Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ha a karácsonyi vásárlásban ellopták a hitelkártyád,…
Advertisements

PéPéeS A 710-ES ALKATRÉSZ PéPéeS
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Kedves Pedagógusok! Tovább.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Kedves kolleganők, kedves kollegák, ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a Húsvéti szabadságolásra. ( Fürdőruha nem szükséges, tulajdonképpen.
Álom Kedves kolleganők, kedves kollegák, A cég vezetősége ahogy minden évben, úgy az idén is gondoskodik róla, hogy szabadságukat kellemesen töltsék.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
Timesharing.
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
Béla gondolatai a házasságról
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Sok szeretettel….
Üzleti közösségekhez tartozás Magyar Vállalkozók Üzleti Köre
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A PLAKÁT Készítette: Wiedermann Katalin.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
A munkanélküli…. Bihal.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Olvasd lassan és csendben!.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
„New Hungary” Rural Development Programme „A nemzetközi gazdasági válság hatásainak a vidéki térségekben történő kommunikációja” című Komárom-Esztergom.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Az egyéneknek nyújtott tanácsadás bemutatása Mag. a Barbara Haider-Novak, december 4.
Kemencei táborozás szeptember
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Horoszkóp teszt!.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
A pontos idő: 18:58.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Olvasd lassan és csendben!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
A munkanélküli…. fransis ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
SZERETNÉM MEGHÍVNI AZ ÖSSZES BARÁTOMAT EGY BARBECUE PARTYRA. VÁROK MINDENKIT AZ ÚJ HÁZAMBA (Figyelmeztetek mindenkit, hogy hozzon magával valamit!!!)
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
A hídmérnöki konferenciák az elmúlt 48 évben
Előadás másolata:

Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?

Vagy pont minden O.K. és megjutalmaznád Őket?  Talán egy jó buli kellene?  Vagy vegyük komolyabbra a figurát?

Ha Magadra ismertél a problémákból…  és segítségre van szükséged,

Van Számodra egy ajánlatunk!  Talán nem a legolcsóbb,  de Garantálom, hogy minden igényt kielégítő,  emlékezetes alkalmat teremtünk Neked és kollégáidnak.

Megszervezzük céges rendezvényeidet a Villa-Bridge Panzióban!

Panziónkat Bogács központjában találod…  Közvetlenül a híres gyógyfürdő mellett,  különleges bükki környezetben.

Apartman jellegű szobáinkban…  amelyekben egyszerre 40 főt tudunk elszállásolni,  színes TV-t,  mini-konyhát,  fürdőszobát találsz.

A házon belüli szolgáltatások ingyenesek!  Úgy mint a:

MEDENCE a hűsöléshez,

SZAUNA a forró hangulathoz,

KONDÍCIONÁLÓ TEREM az izzadáshoz.

Ja! És a garázs az autóknak!

Ha tetszik a helyszín, nézzük a programokat :  Üzleti találkozók, meetingek,  céges rendezvények, évnyitó, évzáró bulik rendezése,  vevőtalálkozók szervezése,  dolgozók üdültetése,  EXTRÁKKAL, IGÉNY SZERINT.

Konferencia termünk rendelkezésedre áll  Igény szerint berendezve,  prezentációs eszközökkel felszerelve.

Étkezéseidről…  Vagy egy közeli étteremben,  vagy a helyszínen gondoskodunk,  ahogy Neked kényelmesebb.

Szervezünk Neked akár:

Pincelátogatást, borkóstolót  A híres bükkaljai pincékben végigkóstolhatod az elmúlt évek legjobb terméseiből készült borokat, szakértő vezetés mellett.

Kirándulást, vagy sportrendezvényt:  Lovagolhatsz,  Horgászhatsz,  Vadászhatsz,  kirándulhatsz a csodás Bükki környezetben.

De ha valami KÜLÖNLEGESET szeretnél  DISZNÓTORT IS SZERVEZÜNK,  ahol végig ott lehettek, vagy akár részt vehettek a feldolgozásban,  és a végén igényeitek szerint elkészítve vihetitek haza a „házias ízeket”

Sajnos, egy rossz hírem is van:  a nagy érdeklődés miatt helyek egyre fogynak.  KÉRJ MIELŐBB AJÁNLATOT HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉDET!

elérhetőségeinek:  VILLA-BRIDGE PANZIÓ  Cím:3412 Bogács, Hóvirág u.2-4.  Tel: 49/ , 30/  Fax:49/   Web:

Ne feledd… NNNNálunk TE leszel a KIRÁLY csak döntened kell!

És, hogy lásd igazán számítasz Nekünk MMMMost kiemelt ügyfelünkként: EEEExtra akcióban 2007 április 30-ig a szállás árainkból 10% kedvezményt adunk! ÜÜÜÜdvözlettel: ZZZZsigmond Sándor ttttulajdonos