Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

BANKFIÓK Egy elképzelés tényleges megvalósítása valós tervek alapján.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "BANKFIÓK Egy elképzelés tényleges megvalósítása valós tervek alapján."— Előadás másolata:

1 BANKFIÓK Egy elképzelés tényleges megvalósítása valós tervek alapján

2 ÁTVETT PROGRAM ÁLLAPOTA A jelenlegi bejelentkező felület igen miniatűrre sikerült, még akkor is, ha mobil eszközökre lett (volna) fejlesztve.

3 Amennyiben a felhasználó neve „a” betűvel kezdődik, akkor automatikusan admin jogokkal is rendelkezik jelen állás szerint. NÉHÁNY FUNKCIÓ, MELY MŰKÖDIK ÁTVETT PROGRAM ÁLLAPOTA

4 Az aktuális egyenleg lekérdezhető az „Egyenleglekérdezés” gomb megnyomásával, mértékegységek megjelölése nélkül. NÉHÁNY FUNKCIÓ, MELY MŰKÖDIK ÁTVETT PROGRAM ÁLLAPOTA

5 A PROGRAM SZERKEZETE ÁTVETT PROGRAM ÁLLAPOTA A jelenlegi program szerkezetét tekintve 1 db java forráskód fájllal, valamint 1 db mySQL adatbázis leíró fájllal rendelkezik.

6 És a többi??!

7 A PROGRAM TELJES ÁTDOLGOZÁSA, OBJEKTUM ORIENTÁLTABB MEGVALÓSÍTÁSA AMIKET TERVEZÜNK AMINK VOLT … és amit szeretnénk

8 TERVEINK 1. MEGFELELŐ STRUKTÚRA KIALAKÍTÁSA ELSŐDLEGESEN EZT A FELADATOT KELL VÉGREHAJTANUNK, MIVEL EZZEL A PROGRAMMAL NAGYON NEHÉZ LENNE TOVÁBB DOLGOZNI. ERŐFORRÁS IGÉNY : 1 SZEMÉLY-HÉT APRÓBB VÁLTOZTATÁSOKAT KELL ESZKÖZÖLNI, MIVEL A JELENLEGI ADATBÁZISBAN VANNAK FELESLEGES ATTRIBÚTUMOK. 3. OPTIKAI TUNING A JELENLEGI PROGRAMBAN EGY SIVÁR FELÜLET FOGADJA A FELHASZNÁLÓT, EZT SZERETNÉNK BARÁTSÁGOSABBÁ TENNI 4. FUNKCIÓK HELYREÁLLÍTÁSA. A JELENLEGI FUNKCIÓKAT EGYETLEN LEHETŐSÉGGEL SZERETNÉNK BŐVÍTENI EZ PEDIG A KÁRTYAIGÉNYLÉS. MIVEL JELENLEG A MEGLÉVŐ FUNKCIÓK AZ EMLÍTETTEK KIVÉTELÉVEL NEM MŰKÖDNEK EZEK HELYREÁLLÍTÁSA LESZ A KÖVETKEZŐ FELADATUNK.

9 KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET! Powered by Tökös5ös


Letölteni ppt "BANKFIÓK Egy elképzelés tényleges megvalósítása valós tervek alapján."

Hasonló előadás


Google Hirdetések