2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Móricz Zsigmond Családi háttere Iskolái Foglalkozása, munkája Művei.
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21.
Gezongen door Dana : Dana Winner Vertaling Paul wammes “Conquest of Paradise” "Verovering van Paradijs" "Verovering van Paradijs" Isten azt szeretné,
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
A muzsika hangja Maria Augusta Trapp.
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
Életkor – második látásra 2 éves az „Öreg a Nénikéd!” MFP 50+ Konferencia 2010 március 31 Kerényi Péter.
Audrey Hepburn kiállítás – Berlin „Egy élet és egy ruhásszekrény kitárulkozása” Énekel Audrey Hepburn ( „Álom luxuskivitelben” – Moon river )
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
Kábeltelevízió Mi a kábeltelevízió? Földfelszínről, műholdról és optikai kábelen érkező csatornák kábelhálózaton történő továbbítása az előfizetőknek.
Összeállította: Fehér Péter PhD
„Nagy könyv” A könyv éve a Vetési Albert Gimnáziumban.
A kapcsolattartás útvesztőiben
Könnyek....
Család, családi munkamegosztás
Család, családi munkamegosztás
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban.
Taylor Swift. Teljes név: Taylor Alison Swift Született: december. 13 Műfaj: country-pop Hangszer: gitár Honlap:
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Bemutatom az ifiseket Mátraházán volt idén a „beavatás”, vagyis ott készítettek el ő minket az ifire Íme az idei konfirmandus csapat:
Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)
Ide hallgass, gyermekem! Új hullámok a gyerekrádiózásban a Picur Rádió példáján szeptember 26. „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” c.
„Hát persze, hogy tévézzen!” A családi televíziózás kiskátéja
Emily Jane Brontë (Thornton, július 30. – Haworth, 1848
Sorozatok. A manók elindultak a nagyvilágban hogy találjanak egy helyet maguknak ami csakis az övék. Figyeldd meg a képen az emberi élet szakaszait.
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
2012 MTV. MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves.
Voltaire és Rousseau 23/B.
Jegyzet Összeállította: Nikli Károly 2013
Patrick Wayne Swayze (Houston, augusztus 18. – Los Angeles, 2009
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Barát Müller Péter.
Zene: Chris Spheeris - Carino Nagy Elizabeth: Ha szíved hajt.
mint ami mások szerint szükséges!
William Bradley „Brad” Pitt (született december 18-án) amerikai színész és filmproducer. Filmes szerepeivel ezidáig két Oscar-jelölést és négy jelölésből.
Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
A televíziózás története
PR public relations „Nyilvános kapcsolatok” A szervezetről felismerhető és hiteles arculatot alakítson ki a szervezet különböző célcsoportjaiban. Külső.
Walt Disney ( ). Családja Szül ő város: Chichago, Illinois->Marceline, Missouri Apa: Elias Disney Anya: Flora Call Disney 4 testvér Feleség: Lillian.
Vincent van Gogh ( ).
Közönséges, durva és trágár kifejezések a médiában KUTATÁSI GYORSJELENTÉS.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
IKO TV Central Europe – IKO New Media – IKO Media Group.
Copyright ©2012 The Nielsen Company. Confidential and proprietary. Idősáv: 02:00-25:59 (egész nap); célcsoport: évesek (Universe: Cases:
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
Asztrológiai továbbképzés
Asztrológiai iskola II.
Asztrológia I..
Közösségünk van egymással
Top 20 termékosztály – május
Top 20 termékosztály – Február
Top 20 termékosztály – szeptember
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Top 20 termékosztály – március
Top 20 termékosztály – január
Top 20 termékosztály – november
Top 20 termékosztály – június
Hogyan legyen több tartalom?
(főműveik összehasonlítása)
Top 20 termékosztály – augusztus
Üdv, tanulók! Tanár neve.
Szeretettel nőnapra.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

2012 Comedy Central

Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is sikerrel futó sorozatok mellett a régi és mai magyar tehetségekkel is szívesen foglalkozik, így több hazai gyártású tartalom is színesíti a palettát. A Comedy Central bemutatja, a Van képünk hozzá és a Susogós Mackók mellett legutóbb az És Ubul animációs sorozat debütált a csatornán. Célcsoport A18-49 M

Comedy Central – Top műsorok Jim szerint a világ A Jim szerint a világ főszereplője a fergetes humorú James Belushi. Jim tipikus televízió előtt sörözgető, lusta férj, aki imádja a blues zenét. Jim legnagyobb bizalmasa felesége testvére, Andy. Viszont a Cheryl lány testvérére, Danára nem számíthat, ha valamit el kell linkeskedni. Jim szereti a családját, gyerekeit, de makacsságával próbára teszi felesége idegrendszerét és türelmét. Így jártam anyátokkal Ted Mosby 2030-ban elmeséli gyermekeinek, hogyan ismerkedtek össze a szüleik. Az Így jártam anyátokkal amerikai szituációs komédia, amelyet 2005 szeptemberében mutattak be először, azóta három Emmy díjat nyert Family Guy A történet a diszfunkcionális Griffin családról szól. Az apa, Peter, ír amerikai katolikus fizikai munkás, aki viccesen erős akcentussal beszél. Felesége – Lois - családanya, egy előkelő család sarja. Három gyermekük van: tinédzser lányuk, Meg, szintén tinédzser fiúk Chris - aki túlsúlyos és meglehetősen buta, és sok tekintetben az apja fiatalkori kiadása - és mutáns kisfiuk Tewie, aki kifejezetten ördögi teremtmény, hihetetlen szexuális érdeklődéssel, és meglepően kifinomult beszédstílussal. 3

Comedy Central – Top műsorok South Park A South Park éppen annyira nyakatekert és szürreális, amennyire egy kilencéves iskolás gondolatvilága. A coloradói Sziklás hegységben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Minden idők talán legmegosztóbb és legszabadszájúbb sorozatát 1997-ben mutatták be, elsőként a Comedy Central humorcsatornán. Alkotói Trey Parker és Matt Stone, akiket azóta a műsorért kétszer is Emmy díjjal jutalmaztak. Madagaszkár Pingvinjei A Madagszkár pingvinei című sorozat a nagysikerű Madagaszkár animációs filmek spin-offja, mely a második rész eseményei után játszódik, és a film fő humorforrásául szolgáló pingvinek kalandjait mutatja be a New York-i állatkertben. 4