Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gondolatolvasás.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gondolatolvasás."— Előadás másolata:

1 Gondolatolvasás

2 A gondolatolvasás - Lehallgatják belső hangunkat a dekóderek Ha hiszel benne akkor könnyebben átvernek Csak a nézők szórakoztatására/átverésére találták ki. -Dynamo bűvész.  Bűvész = nincsenek valódi képességgel megáldva, csak imitálják azokat. Tehát csalnak. Nem olvasnak gondolatot.. videóikban a legtöbb ember beépített.

3 A gondolatolvasásban csak babonás emberek hisznek
A gondolatolvasásban csak babonás emberek hisznek. Valamely információnak mindig anyagi úton kell eljutnia a „gondolatolvasóhoz”, amiből az következtetni tud. A látszólagos titokzatosságot az okozza, hogy a megfigyelő vagy az információ útját nem tudja nyomon követni, vagy a következtetést nem tudja levonni az információból a gondolt névre, számra stb. Matematikáról lévén szó – ha szórakoztató formában is –, nem pedig bűvészetről, ezért csak olyan számkitalálós trükkökről beszélünk, amelyekben az információ útja körül nincs semmiféle ügyeskedés, zsonglőrködés, csupán az okozhat meglepetést, hogy a kapott adatokból hogyan lehet kitalálni a gondolt számot.

4 Egy gondolat olvasós trükk
aminek a neve: 64

5 Egy darab papírra felírod azt a számot, hogy 64, és beleteszed egy borítékba. Ezt odaadod egy nézőnek, hogy vigyázzon rá. 4 embert a nézők közül felkérsz, hogy írjanak fel maguknak egy-egy egyjegyű vagy kétjegyű számot. Mindenki szorozza meg a gondolt számot 4-gyel, majd az eredményt 16-tal. Az így kapott számot osszák el az eredetileg gondolt számmal. Mindenki ugyanazt a számot fogja kapni. Ez pedig megegyezik az általad már előre felírt számmal, a 64-el. Ezt meg lehet csinálni úgy is, hogy egy ember számol csak. Ha készen van a számolással koncentráljon az eredményre és Te gondolatolvasással kitalálod. Pl:3x4=12x16=192:3=64     12x4=48x16=768:12=64

6 Egy másik trükk aminek a neve: Kitalálom milyen színű

7 Kellékek: különböző színű kréták Látvány: A bűvész be csukja a szemét és hátra rakja a kezét, ekkor megkéri az egyik nézőt hogy tegyen valamilyen színű krétát a hátul lévő kezébe. Beletette a krétát (pl. pirosat) a bűvész nagyon gondolkozik és az egyik kezével amiben nincs a kréta megvakarja a fejét... és ezzel a fejébe ugrik hogy milyen színű a kréta: - Piros!!! Trükk: Amikor a néző odaadja a krétát akkor a krétába a körmünkkel kaparjunk bele és ott marad a körmünkön a szín és amikor "megvakarod" a fejed igazából meg nézed milyen színű a körmöd és elmondod.

8 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET!


Letölteni ppt "Gondolatolvasás."

Hasonló előadás


Google Hirdetések