Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Rendszer Stabilitása Automatikus frissítés Irodai programcsomagok funkciói Irodai programcsomag támogatásának bemutatása Reményi György.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Rendszer Stabilitása Automatikus frissítés Irodai programcsomagok funkciói Irodai programcsomag támogatásának bemutatása Reményi György."— Előadás másolata:

1 Rendszer Stabilitása Automatikus frissítés Irodai programcsomagok funkciói Irodai programcsomag támogatásának bemutatása Reményi György

2 Mit kell tennie ahhoz, hogy a lehető legstabilabban működjön a rendszer? Nem árt a számítógépre telepíteni vírusirtó programot, tűzfalat, tisztító/karbantartó programot (Pl. Windows Doctor) és bekapcsolni az automatikus frissítést funkciót a számítógépünkön. Nem csak a számítógépünk lassítására szolgálnak ezek a programok vagy frissítések, hanem stabilabban működtetik a számítógépünket. Ha teljes stabilitást szeretnénk, ne engedjünk hozzánk hasonló informatikus félét a számítógépünkhöz.

3 Hogyan biztosítja az interneten keresztüli automatikus frissítést? Egyáltalán mi az a frissítés? A frissítések olyan szoftver kiegészítések, amelyek megelőzhetik vagy kijavíthatják a problémákat, javíthatják a számítógép teljesítményét, illetve kényelmesebb számítógép-használatot tehetnek lehetővé. Bekapcsolásának az elérése: Start -> Vezérlőpult -> Biztonsági Központ -> Az automatikus Frissítések Bekapcsolása

4 Irodai Szoftvercsomag Egy irodai szoftvercsomagnak tartalmaznia kell a megszokott komponenseket, mint pl. a szövegszerkesztő, táblázatkezelő, vagy az előadás-készítő programokat. De ezek mellett még irodában használt program komponensek pl. a képnézegető, képszerkesztő, videó szerkesztő és audio szerkesztő programok. A programok telepítése roppant egyszerű: Tovább -> Tovább -> Igen, Elfogadom -> Tovább -> Befejezés Frissítéseket legtöbbször a program indításakor felajánlja ha van újabb verziója a programnak vagy manuálisan a szoftvergyártó cég oldaláról le lehet tölteni a frissítést vagy javítást az adott programhoz.

5 Office programcsomag online támogató oldala Az oldalon megtalálható segítségek: A szoftver cég termékei Oktatóanyagok a termékekhez Termékenkénti súgó Sablonok Webes alkalmazások


Letölteni ppt "Rendszer Stabilitása Automatikus frissítés Irodai programcsomagok funkciói Irodai programcsomag támogatásának bemutatása Reményi György."

Hasonló előadás


Google Hirdetések