Eurosport Média ajánlat 2014.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Advertisements

„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Eurosport Média ajánlat 2010.
Médiainformációk Az F1-live.hu bemutatása A 2008-ban indított F1-live.hu az elmúlt években Magyarország legkedveltebb és legaktívabb Forma-1-gyel.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
Hirdetési termékek – Display
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
BIZTOSÍTÁS-KERESŐ SZPONZORÁCIÓ TÁMOGATÓI AJÁNLAT május
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
IDŐJÁRÁS SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: április 28-tól az egyetlen Index ROS termékkel.
Az internet használata a marketingmix-ben
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére Érvényes: Május 1-jétől.
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
IWiW alkalmazások - hirdetési, szponzorálási lehetőségek.
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
Kommunikációs Főosztály
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: február 13-tól.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
ATL - mit hirdessünk és hol?
FELVI Média A fiatalok figyelnek ránk!. Médiaértékesítés az OFIKnál 2005-ben indult, elsősorban az online és a nyomtatott médiában 2006-tól adatbázisok.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 1-től.
SZPONZORÁLT KUTATÁS TÁMOGATÓI AJÁNLAT PARTNER: GFK HUNGÁRIA február 17.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
MINDEKÖZBEN ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: május 12-től 1.
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS RETARGETINGGEL A CEMP SALES HOUSE-NÁL Érvényes: május 19-től.
NAGYKÉP ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT április Forrás: Online Publisher’s Audit január belföld átlag (RU=15+ belföldi valós felhasználó), Adverticum.
KORHATÁROS TARTALOM (16, 18+) AJÁNLAT május 15.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: március 1-től.
Gazdaság KKV felmérés szponzorációs ajánlat augusztus 2.
Valutaváltó szponzoráció ajánlat november 9.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Iwiw bemutatkozás. Internetezők – internethasználat alakulása, Megj.: rendszeres olvasó = rendszeres olvasója bármelyik laptematikának Forrás:
18-39 évesek elérése. Internetezők – internethasználat alakulása, Megj.: rendszeres olvasó = rendszeres olvasója bármelyik laptematikának Forrás:
Média és marketing megjelenés ajánlataink távközlési szolgáltató partnereink részére Érvényes: szeptember 1-jétől.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: július 3-tól.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
2014. október 3.. A PR CIKKRŐL A szerkesztőségi anyagoktól jelzéssel, (x)-szel vagy hirdetés felirattal megkülönböztetett, a hirdető szempontjai szerint.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
Média Ajánlat.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
Juventus általános prezentáció.
Klausz Melinda közösségi média specialista Optimális bejegyzéskomponálás.
Hallgatói kommunikációs csatornák, a hallgatók mozgósításának eszközei a sportszervezésben Debrecen, szeptember 3.Készítette: Barota László.
október Az erős online médiabrandnek komoly hozzáadott értéke van a hirdetések hasznosulása szempontjából.* *Szonda Ipsos – Index: Márkaérték.
Korhatáros tartalom (16, 18+) ajánlat
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
Hirdetési lehetőségek Hirdetés típusa Orvos-partnerekHirdető-partnerekÁr 1. PR jellegű cikkek 1.1 Hírek, újdonságok20000 Ft / hét 1.2. Szezonális információk.
MINDEKÖZBEN ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 23-tól.
Megjelenési ajánlat Index.hu.
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Düh Gergely tanácsadó Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály 2012.február 20.
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
2006/072007/ / / /11 Partnerségben Budapestért.
Haszon rendezvények médiaajánlat
Zöld szervezetek és az Est Media Group közös kiadványa
Előadás másolata:

Eurosport Média ajánlat 2014

Hirdetési lehetőségek a magyar honlapon Banner elhelyezése a honlap tetején (szalagbanner) Lehetséges méretek: Standard szalagbanner (468X60): 15 KB max Mega szalagbanner (728X90): 25KB max A bannerek rotálódhatnak a honlapon Pop-up-ok Technikailag a szalagbannerhez linkelhető A célcsoport pontosabb elérése érdekében a bannerek sporteseményekhez rendelhetők A célcsoport pontosabb elérése érdekében a bannerek sporteseményekhez rendelhetők

Nyereményjátékok Az Eurosport rendszeresen szervez nyereményjátékokat a főbb sportesemények alatt – Kerékpárversenyek, WTCC, Roland Garros, Ausztrál Open,US Open, stb. A játékok célja a csatorna és a magyar honlap népszerűsítése, továbbá a sportismereti tájékozottság elősegítése A játék során a résztvevőknek az adásban elhangzott és a magyar nyelvű honlapon feltüntetett kérdéseket kell helyesen megválaszolniuk Az Eurosport nézői az Eurosport honlapján keresztül vehetnek részt a játékban A játék szabályzata a szponzorok által felajánlott díjak alapján kerül megállapításra

Szponzori ajánlat Az Eurosport nyereményfelajánló szponzorokat/támogatókat keres nyereményjátékához A szponzorációért cserébe egyedülálló médiajánlatot kínálunk: Élő adásban: a kommentátorok által történő promóció Online promóció: megjelenés az Eurosport magyar nyelvű honlapján illetve az Eurosport fórumán Egyedülálló ajánlat: az Eurosport csatornán hirdetni kizárólag pán-európai alapon lehet, melynek költsége igen magas. Ugyanakkor a játék során a szponzor neve megemlítésre kerül az Eurosporton az élő kerékpárközvetítés alatt: Eléri az összes magyar nézőt Erősíti cége vagy márkája pozitív megítélését a sporteseményekhez kapcsolódva Költséghatékonyabb, mint a hirdetés

Szponzori ajánlat Az Eurosport ajánlata : Szponzori felajánlás : ÉLŐ adásban való megjelenés ÉLŐ adásban történő megemlítés a kommentátorok által, a játék szponzoraként Online megjelenés Szalagbanner elhelyezése a fő oldalon vagy a kerékpár hírek fölé a magyar honlapon, továbbá a fórumon szalagbanner elhelyezése A játékleírásban „szponzorként” való megjelenés Szponzori felajánlás : Legalább 1.000.000 Ft értékben történő felajánlás az Eurosport játékához kapcsolódva A játékot hirdető Eurosport banner elhelyezése a szponzor honlapján A nyeremények nyertesekhez való eljuttatása és az ezzel kapcsolatban felmerülő költségek vállalása (nyereményadó)