Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Dr. Romhányi Gábor előadása A hulladékgyűjtés költséghatékony megvalósítása informatikai eszközökkel.
Automatikus diabemutató!
A rendszer szakmai hátterét adja: Rekon Zrt.
A NEtTelefon – üzleti Előfizetőknek
RCH, mint karbantartásért felelős szervezet (ECM) kapcsolatrendszere
Adattár Alapú Vezetői Információs Rendszer Intézményi adatküldés – tapasztalatok október 18. Fejérvári Bence.
Kedvezményes MFB források hitelképeseknek Sebők Orsolya főszerkesztő.
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
Önkormányzati informatika ASP alapokon
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
BEFEKTETÉSI ALAPOK - FŐBB JELLEMZŐK
Helyi oktatásirányítás fejlesztése TÁMOP /
Emeltszintű Etanácsadó Otthoni internetes ügyintézés Készítette: Horányiné Horváth Viktória Csilla.
T RD -Trading Hungary Kft. Metrológia.
LMS – felszámolói rendszer
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
Integrált Pénzügyi és Számviteli Programrendszer
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben – Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai.
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben – Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai Biró.
EBA STEP2 Az első pán-európai elszámolási rendszer a kisösszegű euró átutalások teljesítésére Bartha Lajos február 23.
Adattár alapú Vezetői Információs Rendszer (AVIR)
Adattár Alapú Vezetői Információs Rendszer Az adatküldés aktuális kérdései szeptember 14. Fejérvári Bence.
Adattár Alapú Vezetői Információs Rendszer Az ágazati AVIR fejlesztés és intézményi VIR-ek kapcsolata és a közös fejlesztések tapasztalatai november.
TÁMOP /A RÉV projekt Gondolatok a SZER teszteléséről…
„Nem ülhetek a flotta minden autójában egyszerre, mégis mindent tudhatok róla Webbase Intelligens flottakövetéssel” Stratégiai partnerünk.
Informatika a gyógyszertárban
Beágyazott internet az alállomási irányítástechnikában Hogyan kerül irodai megoldás az ipari irányítástechnikába? Ez egészen biztosan nagyon veszélyes!
Hatékony HR költség-tervezés a válság idején
Működőképes Elektronikus Ügyintézési Modellek e-Szignó Üzleti Megoldások Barsi András Attila Microsec Kft november 12.
Közösségi Önsegítő Rendszer (KÖR) mint jó megoldás teleházak számára.
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
Engel László fejlesztési igazgató
Miért nehéz jó önkormányzati rendszert készíteni? InterMap Térinformatikai Tanácsadó Kft. Hujber Csaba: Szolnok, szeptember.
KÖVETELÉSKEZELÉS - SZOFTVERES MEGOLDÁSOK Dr. Sándor Csaba kereskedelmi igazgató.
A Microsoft Dynamics NAV rendszerre építve, egy egységes gazdálkodási rendszer: KÖZÜGY Közigazgatási Önkormányzati Ügyvitel |
Fejlesztés Menedzser ismertető II.rész 1 A Projektekről nyilvántartott fontosabb adatok Alapadatok, Mérföldkövek, Emberi erőforrások, Költségek, Szoftver.
SZIMULÁCIÓ A BIZTONSÁGÉRT
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005
Excel vagy… …szuperszoftver!
IDMSYS projekt GOP Akkreditált innovációs klaszterek közös technológiai innovációjának támogatása, GOP pályázati ablak A.
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
GreenBox A Program működésének főbb jellemzői:   Önálló működés, önálló nyilvántartás és adatküldés   a törvényben előírt analitikus nyilvántartás.
A szolgáltatás technikájával – technológiájával kapcsolatos elemzések „EISZ Jövője” Konferencia június 22.
Elektronikus Munkaerőpiaci Adatbázis és Karrierpont Hálózat TÁMOP / ,,e-KARRIER” CSAT Egyesület Cím: 4025 Debrecen, Arany János utca.
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
Adattár alapú Vezetői Információs Rendszer (AVIR) Fejérvári Bence március 26.
Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala
Önkormányzati ASP Központ felállítása projekt
Patent CSOPORT A vagyonvédelem és az egyedi szoftverfejlesztés lehetőségei Készítette: Tóth Gergő Dátum: november 12.
Nagyvállalati dokumentumkezelés 2. Fejér Gábor PYLON KFT DMS megoldás nyílt forráskódú környezetben – az XDocs rendszer.
Az NSZI minőségirányítási rendszerét a BVQI tanúsította A szakmai vizsgákat követő adatszolgáltatás digitális aláírással Binder József Képzés- és vizsga-nyilvántartási.
FAIR RENDSZERKONCEPCIÓ ÉS A BEVEZETÉS LÉPÉSEI DECEMBER 17.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás
HunTéka – több mint könyvtári rendszer
Integrált ügyfél-kommunikáció a weben
Közgyűjteményi megoldások
Mezősi Róbert Comp-Sys Kft
Hogyan lesz jövő-biztos az OTP Bank?
DRUPAL Előadja: Nagy Nikoletta :05.
Hozzáférés az Ügyfél portálhoz szeptember 27.
PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver
Első az ügyfél, de hogy érem el?
ELMŰ Hálózati Kft. ÉMÁSZ Hálózati Kft.
Könyvtári rendszerek felső fokon
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Az INTEGRÁLT RENDSZER Több egymáshoz kapcsolódó, egymást kiegészítő biztonsági rendszer összessége, szoftver és hardver elemekből felépítve.
Előadás másolata:

Mi a WebTÁRSASHÁZ rendszer? Web alapú integrált rendszer, amely egy társasház esetében összeköti a közös képviselőket, a lakókat, a szolgáltatókat, a karbantartást végzőket és a könyvelőket, egységes, felhsználóbarát és intuitív felületen keresztül. Társasházon belül közösséget épít és kapcsolattartásra ösztönöz. A jövő társasházi kommunikációs felülete.

A háttér Működési alapelvek, szerkezet, jogszabályok: Társasházi Háztartás több mint 10 év tapasztalattal a társasházi közösségben Technikai háttér: Connected-exports Kft., webes szoftver megoldások, és a BIA-e 2.0 Helpdesk rendszer fejlesztője, amelyet több mint 3 éve használnak épület hiba elhárításra és kezelésre olyan ügyfelek, mint a Raiffeisen Bank, FHB Bank, FHB Ingatlan, Rekon Zrt... A rendszer jelenleg több mint 16.000 létesítmény eseményt kezelt a bejelentéstől – az elhárításig.

A LAKÓNAK? Miben segít a WebTÁRSASHÁZ rendszer? Közvetlen, gyors kapcsolatot biztosít a lakó, a közös képviselő és a különböző szolgáltatók között Bizalmat erősít, hiba- és vitalehetőségeket zár ki Lakóközösséget épít, információcserére és interaktivitásra ösztönöz Egyszerűvé teszi a költségek és kötelességek nyilvántartását Utat nyit a környezetkímélő, papírmentes jövő felé

A KÖZÖS KÉPVISELŐNEK? Miben segít a WebTÁRSASHÁZ rendszer? Folyamatos kapcsolatot biztosít a lakókkal Pontos elszámolást, automatikus határidő figyelést és automatizált felszólítások kiküldését teszi lehetővé Nyilvántartja a lakcím és egyéb adatváltozásokat Segíti a befizetések kezelését Kapcsolatban áll a könyveléssel Naprakész jelentések készítését teszi lehetővé A hibabejelentéseket automatizáltan kezeli

A Web TÁRSASHÁZ 3 alapvető modulja: Web TÁRSASHÁZ – Közös képviselő, társasház és lakó modul BIA-e 2.0 Hibabejelentő és karbantartó rendszer Könyvelési csatlakozás modul