Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A szoftver. A SZOFTVER -Azokat a szellemi javakat hívják összefoglalóan így -amelyekben kihasználhatjuk a hardverben rejlő -teljesítményt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A szoftver. A SZOFTVER -Azokat a szellemi javakat hívják összefoglalóan így -amelyekben kihasználhatjuk a hardverben rejlő -teljesítményt."— Előadás másolata:

1 A szoftver

2 A SZOFTVER -Azokat a szellemi javakat hívják összefoglalóan így -amelyekben kihasználhatjuk a hardverben rejlő -teljesítményt.

3 Az operációs rendszer Fogalma Olyan programrendszer amely a számítógépes rendszerben a programok végrehajtását vezérli.

4 Rendszeradminisztráció Programfejlesztési támogatás Alkalmazói támogatás Funkciói

5

6 Microsoft Windows 98 1998-ban adták ki A Windows 95 frissítése volt Kifejezetten otthoni felhasználóknak lett tervezve

7 Microsoft Windows XP 2001-ben adták ki Grafikus felhasználói felülettel rendelkezik Egybeolvasztotta az otthoni és az üzleti felhasználóknak címzett operációs rendszer vonalait


Letölteni ppt "A szoftver. A SZOFTVER -Azokat a szellemi javakat hívják összefoglalóan így -amelyekben kihasználhatjuk a hardverben rejlő -teljesítményt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések