Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

House of the Rising Sun There is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one A.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "House of the Rising Sun There is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one A."— Előadás másolata:

1

2

3 House of the Rising Sun There is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one A Felkelő Nap Háza Van egy ház New Orleans-ban, Melyet a Felkelő Napnak hívnak, Nagyon sok szerencsétlen fiú megrontója volt, És Istenem, közülük én is egy vagyok.

4 My mother was a tailor She sewed my new bluejeans My father was a gamblin' man Down in New Orleans Anyám szabó volt, Ő varrta az új farmerem, Apám egy szerencsejátékos volt Odalent New Orleans-ban.

5 Now the only thing a gambler needs Is a suitcase and trunk And the only time he's satisfied Is when he's on a drunk És a szerencsejátékosnak nem kell más, csak egy bőrönd és egy utazóláda, És csak is akkor elégedett, Amikor be lehet rúgva.

6 Oh mother tell your children Not to do what I have done Spend your lives in sin and misery In the House of the Rising Sun Oh anya, mondd el gyermekednek, Ne tegye azt, amit én tettem, Bűnnel és nyomorúsággal töltve az életet A Felkelő Nap Házában.

7 Well, I got one foot on the platform The other foot on the train I'm goin' back to New Orleans To wear that ball and chain Hát egyik lábam a peronon, A másik a vonaton, Visszamegyek New Orleans-ba, Hogy megbéklyózzam magam.

8 Well, there is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one Mert, van egy ház New Orleans-ban, Melyet a Felkelő Napnak hívnak, Nagyon sok szerencsétlen fiú megrontója volt, És Istenem, közülük én is egy vagyok. Készítette: Jolka


Letölteni ppt "House of the Rising Sun There is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God I know I'm one A."

Hasonló előadás


Google Hirdetések