Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

___________________ Vanguard Csoport 4 győztes befektetési alapja ___________________

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "___________________ Vanguard Csoport 4 győztes befektetési alapja ___________________"— Előadás másolata:

1

2 ___________________ Vanguard Csoport 4 győztes befektetési alapja ___________________
Készítette:

3 A Magánpénzügyi Akadémiáról - Anyagi függetlenség önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése felszámolni a pénzügyi tudatlanságot Magyarországon. Ehhez ad ötleteket a következő területeken: 1) Hogyan legyen több pénzed? 2) Mit csinálj a pénzeddel? 3) Hogyan lesz gyermekednek pénze? Célunk, hogy megmutassuk, hogyan lehetséges, hogy a pénz Neked dolgozzon, és ne fordítva. Ahogy meg lehet tanulni a történelmet, egy nyelvet vagy autót vezetni, ugyanúgy mindenki képes arra, hogy elsajátítsa a jólét alapjait.

4 Kezdhetjük? Gratulálok és nagyon örülök, hogy itt vagy és érdeklődsz a befektetések iránt! Mielőtt elárulnám a Vanguard 4 győztes alapjának a nevét, szeretnélek arról biztosítani, hogy a célunk olyan a magyar emberek számára is elérhető és egyszerű befektetési ötleteket adni, amely a javukat, és így a Te javadat is szolgálja. Munkám során nagyon sokszor megtapasztaltam, hogy a magyar emberek többségének soha nem lesz lehetősége nem csak arra, hogy jó helyre fektesse be a pénzét, de hogy egyáltalán befektesse. Hogy miért?

5 Azért, mert kultúránkból adódóan nagyon sokan az államtól és másoktól várják a megoldást. Természetesen, Te aki, ezt a tanulmányt olvasod, azon kevesek közé tartozol, akiknek minden esélyük megvan arra, hogy megtakarításait jó hozamot hozó helyen legyen, és befektetéseik bőséget teremtsenek. Fontos, hogy ilyen vagy…, hogy tenni akarsz. Köszönöm ezt neked. Ha még nincs megtakarításod, vagy csak kevés van, akkor az a legnagyobb előnyöd, hogy tanulni akarsz, ismereteket szerezni és tenni, kipróbálni valami újat és élvezni annak a gyümölcsét. Köszönöm, hogy ezen az úton a Magánpénzügyi Akadémiát választottad.

6 Több, mint 170 Vanguard alap van, ezért nem könnyű a legjobbakat kiválasztani. Van közülük, amelyek nagyon szépen teljesítenek és vannak amelyek nem. Természetesen nincs semmi garancia arra, hogy ez a jövőben is így lesz, de már elég rég óta szépen teljesítenek, ezért is lehet őket győzteseknek nevezni. És akkor nézzük, mi 4 győztes alap neve: 1) Selected Value (VASVX) 2) Capital Opportunity (VHCOX) 3) PRIMECAP Core (VPCCX) 4) Dividend Growth (VDIGX) Oké, most már tudod. De mit kezdj velük? Már nem kell soká várnod. A konferencia felvételén megtudod.

7 Köszönjük figyelmed!


Letölteni ppt "___________________ Vanguard Csoport 4 győztes befektetési alapja ___________________"

Hasonló előadás


Google Hirdetések