ÖKO-Pack rendezvénysorozat a Mobilitási Héten Hankó Gergely ÖKO-Pack Nonprofit Kft. PR és Marketing Vezető 2010. december 2. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében „Képzés, foglalkoztatás szakembereknek” tárgyú felhívás.
Advertisements

Kiutak a válságból?. Kiút feltételei • Rendszerszemlélet • Szociális igazságosság • Környezet eltartóképesség szerinti használata • Paradigmaváltás •
Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
ÖKO-Pack Nonprofit Kft.
REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA SZÉKESFEHÉRVÁR.
FENNTARTHATÓ(?) FEJLŐDÉS
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
"Tabletek, kispolski, miegymás - Mi is az a Bűvösvölgy?” Média animátor – H95 Bűvösvölgy szeptember Legeza Katalin.
ÖSSZEFOGÁS JÁSZBERÉNYÉRT február 12. Web: jaszosszefogas.hu © Baráth László.
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Szelektív Szilárdtól a Szuperkukákig
Információs Társadalom Parlamentje, június 1., Budapest Magyarság az információs társadalomban Szövetség a Közös Célokért társulás, Felvidék  Az.
Tisza-tó, mint kerékpáros régió
Hogyan és miért vállalkozzunk?
A Nemzeti Fejlesztési Terv Logisztika a gyakorlatban Nemzetközi Szakkiállítás Szeptember 12. Jobbágy Valér Nemzeti Fejlesztési Terv és EU Támogatások.
VI. Köztudatos vállalati magatartás A vállalatok társadalmi felelősségvállalása Szlávik János az MTA doktora tanszékvezető, egyetemi tanár Budapesti.
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia. Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács Széleskörű társadalmi képviselet (pártok, szakszervezetek, kamarák,
A jelenléten alapuló fejlesztés Az előadás menete A fejlesztés szükségessége, fogalma A probléma lényege A javasolt modell.
Leukó Ferenc Vezetői coaching.
INTERAKCIÓ KÖZÖS CÉLOK ÉRTÉKEK KÖZÖS CÉLOK ÉRTÉKEK ÖNDEFINICIÓ.
Új bölcsőde építése Kartalon – passzívház közeli energiatakarékos formában KMOP
A SABEDU Kft. Oktatási Ágazata Tarr Dániel december 09. A Sabedu Kft. oktatási ágazati céljai Az e-learning technológiák megismertetése és elterjesztése.
Önkéntesség, mint a vállalati felelősségvállalás eszköze az E.ON-nál
Előzmények 2005 – Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége – ÖKO-Pack Kht. Lakosság részére nincs visszacsatolás a szelektív hulladékgyűjtés.
ENSZ - ECOSOC EU EU Bizottság - AGIS Európa Tanács Szervezett, határokon átlépő bűnözés elleni harc Társadalmi-közösségi bűnmegelőzés az újszerű és a tradicionális.
Prof. Csermely Péter a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke Esély a tehetségeseknek
X. Magyar Vezérigazgató Találkozó Röjtökmuzsaj, szeptember Szükség van-e PR-ra? És ha igen, miért nem? EUROLEX Consulting MEDIA & PR.
Európai Autómentes Nap és Mobilitási Hét Tatabányán Oláh András
Az Európai Unió környezetpolitikája Asszisztens hallgatók 19. tételéhez
) A hulladékgazdálkodási rendszer működése Magyarországon( koordináló szervezeti modell helye,szerepe a rendszerben) Hartay Mihály Öko-pack Nonprofit kft.
Hulladékból termék c. kiállítás ÖKO- Pack Kht
Hol a határ a pr és a valódi felelősségvállalás között?
A szelektív gyűjtés helyzete, eredményei Kommunikációs kihívások
A Szemléletformálás a környezetvédelemben. Hartay Mihály Ökopack Kft. ügyvezető.
Szemléletformálási stratégia az ÖKO-Pack Kht.-nál
A Safer Internetplus Program célja és területei eContentplus és Safer Internetplus Nemzeti Információs Nap Budapest, április 18. Simor Gabriella,GKM.
„ … Hazajött, azt mondta: bocs, de a lejtőn le …” (30Y)
Előtérbe kerül-e a természeti erőforrások fenntartható használata, vagy a gazdaság és a fogyasztás okozta környezetszennyezést minimalizálandó még ebben.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában Egészségügyi kutatások, adatok közzététele.
A közösségépítés mint a készség- és képességfejlesztés eszköze (Gulyás Gabriella) Országos Múzeumandragógiai Konferencia Széphalom, május
Közkincs kerekasztal a kecskeméti Kistérségben Szakmai konferencia június 9. Kecskemét.
TÁMOP /A Önismeret, öndefiníció, önértékelés.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
Nemzetközi együttműködések „A BAKONYÉRT” Egyesületnél.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, július 16 szombat.
Fenntarthatóság és káoszelmélet
Duna menti Városok Együttműködési Fóruma Duna térségi programalkotó tanácskozás A Duna Menti Városok együttműködésének aktuális feladatai, javasolt cselekvési.
turizmusért felelős helyettes államtitkár
Munkaadói tájékoztató
Vezeti: Szigetváriné Söjtöry Andrea
A muzeális intézményrendszer átalakítása
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
SZÜLŐI ELÉGEDETTSÉG MÉRÉS ÓVODAI FEJLESZTÉS 2011/2012
„Civil ABC Eger térségében”
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
Globális változások-környezeti hatások és válaszok
Mérlegen a koordináló szervezetek Hartay Mihály ÖKO-Pack Kft.
Kézenfogva Alapítvány módszertani újdonságok 2009 november, Nyíregyháza 1.Aktív Műhely a fenntartható foglalkoztatásért! - pályázat 2.Európai Gondozási.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Királyné Kerék Anikó programvezető OFA Hálózat – Nyugat-dunántúli Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés.
A Bologna-folyamat hatása az ifjúság munkaerő-piaci helyzetére
TRANZIT ADDIKTOLÓGIAI SZOLGÁLAT
A család és a gyerek érték A család és a gyerek érték Családbarát munkahely a Dunaújvárosi F ő iskolán Dr. Keszi-Szeremlei Andrea Dunaújváros 2013.Február.
Prof. Csermely Péter a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács elnöke
Esély a szülőknek, lehetőség
Előadás másolata:

ÖKO-Pack rendezvénysorozat a Mobilitási Héten Hankó Gergely ÖKO-Pack Nonprofit Kft. PR és Marketing Vezető december 2. Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Tükörben a Világ Szeptember 1-21-ig a szentesi Megyeházán!

Tükörben a Világ •Kiállítás a FF-ről és az emberi természetről •Manfred Max-Neef, chilei közgazdász: összes emberi szükséglet összefügg, és összetett rendszert alkot egymással: Tudás, Túlélés, Választás, Alkotás, Identitás, Pihenés, Biztonság, Szeretet, Álom és +1 a Részvétel •MEGELŐZÉS! •BELSŐ MOTIVÁCIÓ MEGTEREMTÉSE •SZAKMAI PARTNEREK •Széleskörű összefogás a civilekkel •Helyi tárlatvezetők, pályaválasztók

Autóink 80x érik körbe a Földet…

55. helyen állunk (3,0 ha/fő = 1,5 szeres)

2010. szeptember 18. Szentesi Térfesztivál • ÖKO-Pack Játszóház tematikus játékok animátorok • TAV - rendhagyó tárlatvezetések •Cellux Csoport Work-shop: Műhely a szemétdombon

2010. szeptember 18. Andrássy út • ÖKO-Pack Játszóház Kérdőívek, Természetvédelmi kérdések!!! • Alma zenekar koncert – ÖKO-Riadó! Szuperkukák!

2010. szeptember 19. Székesfehérvári Autómentes Nap • ÖKO-Pack Játszóház Helyi közszolgáltató válaszol a kérdésekre •Alma Zenekar: ÖKO-riadó! SZUPERKUKÁK! Gyermekek hatása a szülőkre

szeptember Dunaújváros "Hulladékkör" Projekt •EU KEOP pályázat - IFKA •Hulladékból Termék kis-kiállítás + Játszóház •Csoportversenyek tematikus játékokon •Hulladékmegelőzés, szelektív hulladékgyűjtés

Mobilitási Hét 2011 Együttműködés a kezdetektől Még több település aktivizálása Széleskörű, egységes kommunikáció

Jövőkép Idézet a kiállítás üzenetével egybecsengő, a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács által kidolgozott Jövőkereső zárószavából: „Egyet kell értenünk abban, hogy változásokra van szükség. Ma már nem elég javítgatni egy rosszul felállított társadalmi- gazdasági keretrendszert, hanem azt a fenntarthatóság elvei szerint újra kell alkotni. A legfontosabb változásnak szemléletünkben és értékítéletünkben kell bekövetkeznie. Ma még úgy véljük, hogy erőnk, boldogulásunk a pénztől, a technikától származik. Növekedni szeretnénk, több pénzt, több technikát akarunk, hogy megoldjuk azt, amit a pénz és a technika megszerzése közben problémaként hátrahagytunk. Ma már látnunk kell, hogy a még több, a még nagyobb hajszolása zsákutca. Sorsunk a társadalomhoz és a természethez köt bennünket. A társadalom boldogulásának az alapja pedig a hit, a kölcsönös szeretet, a nagylelkűség, egymás tisztelete és megbecsülése, az egymással és a társadalom intézményeivel szemben tanúsított bizalom, az egyén boldogsága és megelégedettsége.”

Köszönöm a figyelmet! Hankó Gergely ÖKO-Pack Nonprofit Kft