Automatikus szállítási hűségprogram

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Advertisements

Az új rendszer a CobraConto.NET.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
Cafeteria megoldások - Nálunk többet ér a pénze!
“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Fogalmak  Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való reklámozása, eladása, vásárlása, illetve cseréje.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Az internetes gyógyszervásárlás veszélyei
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Vállalatfinanszírozás
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
E-beszerzés Bravo csoport.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
Az internetes könyvvásárlás
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
A készpénz és más eszközök használata
Wellness Előfizetési Program. A program lényege – A program lehetővé teszi a a vásárlók számára, hogy Szépségtanácsadójukon keresztül-, meghatározott.
Internet Sales 2011 Budapest. 2 Elérhetőség: ISA elérhetősége
Internet Sales 2010 Budapest. 2 Új ISA elérhetősége 2. lépés: Bejelentkezés a rendszerbe a MOL Nyrt-től kapott „Név” és „Jelszó”-val:
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált.
BEMUTATJUK AZ ÚJ SZKENNERT 2014: frissített S3 Szkenner
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
Személyes fejlődés - Szponzorrá válás. 2 A tanácsadó szerepe : a tanácsadók követése Toborzás és Szponzorálás Példa + képzés = eredmények.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
A StoreWizard webáruház bemutatása
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Pénzforgalom a bankszámlán
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
.....where people matter.
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Vásárlás az interneten
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Előadás másolata:

Automatikus szállítási hűségprogram Az alapok

Automatikus szállítási hűségprogram Az Automatikus Szállítási Hűségprogram, azaz ADR olyan program, amelyre az Üzletépítők vagy Vásárlók regisztrálhatnak, hogy havonta megkapják termékeiket. A feliratkozó Üzletépítők vagy Vásárlók kedvezményes árakban, szállításban részesülnek, termékpontokat gyűjthetnek, melyeket ingyen beválthatnak termékekre. TERMÉKVÁLASZTÁS HAVI KISZÁLLÍTÁS ADR KISZÁLLÍTÁS

Az ADR célja Egy hűségprogram az Üzletépítők részére, lehetővé téve számukra az újonnan szponzoráltak megtartásának fokozását. A feliratkozók időt és pénzt takaríthatnak meg azzal, hogy ADR-üket teljes mértékben kezelhetik a weben, anélkül, hogy a céget hívnák segítségért. A havi automatikus termékvásárlás fokozása.

Az ADR-re feliratkozás módja Az Üzletépítők és vásárlók a következő módokon iratkozhatnk fel az ADR programra: On-line Postai úton Telefonon

Az ADR előnyei Havonta kínált kedvezmények 5%-os kedvezmény a nagykereskedelmi árból Kedvezményes szállítási díj (akár 50%) Termékpontok gyűjtése - 20% termékpont a havi ADR kiszállítás alapján 12 hónapon keresztül - 30% termékpont a havi ADR kiszállítás 13. hónapjától

ADR termékpontok Termékpontjait a hónap első napján írjuk jóvá az előző hónapban leadott ADR rendelés alapján. Havonta legfeljebb 75 termékpont gyűjthető. Egy év során legfeljebb 900 termékpont gyűjthető. A be nem váltott termékpontok egy év elteltével lejárnak. A termékpontokat a havi ADR rendelés Személyes Pontforgalma (PSV) alapján adjuk. A termékpontok beváltása kizárólag az ADR piacán történik. *A képen látható termékek közül nem mindegyik elérhető az összes európai régióbeli piacon. További információért kérjük, tekintse át saját piaca árlistáját! *PSV: A Személyes Pontforgalom az a havi pontérték, amely a Vállalattól elsősorban személyes fogyasztásra megvásárolt termékek és szolgáltatások után jár. A PSV- be beletartoznak azok a pontok is, amelyeket az Ön személyes kiskereskedelmi Vásárlói közvetlenül a Társaságtól vásárolnak meg.

ADR termékpontok Az Üzletépítők és Vásárlók termékpontjaikat a következőképp válthatják be: On-line Faxon / postai úton Walk-in központokban A termékpontok beváltásáról: A termékeket teljes mértékben termékpontokból kell fedezni. A nemzetközi ADR-ért nem jár termékpont (pl. európai Üzletépítő amerikai ADR-jéért), ám az 5%-os árkedvezményben illetve a kedvezményes szállítási díjban ugyanúgy részesülnek.

Regisztrációs díj* Mindazon új Üzletépítők, akik a kedvezmények után legalább 50 PSV értékű ADR megrendelést adnak le, mentesülnek a regisztrációs díj kifizetése alól. Mindazon új Üzletépítők, akik nem adnak le a kedvezmények után legalább 50 PSV értékű ADR megrendelést, ám a regisztráció során legalább 100 PSV értékű hagyományos termékrendelést adnak le, mentesülnek a regisztrációs díj kifizetése alól. *Regisztrációs díj: Az Üzletépítővé válás egyedüli feltétele az egyszeri regisztrációs díj kifizetése, vagy egy, a kedvezmény után legalább 50 PSV értékű ADR rendelés leadása. Minden termékvásárlás szabadon választható.

ADR ügyintézési lehetőségek Az ADR-ek kezelhetők az interneten: A termék, feldolgozási dátum, szállítási cím, felülírás és fizetési mód mind módosítható. A termékpontok beválthatók. Az Ügyfélszolgálaton keresztül kezelt rendelésekért kezelési költséget számítunk fel. HAVI KISZÁLLÍTÁS ADR KISZÁLLÍTÁS ADR MEGRENDELÉS TERMÉKMÓDOSÍTÁS

Árkülönbözet Tekintse meg az összehasonlítást – takarítson meg minden egyes ADR megrendeléssel! Példa: egy 100 PSV értékű termékrendelés. ADR MEGTAKARÍTÁSOK* Termék PSV Nettó termékár Nettó szállítási díj**** % vissza AJÁNDÉK termék-pontok formájában AJÁNDÉK termék-pontok Összesen (nettó) (beleértve a termék-pontokat)*** Hagyományos fax/postai ton történő rendelés 100 €75 €12,25 0% €87,25 ADR rendelés 95 €71,25 €6,65 20-30% 19-29 pont** € 63,65-€56,15 Megtakarítás 5 €3,75 €5,60 19-29 points* €23.60- €31.10 * Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a fenti táblázat pusztán szemléltető jellegű. (Nettó) német árakat és PSV-t használunk benne. **A visszaküldött ADR termékek utáni termékpontokat visszavonjuk. ***Ebbe beleszámítanak a termékpontok, melyeket a következő hónapban írunk jóvá. E konkrét példánál a vásárló €3,75 megtakarításhoz jut a vásárlások alkalmával. ****Némelyik piac / meghatározott régió nem részesül a kedvezményes szállítási díjban (Izland, Kanári-szigetek és a tengerentúli francia területek).