A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál.
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat tevékenysége Kiss Ágnes mb. igazgatóhelyettes MNVH Hatékonyság, Innováció, Szakmaiság HISZ-ünk benne! Budapest, november.
Keresőmarketing Nap 2007 A keresés mindent visz? Avagy a keresés szerepe a mindennapokban… Darvas Péter Szonda Ipsos.
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
FILMKLUB SZERVEZÉSE A TÁRSADALOMBA NEHEZEN BEILLESZKEDŐ FIATAL FELNŐTTEKNEK
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
E.ON – Versenyben Önökért!
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
Táplálkozz tudatosan! program Bemutató prezentáció.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 1998 július Műsorszolgáltatás.
Vajon mi is az a TVN? Gondolatok a 2009-es „észpénz.net” kampány kapcsán június 4. Turny Ákos igazgató.
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
December.
(A tudomány szemszögéből)
Róma az örök város.
A népesség nem és kor szerint
 1. dia: Bemutakozó  2. dia: Tartalom  3. dia: Fogalmak  4. dia: Mi a hasznosság??  5. dia: Általános I.  6. dia: Általános II. táblázat  7. dia:
Egy szervezet az Erasmus hallgatókért
Készítette: Rácz Imre Vince
Ismeretlen szerzŐ verse
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
A GÖDÖR.
Tartalmi szempontok december 22-én elindult az M2 Gyerekcsatorna 1. Erőszakmentes, tanulságos, barátságos, vidám, európai és magyar értékek 2. Klasszikus,
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
Margitay Tihamér Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Egry J. u. 1. E610. Telefon: Helyzet- és igényfelmérés.
Az én szüleim és a te szüleid
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
Spektrum Home A Spektrum Home a Spektrum lokális ismeretterjesztő csatorna új brandje. Míg a Spektrum a tágabban értelmezett környezetünk, az univerzum.
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
2012 MTV. MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 2006 november Műsorszolgáltatás.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése VÁTI.
Máth András, Ringier tanácsadó – OAG Szakmai Nap Marketing és kutatás hogyan segíthet a kutatás.
Az InfoRádió 95.8 hallgatottságának alakulása február, országos és budapesti hallgatottság -
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése Majorné.
TÁMOP „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt Utak és esélyek az Egyéni Tehetséggondozás területén.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Készítette: Ócsai Gerg ő „Gondolkodom, tehát vagyok” Tovább.
Isten mondta.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Csökkentsük együtt a hulladékot!
Mi fán terem az ételhulladék?
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Világot fenyegető vírus Semmi sem biztos; csak a halál.
Alkalmazásfejlesztés T-Home Interaktív TV-re. Tartalomfogyasztás a tévéképernyőn A tévé mint képernyő „A háztartások többségében – saját bevallás alapján.
Hogyan pályázzunk ? Az EUGA program az innováció szolgálatában Vicze Gábor.
Hát én lennék, és Botond!! 
FRANCIA KONYHA Az élet stílusa.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Szeretettel köszöntöm Önt Némethi Erika december 26.
Miért a facebook-ot válasszuk kampány felületnek?  2011 júliusától decemberig fő, ezzel elérve a felhasználót  40. hely a világon.
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
Robert Capa KÉSZÍTETTE: TALLÉR FRUZSI „ Ha nem elég jók a képeid, nem voltál elég közel. ”
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
Life of Budapest …Budapest Krémje Mi a LOBU? A Life of Budapest (LOBU.hu) egy olyan gasztronómiával, Budapest programjaival és látnivalóival foglalkozó.
Az autóbuszos turizmus támogatásának fontossága az EU tagállamaiban Stephen Smith Elnök Autóbuszos Turizmus Európai Szövetsége.
A LURKÓ-TÁBOR, mint a jó gyakorlat dokumentációja
Szeretet szolgálat Joli néninél
Copyright 2019 Zsidai Group Kft.
Előadás másolata:

A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája! TV Paprika Tartalom, ami mindenkit érdekel, hiszen enni mindenki szeret! Gazdag programválaszték: Magyar, Román, Cseh, Francia, Brit, Amerikai, Ausztrál, Spanyol és Ázsiai műsorok Receptgyűjtemények Praktikus, hasznos konyhai tippek és tanácsok 24 órában a hét minden napján A Kelet-Közép-Európai régió első főzőcsatornája!

CÉLCSOPORT ÉS LEFEDETTSÉG A csatorna elsődleges célcsoportja: 18-49 éves férfiak és nők Minőség orientált Magas vásárlóerővel rendelkező Saját házzal/lakással rendelkező Családos Magas színvonalat igénylő LEFEDETTSÉG A Tv Paprika több, mint 4 millió háztartásban elérhető a Kelet-Közép-Európai régióban. Magyarország: 2.100.000 háztartás Cseh Köztársaság: 1.200.000 háztartás Románia: 950.000 háztartás

PROGRAM STRATÉGIA Hosszú formátumok fix műsorsávokban. Sztárséfek a fókuszban: Jamie Oliver, Nigella Lawson, Heston Blumenthal és Gordon Ramsay. Saját gyártású műsorok minden nap a TV Paprika arcaival. A minőség garantálása érdekében olyan nagy múltú disztribútoroktól vásárolunk, mint a BBC vagy a Fremantle. A csatorna több szinten is interaktív: saját weboldalt működtet, aktív facebook profillal rendelkezik és branded magazint jelentet meg (Reader’s Digest kooperáció).

2011-es siker sorozatok Jamie 30 perces kajái Formátum: 40x30’ A Fickó F-el 5. évad Formátum: 13x60’ Ramsay és a nagy sikerű Fickó F-fel sorozat készítői újra lendületben. Legújabb küldetésük, hogy megtalálják Nagy-Britannia legjobb családi vendéglőjét. Jamie 30 perces kajái Formátum: 40x30’ Jamie 30 perces kajái egy gyors tempójú, 40 részes sorozat, amiben Jamie Oliver hasznos tanácsokkal látja el a konyhában járatlan nézőket. Heston Blumenthal zseniális lakomái 2. Évad Formátum: 7x60’ Heston visszatér egy második évadra, hogy fantasztikus lakomáival ezúttal is elkápráztasson bennünket. Tartsanak velünk, hogy megcsodálhassák sztárszakácsunk Willie Wonka, Hófehérke és a hét törpe, Hamupipőke, Jancsi és Juliska vagy éppen Frankenstein, Dracula és Dr Jekyll és Mr Hyde stílusában komponált vacsorakölteményeit.

2011-es siker sorozatok Gordon Ramsay: A nagy szökés 2. évad Formátum: 4x60’ A sorozat második évadjában Gordon újra útrakel, hogy azzal foglalkozhasson, amit a legjobban szeret csinálni: felkutatni a világ legjobb ételeit és próbára tenni saját magát szélsőséges körülmények között. Ezúttal nem csak egy országba látogat el, kalandvágytól hajtva beutazza Dél-Kelet Ázsia legizgalmasabb kulináris állomásait: Tájföldet, Kambodzsát, Malájziát és Vietnámot. Gordon Ramsay: Étterem életre-halálra Formátum: 11x30’ Gordon Ramsay legújabb sorozatában fáradtságot nem kímélve körbeutazza az Egyesült Királyságot olyan kiváló éttermek után kutatva, amelyek a gasztronómia legfelsőbb fokát képviselik. Utazása során végiglátogatja a különböző népek ízeit képviselő konyhákat és kőkemény próbáknak veti alá őket. A tesztek nem szimplán megterhelőek, Gordon minden étterem rémálmait szabadítja a jelöltekre: türelmetlen turistacsoportok, szőrszálhasogató, álcázott ételkritikusok majd mindezek tetőzése képen az adott ország konyhájának hírneves szakértői térnek be versenyzőinkhez. Tartson velünk, hogy megtudja melyikük bizonyult érdemesnek Ramsay Legjobb Étterem címének elnyerésére!

2011-es siker sorozatok TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYEK 2011-ES PROGRAMAJÁNLAT, SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYEK Absolute chef – Vajon ki lesz a TV Paprika új cseh séfje? Casting – A tehetségkutató műsor végigköveti és bemutatja azt a folyamatot, ahogy több száz jelentkező közül kikerül a TV Paprika új szakácsa. FEDEZZE FEL FRANCIAORSZÁGOT ÉS OLASZORSZÁGOT! Christophe Provance-ban – Christope Deparday francia mesterszakács új sorozatában Provence-ba, Franciaország egyik legromantikusabb vidékére repíti a nézőket. Olasz meló – Itália kulináris szempontból legérdekesebb helyszíneit ízig-vérig helyi „szakértőkkel” járjuk körbe!

2011- ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK SPECIÁLIS NÉZŐI CSOPORTRA CÉLZOTT MŰSOROK Miniséf – Fiatal séfjeink segítségével olyan ételek receptjeit tanulhatják meg a gyerekek, amiket felnőttek segítsége nélkül, maguk is egyszerűen és biztonságosan el tudnak készíteni. Ahoj Halország – sorozatunkban Szlovákia és Csehország legjobb vizei, és persze legfinomabb halai kerülnek terítékre. Bódi Margó ízvilága – Margó első önálló főzősorozatában a családi kedvenceket készíti el a sógornője, Ági segítségével. Bandi a hegyen – sorozatunkból kiderül, miért jó túrázni, milyen alapvető eszközökre van szüksége egy természetjárónak, hogyan építhetünk halcsapdát, hogyan rakjunk tüzet nedves fából, és hol főzzünk, ha esik az eső. Legénykonyha – Egy műsor agglegényekről, de nem csak agglegényeknek.

2011-ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK Receptdaráló 50 órás stúdiósorozat 200x15” A Receptdaráló két állandó műsorvezetője, Bede Róbert és Serényi Zsolt új műsorában a praktikumé és a hétköznapi kreativitásé a főszerep. A Receptdaráló ugyanis olyan ételek elkészítését mutatja be, ami megkönnyíti a háziasszonyok dolgát a család heti menüjének összeállításában. Serényi Zsolt Magyar sztárséf Béres Alexandra Magyar fitnessbajnok Bede Róbert A Magyar konyha szakértő séfje

2011-ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK 2011-ES PROGRAMAJÁNLAT, SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK Fitt-térítők 1. és 2. évad 12 órás sorozat 25x30” Megszületett az elhatározása, hogy egészségesebb életet éljen? Fitt-térítőink, Béres Alexandra és Serényi Zsolt személyre szabott tanácsokkal és receptekkel segítenek megváltoztatni életmódját! Béres Alexandra Magyar fitnessbajnok Serényi Zsolt Magyar sztárséf

2011-ES SAJÁT GYÁRTÁSÚ MŰSOROK Sztárok a pácban 12 órás stúdiósorozat 25x30” Sztárjainkra rájár a rúd – vagy ez esetben inkább a nyújtófa. Nem elég, hogy szórakoztatnak bennünket hivatásukkal, legyen az színészet, zene vagy tánc, mi egyre többet követelünk tőlük – most éppen azt, hogy egy gyors példa után utánozzák le egy profi szakács főztjét mindössze húsz perc alatt egy stúdiónyi éhes közönség előtt. Kíváncsi rá hogy áll a serpenyő Ganxsta Zolee kezében vagy hogy mit kezd Komár Laci egy fasírttal? Akkor kapcsoljon a TV Paprikára és kövesse nyomon híres emberek vívódásait a konyhában Bede Róbert új sorozatában! Bede Róbert A Magyar konyha szakértő séfje

2012 Programing Donna Hay – Frissen, gyorsan, egyszerűen Fremantle - 2012.01.01 13x30min Mad Hungry with Lucinda Scala Quinn Fremantle - 2012.02.01 40x30min

2012 - Desszertsáv Baking Made Easy Glamour Puds s1 & s2 Fremantle – 2012.05.01 6x30min Glamour Puds s1 & s2 Electric Sky – 2012.03.01 10x30min + 10x30min Cupcake Wars S1 Passion – 2012.03.01 9x60min

2012 - Receptdaráló Receptdaráló Magyar, cseh és lengyel formátum

atmedia Kft. 1139 Budapest Pap Károly street 4-6 tel +36 1 799 2653 fax +36 1 799 2651 www.atmedia.hu