QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
... manapság BizSpark WebsiteSpark Empower for ISVs MAPS (Web Solutions Toolkit ) Microsoft Partner Network Regisztrált szintCertified és Gold Certified.
Számítógépes operációs rendszerek
Az operációs rendszer.
Rendszer Stabilitása Automatikus frissítés Irodai programcsomagok funkciói Irodai programcsomag támogatásának bemutatása Reményi György.
Készítette: Bátori Béla 12.k
Számítógép és Internet szabályozása a könyvtárakban Olvasószolgálatos műhely Dunakeszi Fülöp Attiláné
© 2006 Avaya Inc. All rights reserved. Kommunikáció bárhol, bármikor! Rohály Gábor ügyvezető igazgató.
Informatikai fejlemények a kormányhivatalban
HÁLÓZATOK.
WordLearner.com -- Learn or Teach Words in Almost Any Language WordLearner.com online és offline nyelvoktatás mobiltelefonon és interneten Benedek Balázs.
1 GTS Szerver Virtualizáció – Ügyvitel a felhőben.
A szoftverhasználat jogi vonatkozásai
Windows 7 az iskolánkban Jedlik Ányos Gimnázium, Budapest Holczer József
Hatékonyságnövelés IT biztonsági megoldásokkal Szincsák Tamás IT tanácsadó 2012.Október 17.
Hol szökik a hatékonyság
A számítógépi programalkotások jogi védelme
Az operációs rendszer.
Az operációs rendszer működése, fajtái, felépítése
Az operációs rendszer működése, fajtái, felépítése
BE KI Perifériák Számítógép.
Digitális információink védelme Borbély András, Grepton Rt.
Átállás.
Internetes források alapján készítette:
Az operációs rendszer.
Hogyan tud az informatikában költséget csökkenteni egy magyar vállalat? Előadó: Kirov Kiril Ügyvezető-igazgató Alphasonic Kft október 9.
TT Kovács Sándorné.
A számítógép jelentősége a hétköznapokban
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
Ők kerestek meg minket Tentálen – Könyvelő iroda, 15 felhasználó SBS 2003, Outlook levelezés Nincs saját fix ip cím, exchange POP3-al töltötte le a leveleket,
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
Takács Béla Eset: Egyenrangú (peer-to-peer) hálózat Mi kell hozzá? A számítógépekben (PC-kben) legyen hálózati kártya (Network Interface Card)
Szoftver, mint szolgáltatás - Innovatív megoldások beruházás nélkül
Hálózat kiépítésével lehetőségünk nyílik más számítógépek erőforrásainak használatára. Osztott háttértár használat: egy számítógép merevlemezének megosztásával.
Az operációs rendszer Az operációs rendszer a számítógépet működtető szoftver, amely a számítógép indulásakor azonnal betöltődik a számítógép memóriájába:
Az operációs rendszerek feladata, fajtái, felépítése
Fontos információk.
PROCESS MAGIC ifj. Balázs János +36(70) Gecsó Zoltán +36(30)
Az operációs rendszer.
Miért jó nekünk kutatóknak a felhő?
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
Felhő PC demonstráció Gergely Márk MTA SZTAKI Laboratory of Parallel and Distributed Systems
Ne maradj le!. Láttátok már ezeket a suliban? Mi a különbség a következők között?
A számítógép (computer)
Hálózatok a mai világban
Az INFORMATIKA – HOZZA vagy VISZI a PÉNZT? Előadó: Dimitrova Dessislava Cégvezető, Alphasonic Kft Március 12.
Iskolai számítógépes hálózat bővítése Készítette Tóth László Ferenc.
2. Operációs rendszerek.
Tablet-pc.
SZOFTVEREK (programok)
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
Az operációs rendszer.
Szoftverek csoportosítása
SZOFTVEREK (programok)
Windows 10 áttekintés és bevezetés Windows 10 áttekintés rendszergazdáknak Mi változott a Windows 7 óta?
WINDOWS FELÜGYELETI ESZKÖZÖK MICROSOFT SÚGÓ ALAPJÁN - PÉLDÁKKAL Takács Béla 2016.
Szoftver Program – a számítógép számára érthető utasítássor Operációs rendszer – Programcsomag. Kapcsolatot teremt a felhasználó és a számítógép között.
Szoftver Program Operációs rendszer – Programcsomag, kapcsolatot teremt a felhasználó és a számítógép között. Pl: Windows és DOS, Linux (ingyenes), Unix.
Ubuntu: az egyik legnépszerűbb Linux Fidrich Róbert (Magyar Ubuntu Közösség)
FVM Dunántúli Agrár-szakképző Központ, Csapó Dániel Középiskola, Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Szekszárd.
SZOFTVEREK (programok). Szoftver fogalma A szoftver (software) valamely számítógép rendszerhez tartozó programok, program- rendszerek, és azok dokumentációinak.
FELHŐ ALAPÚ INFORMATIKAI RENDSZEREK VS. LEXIKÁLIS ISMERETEK Networkshop 2016 Konferencia Debrecen Antal Péter, Eszterházy Károly Főiskola,
Az operációs rendszer.
Operációs rendszerek.
Elektronikus dokumentumkezelés
Felhő alapú vállalati rendszerek
Az operációs rendszerek
Kisvállalati hálózat kialakítása raspberry szerverrel
A szoftverhasználat jogi vonatkozásai
Előadás másolata:

QualitySoft On-Line megoldások Terminálszerver alternatíva a Távoli Asztali eléréshez

QualitySoft Online megoldások Mi a terminál szerver?  Mire jó?  Hol található meg?  Kik használhatják?  Mi kell hozzá?  Milyen feltételei vannak a használatának? pl. nyomtatás.

QualitySoft Online megoldások

Milyen előnyöket érhetünk el a Terminál Szerver megoldásokkal?  Hardver költségcsökkentés.  Szoftver költségcsökkentés.  On-Line munka  Idő megtakarítás.  Nagyobb biztonság.  Platform független megoldások

Hardver költségcsökkentés  A régebbi számítógépeket nem kell kidobni.  Nem kell néhány évente lecserélnie számítógépeit a legújabbakra.  Használhatja régebbi hardvereit is, újabb operációs rendszerekkel, melyekre nincs drivere.  Bármikor azonnal új, vagy használt számítógép használható a rendszeren mindenféle telepítgetés, driver problémák nélkül.  A számítógépek mindenféle telepítés nélkül azonnal cserélhetőek ha tönkremennek.  A programokat csak 1-2 gépen kell installálni, a többi gépen nem.

Szoftver költségcsökkentés  Nem kell a legújabb operációs rendszereket, megvásárolnia mégis használhatja azokat az összes gépen.  Nem kell a vírusvédőprogramot az összes gépére megvásárolnia csak 1-2-re.  Office eszközöket, és a legtöbb irodai programot nem kell vásárolni minden gépére, csak 1-2-re.  Ha van régebbi programja ami csak régebbi gépen megy nem kell újat vennie, mégis használhat mellette Win7 vagy Win8-as programokat is.

On-Line munka  Távmunka  Olcsó megoldás arra, hogy dolgozói otthonról is dolgozhassanak.  Otthonról vagy külföldről dolgozhat a céges rendszeréni.  Több telephelyén közösen szeretné használni programjait és dokumentumait.  Ügyviteli programok több telephelyes használata úgy, mintha egy hálózaton lennének.  Laptopról céges programok és adatok elérése mobil internettel. (pl. könyvelő a cégnél eléri a saját rendszerét)

Idő megtakarítás  Nem kell az új gépek beszerzésével időt tölteni  Nem kell a programok telepítgetésével időt tölteni  Nem kell várni, ha egy adatot szeretnék látni a rendszerből akárhol is vagyok a világon  Közös dokumentumok használatával időt takaríthatunk meg, nem kell kérdezgetni a kollégákat.  Nem kell utazással időt vesztegetni  A rendszergazdának csak 1 gépet kell felügyelnie így időt takarít meg

Nagyobb biztonság  Munkatársak csak a számukra engedélyezett programokat használhatják.  Munkatársak ne telepíthessenek programokat a céges rendszerre.  Adatlopások megelőzése.  Távoli asztal kapcsolat extra biztonságos titkosított kapcsolaton keresztül.

Platformfüggetlen megoldás  Linux vagy Apple gépeken Windows programok használata. Minden platform előnye kihasználható.  Mobil eszközről irodai programok elérése, használata

Miért az AADS WorldWide?  Olcsóbb és jobb megoldás a MS Terminál szerver vagy hasonló termékek helyett.  Magasabb tudás, alacsonyabb ár. MS TS --- > AADS  5 user 400$ --- > 250$ +1 user 90$ ---> +5 user 90$  1700$ --> 700$ QualitySoft Online megoldások

Összefoglalás: Előnyök  Idő megtakarítás  Jelentős költségcsökkentés  OnLine megoldások  Microsoft független megoldás jelentősen olcsóbban QualitySoft Online megoldások