlott érkezés Debrecenbe: reggel 9 óra Délelőtt:
Városnézés (3 órás)+Református Nagytemplom Medgyessy Ferenc emlékmúzeum Modern és kortárs művészeti központ Ebéd Délután: Hajdúszoboszló Hungarospa A program ára: Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

30 Mintaprogram „B” Délelőtt: Városnézés (3 órás)+Református Nagytemplom
Holló László Emlékmúzeum Ebéd Délután: Hortobágy Lovascsárda Pusztakocsikázás, csikósbemutató A program ára: 9217 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

31 Mintaprogram „C” Délelőtt: Városnézés (3 órás)+Református Nagytemplom
Debreceni Irodalmi Múzeum Tímárház Ebéd Délután: Nyíregyháza, Sóstó Állatkert A program ára: 9967 Ft/fő (tartalmazza a buszköltséget Budapesttől, a városnézést, a belépőket és az ebédet)

32 Köszönjük a megtisztelő figyelmet!
Amennyiben ajánlatunk elnyerte tetszését, kérem forduljon hozzánk bizalommal! A kirándulásokat diplomás, pedagógiában jártas kollégáink szervezik és bonyolítják le. További ajánlataink megtekintéséhez kattintson weboldalunkra:


Letölteni ppt "Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás Vidéken"

Hasonló előadás


Google Hirdetések