Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Budapest, június 30. A Jobbik EU-mérlege Az EU csatlakozás társadalmi és gazdasági hatásai.
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
13. Tétel Szépségszalonjában kötelező jól látható helyen elhelyezni az árjegyzéket! Foglalja össze az Ön által ismert árképzési módokat! Mutassa be egy.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Áfa, bevételi bizonylatok, a vállalkozás tevékenységével szorosan összefüggő kiadási bizonylatok.
Giovanni Ferrini Fashion
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
Marketing terv.
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Online értékesítési modellek
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Előadás másolata:

Vásároljon, hogy Gazdagodjon

NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz megkeresésére fordított-, valamint a teljes értékű élethez szükséges idő között. Létezik azonban egy olyan alternatíva, amely Önt helyezi a középpontba és lehetőséget teremt a saját időbeosztás szerinti rugalmas munkavégzésre, több időt biztosít a családdal és a barátokkal töltött programokra és lehetővé teszi a szükséges jövedelem előteremtését.  A hálózati kereskedelem egy 110 milliárd dolláros ágazat az egész világon. A világ egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti területe. A hálózati kereskedelem egy olyan piaci szegmens amely még a gazdasági válság idején is dinamikus fejlődésen megy keresztül.  A NETWORK TRADING SYSTEM Hálózatához csatlakozva Önnek lehetősége lesz kényelmesen és kedvező feltételek mellett beszerezni egyes termékeket, széles körben igénybe venni bizonyos szolgáltatásokat. Ha mindezt úgy teszi, hogy ezt a lehetőséget másoknak is felkínálja, azzal nem csak folyamatosan növekvő árkedvezményre tehet szert, de idővel egy olyan jövedelemforrást jelenthet az Ön számára, amellyel kiemelkedően magas életszínvonalat biztosíthat saját maga és a családja részére! Üzleti vállalkozását fő kereseti forrásként működtetheti vagy más munka mellett is végezheti kiegészítő jövedelem elérése céljából.  Az NTS-lehetőség előnyei  Ön irányítja vállalkozása fejlődését  rugalmasság: jövedelem-kiegészítés vagy teljes munkaidős üzleti elfoglaltság  kiváló minőségű termékeket vásárolhat meg és magas színvonalú szolgáltatásokat vehet igénybe  minőségi és megelégedettségi garancia  alacsony költségű, kockázatmentes üzletkezdés  nincs minimális vásárlási kötelezettség

NETWORK TRADING SYSTEM  Miből lesz a pénz?  A hálózati kereskedelmi rendszerek működésének alapja, hogy a rendszerben szereplő termékeket közvetlenül a gyártótól szerzik be. Nem költenek csillogó-villogó üzletekre, alkalmazottakra és drága reklámokra. Az így jelentkező komoly megtakarítás nagy részét osztják vissza az üzlettársak között.  A marketingmunkát a hálózat tagjai végzik azzal, hogy barátaiknak, ismerőseiknek is megmutatják a rendszert.  A rendszerben a belépési díjnak és minden egyes terméknek pontértéke van. Az Ön pontértéke és az Ön „alatt” belépett üzlettársakból álló csoport havi összesített pontértéke alapján kerül meghatározásra az Ön jövedelme.  1 pont = 280 Ft + Áfa

Jövedelemfajták az NTS-ben 1., Az új üzlettársak beléptetése utáni közvetlen jutalék (2.500 Ft + Áfa) 2., Az egyéni és a csoportforgalom utáni jutalék 500 pontos havi forgalom után 4 % 1200 pontos havi forgalom után 7% 2600 pontos havi forgalom után10% 5500 pontos havi forgalom után13% pontos havi forgalom után15% pontos havi forgalom után17% pontos havi forgalom után19% 3., A levált 19%-os csoportok utáni „jogdíjszerű” jövedelem (levált csoporton annak az üzlettársának a csoportját értjük, aki abban a hónapban elérte a 19%-os szintet) 2 19%-os csoport után 3% 5 19%-os csoport után+1% 12 19%-os csoport után+1% 24 19%-os csoport után+1% 50 19%-os csoport után+1%

NETWORK TRADING SYSTEM  Példák a jövedelmekre  1. hónap  15 új, Önhöz közvetlenül csatlakozó üzlettárs esetén az Ön közvetlen jutaléka: 15 x Ft = nettó Ft  2. hónap  A példa kedvéért minden, az előző hónapban belépett üzlettársa 15 új üzlettársat csatlakoztat önmagához (1 belépő 26 pontot ér a rendszerben) Az üzlettársak a beléptetéseik után természetesen megkeresik a nekik járó Ft-ot  Az Ön jövedelme a 2-es számú jövedelemforrásból: 15 x 15fő x 26 pont = 5850 pont, ami 13%-os jutalékot jelent  5850 pont x 13% = 760,5 pont x 280 Ft = nettó Ft  3. hónap  A példában a csoport létszáma nem növekszik tovább, viszont ebben a hónapban mindenki a rendszerben lévő termékekből szerzi be a szükségleteinek megfelelőt, átlagosan Ft értékben, ami 50 pontot jelent fejenként.  Az Ön csoportjának a forgalma (ami áll Önből, a 15 közvetlenül Önhöz csatlakozó üzlettársából és a hozzájuk csatlakozott 225 főből) abban a hónapban 241 fő x 50 pont = pont, ami 15%-os jutalékot jelent.  Ebben az esetben az üzlettársak jutalékának (mivel a közvetlenül Önhöz csatlakozók is elérték a 4%-os szintet) kifizetése után az Ön jövedelme: pont x 11% (15%-4%) = pont x 280 Ft = nettó Ft  X. hónap  5 levált, 19%-os csoport esetén a havi, JOGDÍJSZERŰ (tehát a levált és működő 19%-os csoportok forgalma után munkavégzés nélküli) minimum jövedelem: nettó Ft

NETWORK TRADING SYSTEM  Néhány márka amivel találkozhat az NTS-ben

NETWORK TRADING SYSTEM  Mit kell csinálnia?  1., Keressen egy okot arra, hogy miért szeretne változtatni az életén!  2., Keresse fel azt a személyt, akitől ezt a tájékoztatót kapta, hogy tőle választ kaphasson az összes felmerült kérdésére, majd kérje meg, hogy léptesse be Önt a hálózatba!  A belépés összes költsége bruttó Ft. Amennyiben Ön 90 napon belül meggondolja magát és kilép a hálózatból, a teljes összeget visszakapja (megelégedettségi garancia)!  3., A szponzorával (akihez csatlakozott) vagy a szponzorvonala valamelyik tagjával üljenek le és írják össze az Ön ismerőseit, barátait!  4., Mutassa meg ezt a lehetőséget az ismerőseinek, barátainak!  Ez történhet személyes beszélgetés keretében, ahol a szponzora segítségét is kérheti.  Történhet úgy, hogy ezt a tájékoztatót küldi el nekik ben  5., Az Ön számára szükséges és az NTS hálózatában megtalálható, megfelelő árú terméket rendszeresen a hálózaton keresztül vásárolja meg.  6., Az egyéni és a munkakapcsolatai fejlesztése érdekében használja ki az NTS hálózata által biztosított képzési lehetőségeket  Könyvek  CD-k, DVD-k  Szemináriumok  7., Élvezze az életet, használja ki a több szabadidő és jövedelem nyújtotta lehetőségeket!

NETWORK TRADING SYSTEM  Sok sikert egy új, minőségibb élethez!