Facebook az osztályban Cseh Gabriella Budapest 2013 Szeptember 27.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Készítette: Fodorné Varkoly Mária. Amit ma feltölt valaki, az több év múlva is elérhető lesz a világhálón! Ezért érdemes vigyázni milyen tartalmakat teszünk.
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
A Windows Azure egy skálázható számításifelhő-platform, amelyet a Microsoft hosztol a világ több pontján lévő adatközpontjaiban. Az Azure egyszerű,
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
A Google személyes adatainkat kezelő gyakorlata Változások, amelyek érzékenyen érintenek bennünket.
Skype telepítése és használata
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Facebook riport Piato Bútor Facebook november – 2013 június.
Statisztikák. Foursquare • 2014 Januári adatok forrás: foursquare.com/about • Több mint 45 millió felhasználó • Több mint 5 milliárd check-in • Több mint.
Közösségi portálok használata
Internet alapú önértékelés
Játék, letöltés... Van –e élet a neten ezeken túl?
Egy kisvállakozás dinamikus weboldalának fejlesztése: tervezés, problémák, megoldások Szilágyi Gábor.
Intranet portál bemutató
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
Biztonságosabb Internet
Számold meg a fekete pontokat!
Útmutató Java telepítéséhez windows 7-re
Mérés és adatgyűjtés laboratóriumi gyakorlat Makan Gergely, Mingesz Róbert, Nagy Tamás 2. óra szeptember 9., 10. v
CCleaner Skyman ™.
Microsoft Virtual PC 2007 Beszerzés, telepítés
Ember László Damn Small Linux Microsoft VPC környezetben.
„To say that a company "eats its own dog food" means that it uses the products that it makes. For example, Microsoft emphasizes the use of its own software.
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Nézettáblák létrehozása, módosítása és törlése
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Közösségi oldalak használata
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
Szülői feladatok és eszközök a mai internetes és mobil fenyegetések világában Rakoncza Zsolt Norton lakossági és kisvállalati üzletágvezető.
Gyermekek a Facebookon Cseh Gabriella Budapest Szeptember 25.
VII. Nemzetközi Médiakonferencia „A média hatása a gyermekekre és fiatalokra" szeptember Balatonalmádi Fiatal group leaderek Facebook használati.
Gyermekvédelem az európai önszabályozás függvényében.
Microsoft CRM online Strén András
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
Budai Péter Szakmai és biztonsági vezető Microsoft Magyarország.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Ács Tamás Budapest Fotó: Paweł Urbaniak Webanalitika kutatói háttérrel...
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
RDF sémák. RDF  URI-val azonosított erőforrások  Hármasok a kapcsolatrendszer leírására  Egyszerű lekérdezések (rdf:type)  Következtetésre nem alkalmas.
Visual Basic 2008 Express Edition
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Simicskó István c. egyetemi tanár, államtitkár
Közösségi portálok használata
Hasznos mobilos alkalmazások Mobilos alkalmazások általában Példa ELTE tanrend Készítette: Kozma Réka.
Kapcsolatok ellenőrzése
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
Vállalati infrastruktúra, mely minden igényt kielégít Felhasználóbarát eszközök és élmények.
Készítette: Peterdi Panna. Tartalom 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
ZooGuide – az ismeretterjesztés és az oktatás eszköze  Érdekes és részletes leírások a park állatairól  „Audioguide” funkcióval kiegészített virtuális.
Menüpontok szerkesztése.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Erre használom az internetet
EZ AZ ÉN MŰVEM Facebook oldal.
Netezz biztonságosan! Köszönt Benneteket a
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
3. osztályban.
Előadás másolata:

Facebook az osztályban Cseh Gabriella Budapest 2013 Szeptember 27

6/21/facebook-guide-for- educators/ /95c1416b98

“oktatás”: Mit ossz meg és hogyan kontrolláld a hallgatóságod körét

Audience selector A helyben lévő adatvédelmi beállítások segítenek eldönteni hogy az a konkrét tartalmat kivel akarod megosztani. - Saját timeline-ra posztolás - Minden poszt, fénykép, helymegjelölés közönségének egyedi beállítása - Posztonként egyedileg Visszamenőlegesen változtatható

Privacy Shortcut Gyors, átlátható, egyszerű, A legtöbbször használt beállításokat kínálja fel Ki küldhet ismerősi megkeresést_ Üzenetek alap- vagy emelt szintű filterezése

VIEW AS…

ACTIVITY LOG CSAK a felhasználó látja Gyorsan elérhető, teljes Activity Log célja, hogy ellenőrizd és manageld a timeline-odon megjelenő tartalmat, amit MÁSOK látnak rólad. DE NE FELEJTSD, A TIMELINEODRÓL ELTÜNTETETT TARTALMAK MÁSOL, A FACEBOOKON OTT VANNAK (barátok hírfolyamában, keresőben)

ACTIVITY LOG – review tags

Urald a Timeline-od Használd a fiókbeállításokat: -Ki láthatja, hogy mit posztolsz_ -Ki láthatja, hogy a barátaid mit posztolnak a Timeline-odon. Timeline Review - ellenőrizd, hogy milyen fotókon, alkalmazásokban, posztokon vagy megjelölve, mielőtt azok megjelennek a Timeline-odon. Tag Review – meghatározhatod, hogy ki lássa a Timeline-odon megjelenő tag- eket

Személyes adataid letöltése Letölthető a Fiókbeállításoknál. Biztonsági funkcióinkkal ellenőrizzük, hogy tényleg csak a felhaználó tölthesse le ezeket az adatokat. Információid letöltése kiterjed: -Timeline infok -Posztolt tartalom, fotó -Feltöltött Fotók videók -Ismerősi lista -jegyzetek -Események -üzenetek

Adattörlés -A megosztott tartalom törlése -A felhasználói fiók végleges törlése -A fiók elérhetetlenné tétele (inaktív)

Fokozott védelem a 18 év alattiak számára

Instagram Capture and Share the World’s Moments •150 million monthly actives •60% people outside the U.S. •16 billion photos shared Fast, beautiful and fun way to share your life with friends and family

facebook.com/helpInstagram Help Center Help Center

Köszönöm a figyelmet!