Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gyönyörű napot kívánok!
Advertisements

Az ö sszet ö ret é s á ld á sa.
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
Jó szórakozást kívánok mindenkinek;
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
8 Klikkelj az egérrel!.
Sikeres emberek.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
A HÁROM FA.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
Adománybolt hálózat Bemutatót készítette: Boda Kitti március.
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Mi az Alpha?. A misszióról beszélünk, ami az európai egyház legaktuálisabb feladata. Az adatok szerint az elmúlt évtizedek leghatékonyabb módszere: 25.
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
Karrierfejlesztés lehetőségei és dilemmái
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A vízhordó története.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Albert Einstein idézetek.
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
Megmentett kézművesség
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
375 éves az Egyetem „A természettudományos oktatás és kutatás jelene és jövője” Környezetünk jelene és jövője március 25.
Food for Thought.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Mese a tejről.
Albert Einstein idézetek.
Világomban minden rendben van
A Paradicsom és a Pokol.
Giovanni Ferrini Fashion
Szimbolikus,Szerepes Játékok
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
EGY OLYAN KÜLÖNLEGES SZEMÉLYNEK, MINT AMILYEN TE VAGY !
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Napra Valentin.
A vízhordó története.
1 A CSOPORT NEHÉZSÉGEK KEZELÉSE A csoportmegbeszélés alatt, figyelj fel hogy mikor kezdenek a tagok eltávolodni a kijelölt témától. Egy csoport tag elkezd.
Egy nap, egy egyetemi tanár, a következő kérdést tette fel hallgatóinak:
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Kedves Fiam ....
Nem kell,hogy megbocsáss…
A BOLDOGSÁG TITKA.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
A vízhordó története.
Egy virágcserép és a sör története
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Kis történet kedves embereknek!.
Feltétel nélküli szeretet
Bölcsességek, aforizmák
Így szólt hozzám a dédapám.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Hát én lennék, és Botond!! 
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Egy kanal, egy csesze vagy egy vödör?.  Az elmegyógyintézetben tartott intézeti bemutató után az egyik látogató megkérdezi az intézetvezető professzort,
Istennel beszélget egy ember
Egy csésze kávé Wégner Zsuzsa Egy csoport diák,
VáltozatokVáltozatok. A Tudós, Művész, Orvos, Tanító, Ezermester, Edző, Építész vezeti a manók városának építési munkáit.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
___________________ Vanguard Csoport 4 győztes befektetési alapja ___________________
Tommy's Window Slideshow
Előadás másolata:

Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.

Beszélgetésük lassan-lassan a mindennapi stresszel teli és fárasztó életre terelődött.

A professzor úr megkérdezte, hogy innának-e kávét? Majd kis idő múlva visszatért a konyhából egy nagy edénnyel, amiben sok csészét hozott, és a frissen főzött kávéval.

A csészék között volt finom porcelánból készült,

volt üvegből készült is,

műanyagból is,

volt hagyományos alakú,

finoman megmunkált és értékes,

egyesek aranyozott berakásokkal,

mások nagyon egyszerűek.

A prof megkérte őket, hogy szolgálják ki magukat.

Amikor mindannyiuk kezében már volt egy-egy csésze kávé, akkor a prof így szólt:

Ha észrevették, akkor mindegyikük drága és értékes csészébe töltött magának kávét, az egyszerű és olcsó csészéket az asztalon hagyták üresen. Ez természetes, hisz az életben is a legjobbat szeretnék. De pontosan ez a mindennapi gondok, a stressz forrása. Nem számít, hogy milyen csészét választottak, a kávénak az íze ugyanaz mindegyik csészében.

A csésze nem változtatja meg a kávé minőségét. A legtöbb esetben csak az árát növeli, vagy, tulajdonképpen eltakarja a benne lévő kávét.

Tulajdon képen amit önök szerettek volna, az a kávé, nem a csésze, de mégis, öntudatlanul is, a drágább és értékesebb csészéket választották. Majd elkezdték méregetni a szomszédjuk csészéit, hogy az nem szebb-e, nem drágább-e mint amit saját maguknak választottak? Az élet olyan, mint a jó kávé: a munkahely, a pénz, a karrier, az autó, a ház, a ruhák, a társadalmi helyzet a csésze. Csak segítenek, hogy éljük az életünket, de nem az ÉLET.

A ruháink, a társadalmi helyzetünk és a pénzünk nem jelenti az életet. Csupán segítenek, hogy éljük az életet. Nem határozzák meg a tulajdonképpeni életet. Ellenkezőleg, az emberek többsége irigy a másik emberre, mert annak esetleg több mindene van, és nem sikerül örömüket lelniük abban, ami a sajátjuk, amijük van.

Néha, akkora fontosságot tulajdonítunk a csészének, hogy elfelejtjük a kávé ízét élvezni. A kávét élvezzék, ne a csészéket! A kávét tessék élvezni, ne a csészéket!

A legboldogabb emberek nem azok, akiknek a legtöbb tárgyuk, dolgaik vannak. A legboldogabb emberek annak örülnek, amijük van, ott ahol van a jelen pillanatban. Ezek teszik széppé az életet.

Fotók: internet Zene : Andre Rieu – Romantikus pillanatok Készítette: Felicia Popescu Február 13. Magyarította :

VÉGE