Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver"— Előadás másolata:

1 PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver
Web és Windows alapú, platform független Társasházi közösképviseleti rendszer A program a klasszikus és népszerű, sokak által már ismert © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver továbbfejlesztett változata

2 A rendszer igazi WEB alapú program, ezért nem kell telepíteni.
Böngészőből használható, akár tablet, okos telefon, vagy linux alól. Egy időben tetszőleges számú gépről is használható. Miközben a könyvelő könyvel, a közös képviselő tervezheti a jövő évi költségvetést.

3 A ProfiMultiház a létező legmodernebb, 3
A ProfiMultiház a létező legmodernebb, 3. generációs technológiával készült. (A Windows csak 2. generációs! Bizonyos társasházkezelő programok nevében benne van a WEB.... szó, ez megtévesztő, mert nem WEB alapú program van mögötte.) A WEB (felhő) alapú rendszernek köszönhetően a felhasználók minden verziót azonnal megkapnak. Kérni sem kell a frissítést.

4 Schuller András, 30-942-4248 és 267-3648 10-22h
A rendszer használata egyedülállóan rugalmas, gyors, és egyszerű A program tartalmaz minden elképzelhető funkciót, jól feltöltött Analitika törzzsel.  Minden előírást, számlát, tulajdonosi befizetést egy nagyon jól áttekinthető képernyőn rendkívül gyorsan és ellenőrzötten lehet bevinni, ezért szinte nincs is hibalehetőség. Minden fajta elszámolást, könyvelést, rezsicsökkentést, hirdetményt ezen adatokból, többlet munka nélkül megcsinál, vagyis nem kell mellette dupla munkával még egy könyvelő rendszert is használni, fizetni. Nem szakemberek, adatrögzítők is nagyon könnyen tudják kezelni.  Kiválóan alkalmas a TELJESEN Automatikus bank könyvelésre! - a költség és bevétel forgalmakat is beleértve.  Az élőmunka megtakarítása kiugróan a legmagasabb bármely programhoz viszonyítva, így a magasabb ára ellenére is kifizetődőbb bármely más programnál. Már fél óra alatt meg lehet érteni a logikáját, hogy tudja használni, és 2 óra alatt már a fontosabb részleteit is megismeri. Ha netán mégsem egyértelmű valami, kérem jelezze, bármikor azonnal segítünk: Schuller András, és h

5 Több mint 1000 aktív felhasználó nem tévedhet!
Kérem, tekintse meg a programunk rövid bemutatását. Elérhetőségeinket a prezentáció végén találja.

6 A rendszer alapfunkciói 1.
Felhasználói (társasházkezelő, könyvelő) hozzáférés, belépés on-line kliensen keresztül Jogosultsági szintek megadása felhasználónként, akár házanként is Komplett egyszeres könyvelés, nagyon gyors és áttekinthető módon Bank-pénztár analitika, naplófőkönyv, bizonylatlista, havi összesítések. Általános analitika (rengeteg szűrési lehetőséggel) Közös költség elszámolás, felszólítások küldése/készítése Naplófőkönyv gyors áttekintés (F2), és benne keresés/szűrés (F8) 33 bank+pénztár lehet házanként Vizuális Tervezés (3 oszlopos)

7 A rendszer alapfunkciói 2.
Beszámoló Vevők és szállítók nyilvántartása Tárgyi eszközök nyilvántartása, listázása Az albetétekhez több társtulajdonos, albérlő is megadható, évközi tulajdonosváltást kezeli 9 db havi előírásrendszer Egyedi egyéni előírás rendszer (pl. ügyvédi díj) Egyedi csoportos előírás rendszer (pl Kaputelefon beszerelés) Egyedi visszaosztásos előírás rendszer (pl Tetőfelújítás) Rezsicsökkentés, szolgáltatói jelentés, hirdetmény.

8 A rendszer alapfunkciói 3.
Tulajdonosi elszámolás, tulajdonosi elszámolás összesítő, hátralékosok szűrésével is. Jelenléti ív, szavazattábla nyomtatás. On-line szavazó rendszer Nem pénzforgalmi bejövő és kimenő számla nyilvántartása Minden lista PDF-be is nyomtatható, e-maliban is küldhető. Összes ház Bank-Pénztár összesítés.

9 Opcionális modulok (4 ft/albetét)
OTP Elektra, OTP direkt, Unikredit, Raiffeisen, stb XML banklistából való könyvelő modul Kamatszámítás Pénztárbizonylat Számlakészítés (házon belül és házak felé is) Ügyfélkapu tulajdonosi elszámolás lekérés Ügyfélkapu számvizsgálói listák hozzáférés Ügyfélkapu Dokumentumtár Könyvelési bizonylatok, számlák jpg (szkennelt) képének tárolása és összerendelése a könyveléssel Sárga csekk kitöltő OC31 Csekk könyvelő modul

10

11

12

13

14

15 Könyvelés A könyvelés a különböző típusú könyvelési tételeknek megfelelő sablonok segítségével történik, minimálisra csökkentve a hibázás lehetőségét.

16

17 A berögzített számlák kiegyenlítéskor automatikusan könyvelődnek le.
Csak nálunk! A berögzített számlák kiegyenlítéskor automatikusan könyvelődnek le.

18

19

20 Csak a Multiház! Ha a vevő vagy a szállító nem szerepel még a törzsadatok között, a számla rögzítése közben is fel tudjuk venni.

21 Tulajdonosi elszámolás
A tulajdonosi befizetések könyvelése kétféleképpen valósulhat meg: Az egyes előírások (közös költség, fűtésdíj, vízdíj) szerint külön lehet bontani vagy egy összegben lehet lekönyvelni. 7. hónapban befizetendő tételek 7. Havi Előírás összesen

22 Most nézzünk meg egy másik befizetést külön könyvelve!

23 Előírás rendszer

24 Biztonság A ProfiMultiház minden adatot a szerveren kívül a Microsoft Azure mentőprogrammal 2 különböző földrészen is tárolja. A mentések minden éjjel 4 órakor indulnak, természetesen titkosítva. 3 hónapra visszamenőleg minden napra van mentés, utána ritkábban.  A böngészőben az adatok  csatornán folynak, így maximális a biztonság. A szerver a Victor Hugo utca szerverközpontban van. Egy ezzel teljesen azonos tartalék szerver is rendelkezésre áll, amire szükség esetén pár óra alatt visszatölthető minden mentés. A szerver karbantartás mindig késő esti, éjjeli időpontokban van, amiről pár nappal előtte tájékoztatást küldünk. Az adatok biztonságát, a program magas színvonalát és megbízhatóságát a társasházkezelő piacon a jelenlegi legnagyobb team biztosítja. Adatvédelmi nyilvántartásba vételi határozat: NAIH  (Pdf-ben a honlapunkon, vagy ezen a linken is: Adatvédelmi nyilatkozatunk )

25 A program kipróbálásához, kérem, kattintson a gombra:
*Kérjük, az Áttekintés oldalon levő 3 oldalnyi, de nagyon fontos Felhasználói kézikönyv olvasásával kezdje az ismerkedést!

26 Köszönöm a figyelmet! Kérem, keressen meg telefonon vagy ben, hogy személyesen is meg tudjam mutatni, hogyan segíti a program az Ön munkáját.

27 Várom hívását


Letölteni ppt "PROFI MULTIHÁZ © Profi Társasházi Ügyviteli szoftver"

Hasonló előadás


Google Hirdetések