SStat - Statisztika 2014.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Advertisements

Orvosi könyvtárak közös katalógusa
Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja.
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Kliens-szerver architektúra
Rendszer kezelési ismertetés
Korszerű beteghívó- és multimédiás rendszer a Margit Kórházban
Electra IP cím módosítása
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Adatbázis alapú rendszerek 1. Gyakorlat Követelmények / SQL.
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
BANKFIÓK Egy elképzelés tényleges megvalósítása valós tervek alapján.
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Fekvőbeteg adatbázis szervezés GyógyinfokPirisa Levente.
Ügyfél Elégedettségi Vizsgáló és Elemző Program
Hatékony gyorsítótár használata legrövidebb utak kereséséhez Bodnár István, Fodor Krisztián, Gyimesi Gábor Jeppe Rishede Thomsen, Man Lung Yiu, Christian.
Bekezdésformázás.
Egységes egészségügyi információrendszer
A körlevél készítésének menete
A virtuális technológia alapjai
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
MTA KRTK Regionális Kutatások Intézete Tájékoztató a Vidékfejlesztési Albizottság i üléséről Finta István Ph.D.
2010. Június 4. – MNB Konferencia „Fókuszban a lakossági megtakarítások” Személyes pénzügyek Lehetőségek és kihívások.
Microsoft BI technológiák az eszközmenedzsment szolgálatában
Felhasználói kérdőíves felmérés a MEK-ben Moldován István OSZK MEK.
Üdvözlöm a DrDiag rendszer bemutatóján A DrDiag rendszer szakmai információkat ad az orvosok egészségügyi szakemberek, gyógyszerészek, ápolók számára.
Az informatikai tanácsadás jövője – mit tehetünk érte? Hetyei József Certified Management Consultant (CMC) NJSZT szakértő főiskolai vezető oktató, szakvezető.
Előadóról Név: Zumpf Tamás
SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer Névjegyzék december 20. Nagy Attila, GAK TSzK.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
Műszer vezérlő - kezelő program GPI-745A teszterhez.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Városi Rendészeti Program. Mi a Városi Rendészeti Program célja?  Az Önkormányzat Közterület felügyeletének munkáját segítse azáltal, hogy egy közös.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Agendop (AOP) Műtéti előjegyző program 1. Az AOP élesben működik 2009 óta a Debreceni Sebészeti Klinikán! Hálózati, több felhasználós működés (MySql adatbázis-kezelővel.)
A szolgáltatás technikájával – technológiájával kapcsolatos elemzések „EISZ Jövője” Konferencia június 22.
Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi rektorhelyettes A doktori és publikációs adatbázis kialakításának elvei és megvalósítása Nyugat-magyarországi.
Dokumentumkezelő rendszer javaslat PTR zRt. részére
Célkitűzések Egyszerű leltározási program fejlesztése
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER A Calderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
Központi és az intézményi vezetői információs rendszerek kapcsolata Csulyák Gábor Informatikai Igazgató Educatio Kht január 21. TÁMOP – Felsőoktatási.
Az Access 2007 újdonságai. Eltérések már indításkor is Indításkor új felületet kapunk Új adatbázis: sablonok segítségével is Mintapéldánk Árucikkek.accdb,
Könyvtár- és informatikai alapismeretek kurzus október 1.
CALDERONI FORRÁSKEZELŐ RENDSZER A Calderoni Program során fejlesztésre kerülő rendszer vázlatos bemutatása.
SZTE OPAC, adatbázisok A szakirodalmi keresés kezdő lépései Aranyi Zoltán SZTE Klebelsberg Könyvtár
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
2015.május 14.. A kérdőív elkészítésének a célja A szoftvert használók mindennapos problémáinak bemutatása A jelenlegi helyzet javítása a felmérés alapján.
A jövő HR megoldása Fejér Tamás. perbit.insight Munkavállaló kezelő Munkakör kezelő Toborzás kezelő Továbbképzés kezelő.
1.Gyógyszeripari kommunikáció célcsoportja 2.Direkt mail és mérési lehetőségei 3.Direkt és alapfogalmak 4.Direkt mérési lehetőségei 5.Direkt.
Web alapú humán lekérdező rendszer
BIRDIE Business Information Reporter and Datalyser Előadó: Schneidler József.
Egyszerűsített foglalkoztatottak számfejtése. Általános jellemzők Bérszámfejtő rendszer részeként működik, de külön kezelhető. Számfejtési lap készíthető.
Webáruház rendszerek Reisz Péter G-3S
IMPERIUM Laboratóriumi Információs Rendszer
Kimutatás készítés 1..
Készítette:Roppantóné Lévay Mária
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
DRUPAL Előadja: Nagy Nikoletta :05.
dr. Geges József Ovidius Co. Ltd.
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
A szociális, gyermekjóléti és gyermekvédelmi szolgáltatók, intézmények országos nyilvántartása publikus felületének bemutatása Balatonboglár, 2010.március.
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
Országos Orvosi Rehabilitáció Intézet
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

sStat - Statisztika 2014

Betegnyilvántartó alkalmazások, szervenkénti statisztikai Jelenlegi működés Adatmozgás Betegnyilvántartó alkalmazások, szervenkénti statisztikai (pl.: MEDSOL) modullal szerkezettel. Szervenkénti meghatározott fájlok (*.CSV), Excel-ben.) (Korábban sStat (MySQL)

Alap funkciók Panel kérdések Szabad szűrés Átlag adatok Egy szerv vérkészítmény felhasználása Összes vérkészítmény felhasználás

A Panelek és a Szabadszűrés is szűréssel kezdődik. Kezdő szűrés A Panelek és a Szabadszűrés is szűréssel kezdődik. Szerv Év ( vagy időszak ) Nem Kor Orvos

Panelek 1. Egyszerre egy szerv választható. Az előre definiált kérdésekre azonnali számszerű választ kapunk. A kérdések módosíthatóak.

Panelek 2. A számadatokra kattintva az érintett betegek további adata látható. Valamint a kontrolon való megjelenései. Egyénileg szabályozható, hogy milyen adatokat engedünk láttatni.

Szabadszűrés 1. Itt is szűréssel kezdünk. Választható több szerv vagy az összes. Bővítve Orvosonkénti és Összes értékekkel.

Szabadszűrés 2. A választott szerv(ek) esetén a számunkra fontos értékek között és/vagy, egyenlő (=), „van benne?”(~) kérdéseket tehetünk fel.

Szabadszűrés Eredmény A számszerű eredményeken túl a „TALÁLAT” értékre kattintva megkapjuk az érintett betegek további adatát. Ezeket automatikusan Excelbe is menti a program. ( A kontrolon való megjelenések is elérhetőek.)

Szabadszűrés, egy mezős kérdés Egy érték lekérdezése esetén a gyors ÉRTÉKENKÉNT gomb, választás nélkül is hozza az összes értéket.

A gyors átlag funkció egy példája:

Vérkészítmények

Mit adunk? Kérésre: AOP.EXE, a futtatható program, beállításokkal. A Panel definíciók, a panel lekérdezésekhez. Üres MySQL adatbázis. Szoftver az adatbázis feltöltéséhez. Távsegítség. Kérésre: Több felhasználós használat beállítása. Személyes segítség kiszállással. Folyamatos technikai segítség. Extra funkciók megvalósítása.

Jövő? Egyéni (Intézeti) felhasználás Csak a saját adatainkat látjuk Saját és betegadat szintig elérhető adatok Példa:

Egyéni + országos elérés Intézet 2. Intézet 1. A saját felhasználás mellett, ANONIM, országos adatbázis. Se a beteg adatok, se az intézeti adatok nem felismerhetőek, mert nem kerülnek be az országos adatbázisba!!! Előnye: nagy statisztikai adatbázis!!! Intézet 3. Intézet 4.

Technikai információk és Elérhetőségek: Bodnár Mihály Rendszermérnök, Informatikai Igazságügyi Szakértő +36 20 9234468 Web: bmware.hu E-mail: m@bmware.hu