Z ee krewards Kiszámí t ható, biztos passzív jövedelmet biztosít ! Kiszámí t ható, biztos passzív jövedelmet biztosít !

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
 Első elméleti vizsgázók száma évente a fővárosban  fő  Oktatók száma a fővárosban  Kb. 400 fő.
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A diákat készítette: Matthew Will
Automatikus szállítási hűségprogram
B.L.C. Tanácsadó Kft 1.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Statisztikák. Foursquare • 2014 Januári adatok forrás: foursquare.com/about • Több mint 45 millió felhasználó • Több mint 5 milliárd check-in • Több mint.
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Gondtalan jövőkép LÉTBIZTONSÁG. A VALÓSÁG MA 3 Családfenntartók töltik álmatlanul az éjszakát.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Scharffen Berger Csokoládégyár
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
UFS Group Sales Képzés Zárástechnika Készítette: Németh István
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Scan & Pay bizományosi értékesítés
A magyar háztartások fizetési szokásai
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Giovanni Ferrini Fashion
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A CRM rendszerek sikeresen gyűjtik az adatokat, a DM rendszer pedig biztosítja azt, hogy a vállalatok ne csak tudjanak az ügyfelekről, hanem meg is értsék.
Egy biztosító több pénztár modell az üzleti oldal szemében
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
K&H trambulin tapasztalatok
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Gyakorló feladatok Mikroökonómia.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Online értékesítés és marketing fogyasztóvédelmi szemmel Siklósi Máté.
Marketing terv.
HUNINFOR Kft. Szolgáltatás bemutató. Szolgáltatásaink Alapszolgáltatásunk a budapesti használt lakóingatlan-piaci információ és adatszolgáltatás. Kiemelten.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
9. tétel.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

Z ee krewards Kiszámí t ható, biztos passzív jövedelmet biztosít ! Kiszámí t ható, biztos passzív jövedelmet biztosít !

Z ee krewards Egy partnerprogram, amely az internetes áruházhálózat, Egy partnerprogram, amely az internetes áruházhálózat, a Zeekler.com egyik ágazata!

• Free Store Club is owned by Rex Venture Group LLC, a subsidiary of Lighthouse America, a US (NC) company. The company was established on June 24, 1997 and adopted the d/b/a Lighthouse America later that year. •A Zeekler tulajdonosa: Free Store Club C500 East Center Street, Lexington, NC, USAFax: Fontos, hogy nem MA kezdték a szakmát! A több mint 10 éves Internetes múlt (15 éve alapítva), biztonságot jelent a hosszú távon tervezőknek is! ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít!

2001 júniusában indult Free Store néven egy partnerprogram, melynek 2011 januártól, a továbbfejlesztett változata a ZeekRewards! A ZeekRewards olyan partnerprogram, amely az internetes áruházhálózat, a Zeekler.com egyik ágazata. ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít!

II. Miért jó a partnerprogramban részt venni? I. Mi a ZeekRewards feladata? Különböző online aukciós oldalakra ad licitjogot! Ilyen pl. a Zeekler is! Ide lehet partnerként bejelentkezni! ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! •Napi nyereségrészesedés, hozam! A résztvevők külön ajánlói honlapot kapnak, amelyeknek hirdetéséért részesülnek a cég napi nettó bevételéből! •A program résztvevői kedvezménnyel vásárolhatnak is ! (lehet vásárolni, de nem kötelező) •Saját termékeket is lehet az ajánlói honlap segítségével értékesíteni. (lehet terméket értékesíteni, de nem kötelező)

A ZeekRewards partnerprogram aktív tagjai részesednek a cég napi nyereségéből! III. Hogyan működik a partnerprogram? ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! Kiszámítható biztos, passzív jövedelmet biztosít! A Zeekler a hét minden napján a napi, nettó profitjának 50%-át visszaosztja azok között, akik segítik az aukciós oldalakat naponta népszerűsíteni, a partnerprogram keretében. A cég profitját óránként 3000 – 6000 dollár közötti összegre becsülik!

Példa: Egy 100$-os LCD Tv, melynek kikiáltási ára 0,01$. Minden egyes licitnél a termék ára 0,01$-ral emelkedik. Licitálni csak a Zeeklertől előre megvásárolt zsetonnal lehet! A Tv-re 1562 licit érkezett, akkor a leütési ár 15,63$! Az utolsó licitáló ennyiért elviszi a Tv-t! A Zeeklernek kifizeti a 15,63$+szállítási költséget. Ebben ott van a nagy üzlet, hogy közben a licitálók 1562 db zsetont használtak fel, melynek értéke 1562x0,65$=1015.3$ A 100$-os terméken a Zeekler, 15, ,3-100= 930,93$-t nyert. IV. Miből van ez a jövedelem? ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! V. Mi a programban résztvevők feladata? Minden nap, legalább 1 hirdetést (lehet többet is) kell feladni a legnagyobb, amerikai, ingyenes, online apróhirdető oldalakon!

A hirdetést a web irodából, a saját aukciós weblapon keresztül kell feladni, a cég reklám szakemberei által elkészített sablon szövegek közül, és jelezni a Zeeklernek, hogy megtörtént! VI. Hogyan kell feladni, és mit kell, tartalmazzon a hirdetés? ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! A napi részesedés változó, 0,5 - 7% között változik naponta. Elmondható, hogy az átlagos napi 1% reálisan elérhető! (eddigi tapasztalatok alapján, ez az arány magasabb, kb. 1,3-1,5%)! Ez a munka naponta maximum 10 percet vesz igénybe, és feltétele a napi hozamból való részesedésnek! Az a kérdés, hogy van-e Önnek naponta 10 szabad perce? Az attól függ, hogy megéri-e? Nos, ezt Ön most el is döntheti!

Három havidíjas csomag közűl választhat: ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! 1.Silver Havi 10$ Kötelező 10 bid vásárlás 110 bónusz pont Az elején elég a Silver, 10$-os havidíjas csomagot választani! Amennyiben valaki úgy dönt, hogy egy nagy üzletet szeretne felépíteni, később is válthat magasabb csomagra, mert a csomagok, egyre nagyobb jutalékokat és kedvezményeket tartalmaznak! 2. Gold Havi 50$ Kötelező 50 bid vásárlás 150 bónusz pont 3. Diamond Havi 99$ Kötelező 100 bid vásárlás 200 bónusz pont

A táblázat alapján Ön biztosan el tudja dönteni, hogy megéri-e 10 percet naponta ezzel foglalkozni! Most érdemes nagyon figyelni! ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! Napi j ö ve- delem Havi j ö ve- delem Napi j ö ve- delem Havi j ö ve- delem Napi j ö ve- delem Havi j ö ve- delem 100%80/20 %100%80/20 %100%80/20 % Kezdő10$$$100$$$1000$$$ 1. h ó h ó 2660, , , h ó 5671, , , h ó , , Figyelem! Magasabb tőkebefektetéssel, és a visszaforgatási arányok változtatásával ennél jóval magasabb nyereség is elérhető.

A táblázat alapján Ön biztosan el tudja dönteni, hogy megéri-e 10 percet naponta ezzel foglalkozni! Most érdemes nagyon figyelni! + havi megtakarítással: ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! Napi j ö ve- delem Havi j ö ve- delem Napi j ö ve- delem Havi j ö ve- delem Napi j ö ve- delem Havi j ö vedele m 100%80/20 %100%80/20 %100%80/20 % Kezdő10$ +10$/hó$$ 100$+ 100$/hó$$ 1000$+ 100$/hó$$ 1. h ó h ó 3150, , , h ó 7182, , , h ó , , , Figyelem! Magasabb tőkebefektetéssel, és a visszaforgatási arányok változtatásával ennél jóval magasabb nyereség is elérhető.

1. Havidíjas csomag kiválasztása és a havidíj fizetése havonta. (10$-os bőven elég!) Ahhoz, hogy elérje az Ön számára megfelelő passzív jövedelmet, mindössze annyit kell tennie, hogy: ZeekRewards, mely kiszámítható, biztos passzív jövedelmet biztosít! A lehetőség, és a döntés lehetősége is az Ön kezében van! Bárhogy is dönt, az lesz a legjobb, mert Ön döntött úgy! 2. Csomagtól függően, a min. bidek megvásárlása (lehet több is). 3. Napi 1 db Zeekler hirdetés (vagy több) feladása, és érvényesítése. 4. Saját Zeekler ügyfél regisztrálása vagy vásárlása. (5CC)