HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ami a Tiéd.
Advertisements

Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Feltehetek egy kérdést?
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
Jól vigyázz kicsi kéz, mit teszel…
47 év.
TRÉFÁK 5. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Boldogsághoz vezető út
Mikor még semmi nem létezett..
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Készítette: a Dalai Láma
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Gyerekek a szerelemről, családról
Micimackó egy igaz történet
Könnyek....
A bőr színe…..
Jó olvasást kívánunk!!!.
ALAPIGE: 1Kir 3,
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
(Bokrétás András) Automatikus képváltás Van-e semmi? Ha van, akkor nem semmi. Ha nincs, akkor mi az, ami nincs?
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT  !!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
ÖREGKORI RAVASZSÁGOK, ÉRDEKESSÉGEK! (Nem csak a 20 éveseké…)
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
CIGÁNY VICCEK....
JÓ REGGELT !.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
RENDŐRVICCEK.
Minden nő figyelmébe Ezektől a szemektől átalakul a szépérzéked. Miután megnézted ezeket a képeket, biztosan más szemmel fogod nézni a férjedet, barátodat.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
JÓ REGGELT !.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
(Bokrétás András) A feleségem a fönyeremény. Meg is ütöttem!
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Négy katolikus anyuka.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Négy katolikus anyuka.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Majd jól megrakjuk a cserépkályhát
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN... KLIKK

Doktor úr, tud segíteni a feleségemen? Az a mániája, hogy valaki lopja a ruháit. - Valóban? - Igen, már testőrt is állított melléjük. Tegnap is, mikor hazamentem, láttam, hogy ott álldogál az ürge a szekrényben.

A nő olyan, mint az olimpiai érem: Rengeteget küzdessz érte, aztán egy életen át lóg a nyakadon...

Mikor volt az első nézeteltérésük? - kérdi a válóperes ügyvéd a házaspártól. - Az esküvőnk előtt egy órával. - feleli az asszony. – Én az esküvőre akartam menni, ő meg inkább az ágyban maradt volna.

Azt mondja a feleség a férjének: - Így, hogy nincs rajtad a szemüveged, olyan jól nézel ki, mint annak idején, amikor megismerkedtünk! Mire a férj: - Igen, így, hogy nincs rajtam a szemüvegem, te is jól nézel ki.

- Édes kicsim. Kedves kis kincsem. Cuncimókusom. - Na mit akarsz Mari - Édes kicsim! Kedves kis kincsem... Cuncimókusom! - Na mit akarsz Mari? - kérdi a férj. - Tőled semmit, a kutyához szóltam!

- Hogy van a felelséged. - Beteg. - És veszélyes - Hogy van a felelséged? - Beteg. - És veszélyes? - Ilyenkor nem, csak ha egészséges.

A papot megszólítja az egyik hívő: - Atyám, Ön szerint helyes dolog más nyomorúságából hasznot húzni? - Dehogyis fiam. - Akkor adja vissza azt a húszezer forintot, amit tavaly az esküvőnk előtt adtam Önnek...

Az apuka bemegy a gyerekszobába, és látja, hogy a kisfia szomorkodva ül az ágy szélén. - Mi baj van, kisfiam? - Nem jövök ki a feleségeddel!

- Szörnyű belegondodolni, hogy a feleségem három hét múlva hazatér - Szörnyű belegondodolni, hogy a feleségem három hét múlva hazatér! - Mióta van távol? - Holnap utazik.

A férjet padlósúrolás közben találja otthon a barátja A férjet padlósúrolás közben találja otthon a barátja. - Hát megmondom neked őszintén, hogy nekem ilyesmit eszembe se jutna csinálni - mondja elismerően. - Nekem sem - válaszolja a férj. - A feleségem találta ki!

A 94 éves Józsi bácsi megnősül, elveszi feleségül a 87 éves Mari nénit. A nészéjszakán a bácsi átnyúl a paplan alatt és megfogja a felesége kezét, majd elszunyókálnak. Másnap ugyanígy. Harmadnap megszólal a néni: - Ma ne drágám, olyan fáradt vagyok!

- Anyu, fürödhetek a tengerben - Anyu, fürödhetek a tengerben? - Nem kisfiam, ott úszik benne egy csomó cápa! - De anyu, apu is fürdik! - Igen kisfiam, de neki van életbiztosítása!

Egy férfi hívja a mentőket: - Jöjjenek gyorsan, a feleségem mindjárt szülni fog, már 10 perces fájásai vannak! - Az első gyerek? - kérdezi az ügyeletes. - Nem, én a férje vagyok!

Aranylakodalmát ünnepli a házaspár. Másnap reggel ülnek az ablak előtt, és nézik, ahogy esik az eső. - Emlékszel, drágám? Ötven évvel ezelőtt is ugyanígy esett! - Nem, szívem! Ötven évvel ezelőtt sokkal jobban esett!

A válóperes tárgyaláson a bírónő megkérdi a férjet: - És miért akar elválni? - Mert a feleségem egy kurva. - Ha jól értettem, durva? - Nem, hanem kurva, "k"-val, mint "kegyed"!

Valahogy így kezdődik… Egy férfi és egy nő állnak egymás mellett egy koktélparty-n. A nő ránéz a férfira, és megjegyzi: - Tudja, Ön nagyon hasonlít a harmadik férjemre. - Tényleg? Hányszor volt már férjnél? - Kétszer.