Értékesítési ismeretek

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA INFORMATIKAI TERÜLETTEL.
Advertisements

Diplomáciai protokoll és etikett 9.
Az üzleti vacsora illemtana
Krúdy.
Szakképzésbe lépés lehetősége Magyarországon
Aktualitások a szakképzésben
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV Szakképzés ma … Málnási Gábor.
Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskola
Gazdálkodási ismeretek
Internet Felépítése, működése.
A Leonardo kísérleti projekt célja: Az AIFSZ (illetve az ISCED szintnek megfelelő) képzések európai és hazai felmérése, elemzése Egy konkrét AIFSZ képzés.
Szakközépiskolai képzés
Nyertes uniós pályázatunk „Vendéglátás-hagyományok és új trendek az EU-ban” Pályázati program ideje: Kedvezményezettek száma: 52.
„SZAKMÁK VONZÁSÁBAN” – A szakképzés jelene és jövője Szakmai konferencia május 10.
Medvéné Dr. Szabad Katalin Dr. Zimányi Krisztina
Pénziskola Az Unghváry László Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskolában.
Protokolláris vendéglátás
Életút Alapítvány TÁMOP /1
Estefánné Varga Magdolna projektmenedzser, dékán Kutatás-fejlesztés az EKF-en a kompetencia alapú tanárképzés támogatására A HEFOP projekt VII. Nevelésügyi.
Életút Alapítvány TÁMOP /1 Váci Ifjúsági Információs és Tanácsadó Szolgálat életre hívása közösség és értékteremtő szolgáltatások nyújtásával című.
Üzleti etikett; étkezési kultúra
Microsoft IT Akadémia Sisák Zoltán
Vincze Tibor életrajza
Az értékesítés sajátossága
Étkezési kultúra.
Étkezési kultúra.
DEBRECENI EGYETEM Kompetenciaalapú tanítási-tanulási programok
1 AZ ÁTALAKULÓ SZAKKÉPZÉS FŐVÁROSI PEDADÓGIAI NAPOK 2OO4.november 15. Dr. Szenes György igazgató.
A NYEK tapasztalatai a 2006/2007. tanévi iskolalátogatások tükrében.
A szakképzéssel szembeni igények a foglalkoztatók részéről A Szabolcs Volán Zrt. példáján keresztül Előadó: Miklóssyné.
„Jó gyakorlatok” Nagyné G. Jordanoff Györgyi. A „jó gyakorlat” újszerűsége  a MiTiok programban szereplő tananyag adaptálása és felhasználása IKT eszközök.
FOGLALKOZTATÁSPOLITIKAI ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM I. TÁVMUNKA KONFERENCIA A REGIONÁLIS MUNKAERŐFEJLESZTŐ ÉS KÉPZŐ KÖZPONTOK FELADATAI A TÁVMUNKA PROGRAMBAN.
(kép – Philip Shriver) Tanítsunk portfóliókészítést Papp Gyula Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola.
A kompetencia alapú oktatásról
Vállalkozói készségek fejlesztése
A PROJEKT KÉPZÉSI ÜTEMEZÉSE ÉS CÉLCSOPORTJAI Kaposvár, szeptember 8.
Mi is az a foglalkoztatási paktum? 3 város összefogása:Kőszeg, Csepreg, Bük Csatlakoztak: kis és nagy vállalkozások, egyesületek, munkaügyi központ Összefogás.
Mobilitási Nívódíj 2005.
Edenyek es konyhaeszkozok
A középiskolai oktatás szabályzatai
„A jól képzett szakemberekért.”
Szterényi József SzKI és SzI
„ Gasztro-karrierek az EU-ban ” Leonardo da Vinci mobilitási programok németországi szállodákban Pályázatkiíró Magyarországon: Tempus Közalapítvány Budapest.
Szent Lőrinc Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium, Eger Vendéglős (OKJ ) vizsga szakmai és vizsgakövetelményei,
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 2 Lukács Dávid Biriszló Gergő Kovács Márk Forgács Tamás.
Debreceni Egyetem Kompetencia-alapú tanítási-tanulási programok elterjesztése a Hajdú-Bihar megyei pedagógusképzésben. HEFOP / /1.0.
A TECHNIKA TANTÁRGY TÖRTÉNETI ELŐZMÉNYEI
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 4 Mac Helga Kaszonyi Arnold Keresztes Anett Varga Andrea.
Debreceni Egyetem Kompetencia-alapú tanítási-tanulási programok elterjesztése a Hajdú-Bihar megyei pedagógusképzésben. HEFOP / /1.0.
SZENT IMRE ÁLTALÁNOS ISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÖZÉPISKOLA
Ételkészítő technológiák
Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola, Szeged Integrált tartalmú tananyagok fejlesztése és alkalmazása.
Szolnoki Szolgáltatási Szakközép- és Szakiskola SZOLGSZI.
Projektvezetői megbeszélés Önfejlesztő terület február 11.
ERASMUS+ PROGRAM HU01-KA Külföldi vendéglátóipari szakmai gyakorlatok az iskola tanulói számára németországi, ciprusi, ausztriai.
MÉCS CSEPELI VENDÉGLÁTÓIPAR SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA 1212 BUDAPEST PETŐFI TÉR 1. telefon/fax:
PÉCSI KERESKEDELMI, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA.
A vendéglátóipari képzésről 2010.
Gondolatok a táplálkozás- és élelmiszertudomány oktatásáról
A 99,4 SUNSHINE FM BEMUTATÁSA, FELÉPÍTÉSE
A tükrözött vagy fordított osztályterem
Pályázatkiíró: Tempus Közalapítvány Budapest
Móricz Zsigmond Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Élelmiszer lábnyom.
Vitaj! Üdvözöllek!.
MÉCS konferencia március 21. Mezőtúr
Leonardo Mobilitási Program
Élelmiszer lábnyom.
Gondolatok a táplálkozás- és élelmiszertudomány oktatásáról
Pályázatkiíró: Tempus Közalapítvány Budapest
Előadás másolata:

Értékesítési ismeretek Németországi gyakorlat

Az értékesítés eszközei, módszerek

s Besteck - evőeszköz

r Kaffeelöffel – kávéskanál e Gabel - villa s Gabelfrühstück - villásreggeli s Messer – kés e Vorspeise – előétel e Tafelgabel – nagyvilla s Fischmesser – halkés s Tafelmesser – nagykés r Tafellöffel - evőkanál

r Suppenteller – leveses tányér e Suppentasse - csésze

s Glas – pohár

r Sektkelch – pezsgőskehely e Sektschale – pezsgős „csésze”

r resteteller – couvertányér e Fingerschale - kézmosó

Forrás: Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalom Szakiskola és Szakközépiskola elektronikus tananyag - internet