Hyde park lakók… folytatás 2008.. Sziasztok! Én is írok magamról néhány sort, ahogy ti is megtettétek. 1981. 12.29-én születtem Pécsen. Nyitott hátgerinccel.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Automataváltás - hanggal!!!
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Alkudozás.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
A házasság még nem a mennyország
Ne akarjon a tanító az emberből más embert faragni, hanem tanítsa meg a maga megismerésére, a maga tehetségeivel (...), s akkor áldott és gyönyörűséggel.
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
A barát az, akihez akkor fordulunk, amikor bátorításra van szükségünk.
Gondolatok a barátságról
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
( Képváltás kattintásra )
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Számitástechnikai alapismeretek
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Feltétel nélküli szeretet
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
Közösségi portálok használata
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Feltétel nélküli szeretet
Olvasd lassan és csendben!.
Életige 2007 Május.
Oxford Czinege Julianna Trinity Term Mi volt nehéz? Minden héten volt tutorialom, ami azt jelentette, hogy minden hétre kellett írnom egy dolgozatot.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Kőbe vésve ....
Azt mondják.
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
All we love, we left behind
Barát Müller Péter.
Az Élet Igéje augusztus.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
AZ PÉNZÜGYI SZABADSÁG MEGTEREMTÉSÉNEK ÚTJA
Olvasd lassan és csendben!
Ő SZI TÖKÖLÉS Kreálta: Nick Shepherd Valamikor tökjó csaj voltam, formás alsófertállyal aztán megerőszakoltak!
Énekel: Zdenka Lorencová
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Kis történet kedves embereknek!.
Feltétel nélküli szeretet
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
Gondolatok a barátságról
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Feltétel nélküli szeretet
Előadás másolata:

Hyde park lakók… folytatás 2008.

Sziasztok! Én is írok magamról néhány sort, ahogy ti is megtettétek én születtem Pécsen. Nyitott hátgerinccel születtem, ebből kifolyólag kerekesszékes vagyok. Alapjába véve egy vidám természetű személy vagyok, de könnyen megsértődöm, ha épp olyanom van. Nagy állatbarát vagyok, van két kutyusom. Az idősebbik Lassie, ő már 13 éves, a fiatalabb Jenny, ő 4 éves. Általános iskolát itt végeztem a falunkba Geresdlakon, aztán két évig jártam Pécsváradra, ahol virágkötészetet, meg játékkészítést tanultam. Mindeközbe megtanultam 10 ujjal gépelni, kosarat fonni, és a falunkba 3 évig tanultam angol nyelvet, de azt sajnos már elfelejtettem, mert abba maradt és nincs kivel gyakorolnom. Van egy nővérem, ő már külön lakik tőlünk, én szüleimmel élek. Nagyon szeretek kirándulni, bulizni, táncolni, ezt láthatjátok majd a képen is amit küldök, kutyáimat imádom, és ami a legfontosabb számomra, most fogok kezdeni dolgozni. Röviden ennyit magamról.

Önbemutató Egy név, Bedő Julianna – néhány betű meghatározott sorrendben, most éppen ezek jelölnek engem, segítenek megkülönböztetni másoktól. Aki találkozott már velem, annak a következő juthat eszébe a nevemről: egy középkorú bicegő nőszemély, farmernadrágban, vagy más lezser öltözékben, kezében fényképezőgéppel lesi az alkalmas pillanatot, hogy mikor exponáljon. Nem vagyok hivatásos fotós, nem is tanultam intézményes formában fotózni, csak szeretem és nagyon élvezem mind a fotózást, mind a digitális utómunka végzését. Életem első évében nem sok szerepet kapott a fényképzés, bár mindig vágytam rá, hogy a felvételeimet saját magam dolgozhassam ki – ez utóbbi elég furán, de megvalósult, hiszen a digitális sötétkamrában a hagyományos laboráláshoz képest más módon ugyan, de én szabom meg a végső kép kinézetét. Sorsom úgy alakult, hogy sok év kihagyás után 1999-ben ismét fényképezőgépet vettem a kezembe. Eleinte a természet-, és tájfotózás kötött le, embereket csak ímmel-ámmal fotóztam a családi albumok kedvéért. Ekkor autodidakta módon elkezdtem tanulgatni, vagyis a könyvtárunkban fellelhető fotós témájú könyveket bújtam. Eljutottam odáig, hogy a technikai résszel már nem volt különösebb gondom, de megakadtam. Fogalmam sem volt róla, hogy amit csinálok, az jó-e, vagy csak az elfogult ismerőseim szerint az.

Egy újabb sorsforduló újabb változásokat hozott a fotózás terén is: áttértem a digitális gépre, az internet révén pedig számos emberrel - köztük olyanokkal is, akik később igazán jó barátoknak bizonyultak - kerültem kapcsolatba. Ezek a kapcsolatok áttörést hoztak minden téren – egyrészt önbizalmat kaptam új barátaimtól, és a honlapom vendégkönyvébe író látogatóktól, másrészt félénkségemet legyőzve elkezdtem embereket is fotózni. Első „áldozataim” a Gördülő Tánccsoport tagjai voltak, és mivel kedvezően fogadták ténykedésemet, ezért fellépéseiken azóta is rendszeresen jelen vagyok és fotózom őket. Hogy miért is fotózok, arra egyszerű a válasz – boldognak érzem magam közben. Olyankor számomra megszűnik a világ, minden ami nincs kapcsolatban a témával, vagy a fényképezőgéppel. Akkor már nem töprengek, csak várom a megörökítésre alkalmas pillanatokat. Ezt az érzést talán képeim is őrzik, képesek közvetíteni. Minél jobban elárasztanak minket a negatív események hírei, annál erősebben fordulok a számomra szép és jó dolgok felé. Szerintem az ilyen pillanatokat érdemes megőrizni, hogy szükség esetén legyen miből erőt meríteni. Kiskunlacháza július 3.