2356-14. •Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése Rendeltetés szerint
Készítette:Tóth Nikolett
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Timax Kft. bemutatása Koncepció Építészeti tervek bemutatása
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
PÉCS.
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
F ARKASVÁR KONFERENCIA ÉS SPORTHOTEL * * Puskás Kata-Rácz Imre-Támba Judit.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Készítette: Heilmann Kitti Kiss Alexandra Turger Gabriella
A vendégfogadás helyiségei
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
2008/09 Dr. Tóthné Igó Zsuzsanna
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása, berendezése
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Az eseménymarketing az egészségügyben Dr. Józsa László Széchenyi István Egyetem.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Tokaji múzeum.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Teleki Oktatási Központ A hely, ahol pihenve tanulhat
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
+ Az e-adatbázis kincset ér De hogyan használjuk?.
Angliai tanulmányi út február március 16.
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Milyen innovatív fejlesztéseket, ötleteket ad a Nyugat-dunántúli Régió 2020-as klímacélok eléréséhez a közlekedés terén? Milyen kapcsolódó.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Az Osztrák Intézet Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak.
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Az éttermi szolgáltatások Áfája
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
India legdrágább vonata a
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
ÉRDEKES LAKÓTELEP BÉCSBEN
Előadás másolata:

•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.

•A szálloda két épület-együttesb ő l áll. Ez a két épület rész egy rövid, fedett, de nem zárt folyosóval van összekötve, így a közlekedés az épületek között kényelmes, kellemes. •Az épületben található étterem is színvonalas kiszolgálással, min ő ségi ételekkel és italokkal várják vendégeiket.

•A f ő épületben – ahol az étkezés és a wellness részleg is található- 19 db classic, superior 3*-os szoba - dupla, külön, franciaágyas szobák és családi apartmanok- valamint a 4*-os kategóriájú szobák találhatók. A 11 db 4* csillagos szobák dupla vagy külön ágyasak, valamint megtalálható még 2 db junior lakosztály, franciaággyal és egy minden igényt kielégít ő, luxus kategóriájú elnöki lakosztály.

•A B. épület szárnyban húsz darab standard 3*-os kategóriájú szoba helyezkedik el. Dupla, külön ágyas, melyek igény esetén dupla ágyasokká alakítható valamint franciaágyas szobákkal. Mivel ebben az épületben találhatók a konferencia termek és a borpince is, tökéletesek konferenciák résztvev ő inek elszállásolására, vagy csoportok elhelyezésére, akik szeparáltabban szeretnének lenni az egyéni vendégekt ő l.

•A 3 csillagos részében, összesen 39 db kétágyas szobában 88 f ő a, 4*-os kategóriában 28 f ő elszállásolására van lehet ő ség. A szobák között 9 db- nál megoldható a szoba pótágyazása. •Háziállat csak a 3*-os kategóriában megengedett.

•A kategória különbség csak a szobákra vonatkozik. Minden egyéb szolgáltatás, mindkét kategóriánál megegyez ő. A 4*-os szobák modernebb berendezés ű ek, nagyobb alapterület ű ek. De technikai felszereltségükben megegyeznek a 3*- os szobákkal.

•A 3 csillagos szobák az el ő írásnak megfelel ő szolgáltatásokkal vannak felszerelve: fürd ő szoba, televízió, telefon, minibár, hajszárító, fürd ő köntös, fésülköd ő asztal néhányban rádió és ébreszt ő berendezés. A 4*-os szobákban pluszban szobaszéf. Minden szobánk légkondicionált és nem dohányzó.

•Internet kávézók és lobby báruk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére. Vendégeik gépjárm ű vüket biztonságosan elhelyezhetik bels ő, ő rzött parkolókban. •Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljik a Ház borait. •A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendeznek, az ételek és borok harmonizálásával.

Hotel Korona****/*** Eger Cím: 3300 Eger Tündérpart 5. GPS cím: Bartakovics utca 1. ( , ) Telefon: Fax: Web: Szállodavezet ő : Bányainé Micski Marianna Éttermi igazgató, rendezvény felel ő s: Bányai Róbert Értékesítési vezet ő /Pénzügy: Tóth Gabriella Marketing vezet ő : Sotus Róbert

Köszönöm a figyelmet!