Kedves kis történetek Magdika.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
8 Klikkelj az egérrel!.
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Igaz történet karácsony előttről
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
A legszebb Szív.
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
Gondolatok a barátságról
Történet a szeretetről
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
ÉLET Click to advance slides.
Újévi vidámságok Néhány válogatott humoros mondás – hogy jókedvben fogadd az Új Esztendőt! Gyűjtötte és szerkesztette: Hermess.
Készítette: a Dalai Láma
A barátságunk : drága kincs....
Készítette: Sinkovics Boglárka
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Szeretnélek meghívni Téged egy kis grillpartira. Utasítások a következ ő oldalakon…
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
Tudod, hogy ki vagyok én? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Én vagyok az, akivel Te nap mint nap együtt vagy.
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
INDIAI TÖRTÉNET.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Edda-lelkünkből Készítte:Wégner Zsuzsa Felgyúltak ma a szeretet lángjai; Azt üzenik: Nem felejtettünk el benneteket! Erősebbek most a szív fájdalmai.
Kis Angyalkák.
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
FIAM – MY BOY.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
Elég.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT!.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
A HAJÓTÖRÖTT
Kedves Fiam ....
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
All we love, we left behind
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Az én kedves barátimnak
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Az elátkozott krumpli-s mese
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
Lelki felkészülés karácsonyra, Jézus születésének ünnepére.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
Teelőtted összegyűltünk
Húsvét III vasárnapjaC - év Jn 21,1-19.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Előadás másolata:

Kedves kis történetek Magdika

A sziget Egyszer volt hol nem volt egy nagyon régi időben, volt egyszer egy sziget, amelyen az emberek összes érzelme lakott. A jó kedv, a szomorúság, a tudat és mint minden más érzelem, a szerelem is. Egy nap közölték az érzelmekkel, hogy a sziget el fog süllyedni. Így hát az érzelmek fogták magukat, felszerelték a hajóikat és elhagyták a szigetet. Csak a szerelem akart az utolsó percig maradni. Mielőtt elsüllyedt volna a sziget, a szerelemvégre segítséget kért.

A gazdagságment el egy Luxushajóval A gazdagságment el egy Luxushajóval. A szerelem megkérdezte: - “ Gazdagság, el tudnál engem vinni ?” – “Nem, én nem tudlak elvinni. A hajóm tele van arannyal és ezüsttel.. Itt neked nincs helyed.”

Így hát megkérdezte a szerelem a büszkeséget, amelyik szintén egy nagyon szép hajóval haladt el előtte. – “ Büszkeség, kérlek szépen, elvinnél engem?” – “ Szerelem, én sajnos nem tudlak elvinni,” mondta a büszkeség, “itt minden tökéletes, te megrongálhatnád a hajómat”.

A szerelem megkérdezte a szomorúságot, aki elment mellette A szerelem megkérdezte a szomorúságot, aki elment mellette. – “ szomorúság, el tudnál engem vinni?” – “Oh, szerelem,” mondta a szomorúság “én annyira szomorú vagyok, hogy egyedül akarok maradni.”

A jókedv is elment a szerelem mellett, de ő annyira jól érezte magát, hogy nem is halotta hogy a szerelem hívja öt.

Hirtelen azt mondta egy hang: - “gyere kedves szerelem, én elviszlek téged.” Egy öreg beszélt. A szerelem annyira hálás és boldog volt, hogy egészen elfelejtette megkérdezni az öreg nevét. Amikor partra szálltak az öreg elment. A szerelem észrevette, hogy nagyon sokat köszönhet neki és megkérdezte a tudást. – “ Tudás, meg tudod nekem mondani, hogy ki segített nekem ?” – “ Az idővolt az.” mondta a tudás. – “Az idő?” kérdezte a szerelem. Miért segített nekem az idő?” És a tudás erre azt felelte:

- “Mert csak az idő érzi, hogy mennyire fontos a Szerelem az életben..”