Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PÉCSI KERESKEDELMI, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PÉCSI KERESKEDELMI, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA."— Előadás másolata:

1 PÉCSI KERESKEDELMI, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA

2 ISKOLÁNK

3

4 ISKOLÁNK…

5 …ÉS TANULÓINK

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 STATISZTIKA A 9. és 10. évfolyamom 7-7 osztály. Évfolyamonként 2-2 SzFP-s szakiskolai osztály. A bemeneti mérésben a 9-es és 10-es tanulók 28.5%-a (kb. 142 tanuló) vett részt. 3 javító tanár

16 Visszajelzések Az eredményeket az osztályfőnök kiosztotta. 1-1 példány az SzFP irodában található. A szülőkkel az osztályfőnök a szülői értekezleten beszélte meg az eredményeket. Csak néhány szülő részéről érkezett szóbeli visszajelzés.

17 Erények és hiányosságok Erények Fejlesztő értékelés. Barátságos stílus. Korrekt megoldási javaslatok. Hiányosságok A tanulók és a szülők által nehezen értelmezhető szakszövegek és statisztikák.

18 Javaslatok Az eredmények értékelését SzFP munkaközösségben végeztük. A szociális kompetenciák alacsonyabb szintjére megoldásokat keresünk. Minden pedagógus egyénileg, tantárgyán keresztül fejleszt: matematikai, szövegértési és szociális kompetenciák. Egy komplex fejlesztési rendszer kiépítéséhez módszertani segítségre van szükség.


Letölteni ppt "PÉCSI KERESKEDELMI, IDEGENFORGALMI ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA."

Hasonló előadás


Google Hirdetések