Igaz történet A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalták ki: Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
8 Klikkelj az egérrel!.
Advertisements

07:15:06 óra Egy új életet fogok kezdeni Ez a határozott döntésem... Ez az én saját saját döntésem... kedd, június 24.kedd, június.
Winnie the pooh & friends
STORY THE MAN THE BOY AND THE DONKEY. AZ EMBER A FIÚ ÉS A SZAMÁR.
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
BKWindows Picipuha ® TMX Jegyszedő Edition ™ Bérlet: Békávé Békávé.erté A BKWindows tölt…
Jézus (tudományos) halála
ÉLET Click to advance slides.
(A tudomány szemszögéből)
Most egy kis teszt következik
1 KÖZÖSSÉG AZ ÚJ TESTAMENTUMBAN Romans 12:10 figyelem egymásra, gyengédség, tisztelet, szolgálatkészség, buzgóság, empátia, az Úr szolgálataRomans 12:10.
Hatásköri kétértelműségek Kvantifikáló kifejezések: Néhány lány =>  x(x lány  …) Minden fiú =>  x(x fiú  …) Két prímszám=>  x  y( x prímszám  y.
 Klikkelj az egérrel! :20:48
Két magzat beszélget az anyja hasában …
MATEMATIKA 100. ÓRA MAJOROS MÁRK.
Nem fogsz hinni a szemednek, de mostantól el kell fogadnod, hogy mágus is vagyok.
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Milyen csodás kék bolygó! What a wonderful blue planet!
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Függvények III Logikai függvények. Hamis A HAMIS logikai értéket adja eredményül. HAMIS( ) A függvény alkalmazása helyett egyszerűen beírhatjuk a HAMIS.
SEVEN DONT'S AFTER A MEAL Hét dolog amit nemszabad tenni, étkezés után.
Fontos értesítés  48 órán belül egy új vírus kerül a forgalomba, amit a MICROSOFT éppen most tett közzé. Ha t kapsz valakitől,
A varázslat világába lépsz be.... egyetlen pillanat alatt...
Olvasd lassan és csendben!.
INVITEL InnoApps Fejlesztői különdíj NYERTESEK. Ne szórakozz! Kategória győztese.
FIAM – MY BOY.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj.
LAWDY, MISS CLAWDY Lawdy, lawdy,lawdy miss Clawdy Te vagy aki nagyon kell nekem De ne izgass fel Baby, ó ezt ne tedd velem.
House of the Rising Sun There is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one A.
Sims-1 This chapter is about Simson line. The question arises in connection with orthic triangles: from which points should we draw perpendicular lines.
Gyülekezet Koinónia - Közösség.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Melyik döntési elvnek felelnek meg az alábbi bizonytalanság melletti döntések?
Elveszett bárányod vagyok, Pedig úgy hittem, hogy hozzád tartozom!
(A tudomány szemszögéből)‏
Vagy inkább másról van szó?
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Melyik döntési elvnek felelnek meg az alábbi bizonytalanság melletti döntések?
Három kérdés Problémamegoldás.
Feladat: Adott egy város, benne metrók és állomások. Írjunk algoritmust amely megszámolja hogy mennyi az a legkevesebb átszállás amellyel egy tetszőleges.
All we love, we left behind
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Nyolc fontos tudnivaló azoknak, akik először mennek operába PéPéeS
A kovetkezo percben a varazslo vilagaba fogsz belepni... ( munkatársi csapat épités)
Búcsúztató Rácz György I am sailing home again ’cross the sea. I am sailing stormy waters to be near you to be free. Hajókázom, hajókázom.
A varázslat világába lépsz be... Enter the world of magic …
Olvasd lassan és csendben!
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Továbbítás kattintással Pánsíp (Georghe Zamfir & Dana Dragomir) El tudnál aludni éjszaka anélkül, hogy ne gondolkoznál el azon, hogy a ház a helyén lesz-e,
Fordítás természetes nyelvről FOL-ra Kvantifikáló kifejezések: Néhány/Egy F   x( F(x)  …) Minden G   x( G(x)  …) Két H   x  y( H(x)  H(y)  …)
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
Bízd Újra Életed Krisztusra!
A lógósok. Na,itt van főhösnőnk aki… MOST KELT FEL?!
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Mit mondanak a nők, amikor rajtakapják őket?. Az angol: Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jössz haza, elkerülhető lett volna ez a mindkettőnknek.
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Beginner Dialogues - In a motel / hotel Getting a room for the night - Good evening. Can I help you? - Yes, please. I'd like a room for the night. - Would.
Winnie the pooh & friends
Öregszünk, vagy örexünk
Egy perc múlva belép a csodák birodalmába.... …és tanúja lesz a csodáknak.
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
a hét verse Bob Dylan pentz annamária
Gondolatolvasás.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Előadás másolata:

Igaz történet A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalták ki: Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs pulthoz mentek, hogy a neveket bemondassák. Annak érdekében, hogy a neveket hihetőbbé tegyék, taxisofőrnek öltöztek be, és kb. 45 perccel a Pakistan Airlines, Air India és a Thai Arways repülőgépei érkezése után a hangosbemondóhoz mentek. Előadták, hogy nem találták meg utasaikat. Ezzel egyidőben megjelentek bűntársaik a helyszínen egy magnetofonnal, hogy felvegyék a hangosbemondó közvetítését. Az ötödik név után fogták fel a biztonságiak, hogy egy viccről van szó, és kiutasították a taxisofőröket a reptérről. Kérlek, próbáld meg először te magad a bal oldalt szereplő neveket kiejteni. Azután klikkelj a mikrofonra, és hallgasd végig a reptéri hangosbemondót.

Nevek... Ajheddis Varkenjaab and Aywellbe Fayed Arhevbin Fayed and Bybeiev Rhibodie Aynayda Pizaqvick and Malexa Kriest Awul Dasfilshabeda and Nowaynayda Zheet Makollig Jezvahted and Levdaroum DeBahzted Steelaygot Maowenbach and Tuka Piziniztee Olvasd mint... I hate this fucking job, and I will be fired- Utálom ezt a kibaszott melót és ki fognak rúgni. I've been fired, and bye-bye everybody - Kirúgtak, viszlát mindenkinek I need a piss quick, and my legs are crossed - Húgyoznom kell izibe, mert a lábaim már keresztbeálltak Oo-ah, that feels better and now I need a shit - Oh most már job, de szarnom is kell My colleague just farted, and left the room, the bastard - A kollégám fingott és épp most ment ki az irodából az a mocsok. Still, I got my own bath and took a piss in his tea - Épp mots húgyoztam bele a teájába kilépés