Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál."— Előadás másolata:

1

2 MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál világsikerű mozifilmeket az egész család részére a nagy klasszikusoktól a közelmúlt mozi sikereiig A Metro Goldwyn Mayer a „Stúdió, amely felépítette Hollywood-ot” Az MGM a világ jelenlegi legnagyobb filmes könyvtárának tulajdonosa; több, mint 200 Oscar díjas alkotással a mozifilmjei között Az MGM Channel-en futó tartalom 83 százaléka a Metro Golwyn Mayer könyvtárából érkezik

3 MGM Channel Technikai lefedettség: 21.9% Műsoridő: 0-24
Indulás: október 25. Elsődleges célcsoport: MS18-49 Magyar website:

4 Prime time tematika HÉTFŐ ESTÉK – WESTERN FILMEK A FŐSZEREPBEN
Áprilisi kínálat: Délidő, Alamo 13 nap dicsőség, Kaktusz Jack, Vad Bill, Párbaj Diablónál KEDD - AZ MGM KEDVENCE ÁPRILISBAN: WOODY HARRELSON Woody Harrelson az MGM KEDVENCE áprilisban! Nézze meg a hónap színészét minden kedden este különböző szerepekben, köztük a Palmettoban és a Kékharisnyában.

5 Prime time tematika SZERDA – HOLLYWOODI KLASSZIKUSOK
Áprilisi kínálat: A szigetek ura, Idegen a cowboyok között, Gyémántvadászok, Az óriás árnyéka, Elveszettek legendája CSÜTÖRTÖKI SPOTLIGHT – MGM VISSZATEKINTÉS Az ’50-es évek Tartson az MGM csatornával minden csütörtök este, és utazzon az ’50-es évekbe! Olyan filmeket láthat az emlékezetes időszakból, mint a Pleasantville, a Jó estét, jó szerencsét! és a Ház a Carroll Street-en!

6 Prime time tematika PÉNTEK
PÉNTEK: AKCIÓ ÉS BŰN – DONALD STRACHEY REJTÉLYEI Csatlakozzon Donald Strachey nyomozóhoz péntek esténként 20:00 órától és tekintse meg, hogyan oldja meg a bűnügyeket a Veszélyes megbízás és a Halálos ügyletek című filmekben! …. SZOMBAT ÉS VASÁRNAP – CSALÁDI MOZIK ÉS PREMIEREK Áprilisi kínálat: Az ígéret megszállottja, A leggyorsabb Indián, Gorkij Park, A mezítlábas kölyök, Botrány

7 A közelmúlt mozi sikerei az MGM képernyőjén

8 Big Screen – kéthetente jelentkező mozi magazin
Az MGM csatornára készített exkluzív műsor A legfrissebb Hollywood-i hírek a képernyőn Bemutatja a legfrissebb mozi-és DVD újdonságokat Kéthetente friss tartalom 13 sugárzás 10 nap alatt (1 premier – 12 ismétlés) Szinkronizált, 10 perces epizódok A tartalom szponzor igényekre szabható Struktúra: Tartalom ismertető (0:30 perc) A hét mozifilmje: 1-2 mozifilm bemutatása (2-3 perc) Hírek: vörös szőnyeg, kulisszák mögött, sztár portrék (2 perc) ”Hogy készült?” mozifilm forgatási riport (2 perc) DVD/Blu-ray bemutató (2 perc) MGM Channel specials: születésnapok, események (1 perc)

9 Műsorrács Napközbeni első vetítések
Napközbeni 24 órán belüli ismétlések Teleshopping Big Screen mozi magazin Prime time Késő prime / éjszakai első vetítések Éjszakai 24 órán belüli ismétlések Speciális programok Premierek

10 A csatorna közönsége: középkorú férfiak
Forrás: Nielsen Audience Measurement, ADH%, időszak: január -február

11 Átlagos havi nézőszám Source: Nielsen Audience Measurement, Cov, A18-49, F18-49, 2011

12 Kiemelkedő nézettség hétvégén és hétköznap esténként
Forrás: Nielsen Audience Measurement, AMR%, január-február, 02:00-25:59, MS18-49

13 158%-os affinitás a középkorú férfiak körében
Source: Nielsen Audience Measurement, AFF 2011, M40-59

14 Top 10 hirdető, 2011 Source: Nielsen Audience Measurement, EQGRP MS18-49, 2011

15 Top 5 ügynökség, 2011 Source: Nielsen Audience Measurement, EQGRP MS18-49, 2011

16


Letölteni ppt "MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál."

Hasonló előadás


Google Hirdetések