The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

 Első elméleti vizsgázók száma évente a fővárosban  fő  Oktatók száma a fővárosban  Kb. 400 fő.
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
LEO Tower 1 Üzleti modell LEO Tower 1 Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress jutalékot a.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
AutoPCL Marketing New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám:
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Vállalkozásindítás kockázat nélkül! Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
HelpforYou A rendszer ami mindenkinek elérhető Üdvözöllek egy olyan lehetőség kapujában, amihez foghatóval még nem találkoztál!
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
„ AZ” ESZKÖZ az iWowWe. Használni akarod? /mint az aranyásók a lapátot?/ Vagy Pénzt akarsz vele csinálni? / mint azok, akik a lapátot árulták?/
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Dolceta - Pénzügyi ismeretek
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
LÉPÉSELŐNY EGYESÜLET. LEGYEN JOB(B) A NŐKNEK! LEGYEN MUNKA A NŐKNEK !
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Előadás másolata:

The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub

Önfejlesztő klub képzései

Mi az a 3 dolog, ami az álmok megvalósításához szükséges? 1. Tudás

2. pénz

A 3. csak rajtad múlik - Önfegyelem

Mit kaphatsz az Önfejlesztő klubtól?  Sikeres emberek tudását, hogy ne a saját bőrödön kelljen tapasztalatokat gyűjtened  Felépíthetsz egy biztonságos pénzügyi hátteret, hogy a megfelelő tudás birtokában gond nélkül megvalósíthasd a saját üzleti elképzeléseidet.

Az önfejlesztő klubhoz meghívással lehet csatlakozni A tagsági díj mindössze Ft/hó

Tanulj velünk és keress több pénzt!  HAVI bevétel-részesedés minden klubtag számára  Saját üzlet indítása kockázatok nélkül!

Mi a feladat?  Marketing  Tájékoztatás

Segítség a munkádhoz  Saját, nevedre kódolt weblapok  Komplett marketingstratégia  Oktatás  Közös skype csapatmunka  Előre elkészített tájékoztató levelek  És még sok minden más…

Csatlakozás az önfejlesztő klubba  Meghívás a következő online tréningre  Saját nevedre kódolt weboldalak  Hozzáférhetsz a csapatoldalhoz  Csapatmunka skypeon  Megnyílik az első csoportod

Hogyan épül a csoportod? (5*5) Te 1 sorod (5 fő)2. sorod (25 fő)3. sorod (125 fő) 4. sorod (625 fő) 5. sorod (3125 fő)

Tagok elhelyezése a csoportodban Balról jobbra a következő üres pozícióba TE 1. Partnered 2. Partnered 3. Partnered

Idegen tagok a csoportodban  Mivel mindenki első sorában csak 5 fő lehet maximum, így előfordulhat, hogy a Te első sorodba is számodra idegen tagok kerülnek a felsővonaladból. TE Meghívó d 1. Partnered 2. Partnered 3. Partnered 4. Partnered 5. Partnered

Idegen tagok a csoportodban  Bevétel-részesedésed: Teljes havi nettó csoportforgalom után 10% 10% TE Meghívó d 1. Partnered 2. Partnered 3. Partnered 4. Partnered 5. Partn ered 6. Partnered 7. Partnered 8. Partnered 9. Partnered

Elérhető jövedelmek  1. sor: 1 000Ft/hó  2. sor: 6 000Ft/hó  3.sor: Ft/hó  4. sor: Ft/hó  5. sor: Ft/hó Egyszer elvégzett munka – hosszú távú passzív jövedelem

Feltételek  Zárás: Minden hónap utolsó napján.  Jutalékod, a teljes havi nettó csoportforgalmad után Br. 10%  A sorok betöltődése nem feltétele a jutalék kifizetésének! (csak az új képzési modulok korábbi megszerzésének)  Jutalékjogosultságodnak egyetlen feltétele, hogy az adott havi tagdíjad zárásig beérkezzen.  Minimum jutalék kifizetés: Ft  Vállalkozóként, vagy magánszemélyként is csatlakozhatsz. (magánszemélyként az OPTIMUM szövetkezet tagjaként dolgozhatsz velünk - kifizetés a bruttó jövedelem-12% bankszámlára )

Hogyan jutsz klubtagként a képzésekhez? INGYEN!  +

Első képzési modul  Célkitűzés, élettervezés, célok megvalósítása, önbecsülésünk növelése (csatlakozáskor)

Második képzési modul  Problémamegoldás, stressz kezelés, időbeosztás  (1. sor telítődés, vagy 3 havi tagság után)

Harmadik képzési modul Út az önérvényesítéshez - Értékesítési és tárgyalási ismeretek (a telefonálástól a testbeszéden keresztül a kapcsolatápolásig) (2. sor telítődése, vagy 6 havi klubtagság után)

Negyedik képzési modul  Vállalkozói és vezetői ismeretek  (3. sor betöltődése, vagy 12 havi klubtagság után)

Ötödik képzési modul  Pénzügyi intelligencia (adósságkezelés, befektetési ismeretek, pénzügyi függetlenség elérése)  Negyedik sor telítődésekor, vagy 24 havi klubtagság után

Hogyan lehetsz az önfejlesztő klub tagja?  Regisztráció:  Meghívód NEVE és KID száma! (tájékoztató levelek alján)  Első havi tagdíj beérkezése (2540Ft)

A szerencse tanulható! Legyél Te is mindig jókor, jó helyen!

THEMYLIFE.EU