Mi is az a Multi-Level Marketing?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

A marketing fejlődése és szerepe
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.
VIIII. Szalvéta bemutató
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Teszt Eladási hely.
gondolatok Automatikus Ne azt nézd ahová estél, hanem azt, hogy hol csúsztál meg.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
B2B-marketing – A szervezeti piacok
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Értékesítési csatornák
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Preventív kifogáskezelés
PREZENTÁCIÓT INDÍTSA AZ EGÉREL
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Logisztika 6.előadás.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Vállalatgazdaságtan a gyakorlatban
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
Politikai marketing – kampánystratégiák
A kiskereskedelmi árusítás légköre Birtalan Ágota SPMKM.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
Hogyan működik ma a világ? Sejt szinten avatkoznak be az életünkbe ! Miért ez a legveszélyesebb támadás az emberiség ellen ???
Piacelemzés - CRM beruházások alakulása
MASTERPLAST GROUP Nemzetközi terjeszkedés lehetőségei és veszélyei.
„Hidat építünk” az energetikai tanácsadók szerepe Magyarországon
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Hogyan építs hálózatot 2012-ben
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
A marketing piac tartalma
Kérdések a második zh-hoz
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Pénzügyi-számviteli mutatók
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1. 2 a gyártók & fogyasztók igényeinek összehangolása a hatékonyság növelése az elérhetőség javítása szakértői szolgáltatás biztosítása vásárlói igények.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
AZ ELLÁTÁS FEJLŐDÉSE ÉS A MARKETING KIALAKULÁSA
Az értékkategóriák.
AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER ELEMEI. A marketingcsatornák önálló szervezetek olyan csoportjai, amelyek abban a folyamatban vesznek részt, amelynek eredményeképpen.
Vállalkozásmenedzsment I.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
LifeCareBusiness A TE LEHETŐSÉGED. 1 másodperces prezentáció: Előtte Köszönöm a figyelmet, viszontlátásra a regisztrációnál ! Az Ön tanácsadója: Kriminál.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Az üzletek operatív működtetése
Pogány András stratégiai igazgató
Kérdések a második zh-hoz
Barka Tours Utazási Iroda Marketing terv
A vásárlási döntés folyamata
Előadás másolata:

Mi is az a Multi-Level Marketing? Bevezetés az MLM-be Mi is az a Multi-Level Marketing?

Multi-Level Marketing Multi = egynél több Level = szint Marketing = egy árunak vagy szolgáltatásnak a gyártótól vagy szolgáltatótól a fogyasztóhoz való eljuttatása Multi-Level Marketing = a termékek áramoltatásának a többszintes jutalmazási rendszere

Termékek áramoltatásának rendszerei Kiskereskedelem – élelmiszerüzlet, vegyes kereskedés, áruház Közvetlen értékesítés – általában biztosítások, főzőedények, lexikonok, stb. Értékesítésére szolgál Multi-Level Marketing – nem összekeverendő az előző kettővel

... és még két „marketing” típus Postai csomagküldés – elképzelhető az MLM típusaként is, de többnyire a közvetlen értékesítéshez tartozik Piramis rendszer – gyakran összetévesztik az MLM- el, de ez ilegális rendszer, több szintű ez is, de marketingnek nem nevezhető, mert hiányzik a termék

Mit kínál az MLM? Nagykereskedelmi áron vásárolhatsz az általad képviselt MLM cégtől saját használatra Tovább adhatod a termékeket kiskereskedelmi áron, így jövedelemre teszel szert, de nem kell eladnod ahhoz, hogy sikeres legyél Hálózatot építhetsz, ha igazi sikerre vágysz

Mit kíván az MLM? Nem kíván eladást, viszont a termékeknek itt is mozogniuk kell, hogy jövedelmet eredményezzenek A terméket nem eladni kell, csupán ajánlani rokonoknak, szomszédoknak és barátoknak Amit az MLM kíván: siker = termékhasználat + szponzorálás

Mi az a szponzorálás? Szponzorálás = munkatársad tanítása arra amit te csinálsz (hogyan építse ő is saját sikeres üzletét) Munkatársadért felelősséget vállalsz, hogy megtanítod mindarra amit te is tudsz A szponzorálás az, amely egy Multi-Level Marketing üzlet növekedését elindítja és biztosítja

MLM, mint életépítés Üzleted növekedésével te magad is haladsz afelé, hogy független, sikeres üzletember legyen belőled Saját magad főnöke lehetsz Az MLM-re jellemző irodalom segítségével személyes fejlődésen esel át

Zárszó helyett ... Tehát mi is az MLM? Egy jellemző jutalmazási rendszerrel rendelkező, óriási jövedelmeket generáló, személyiségfejlesztő, többszintes termékáramoltatási rendszer, amely több mint 50 éve létezik és 2010-ben több mint 200 milliárd dollár éves forgalmat valósított meg.