MaYoR elektronikus napló

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
Advertisements

Hogyan értékeljünk Moodle-ban? Papp Gyula CONSEDU BT. MoodleMoot 2012 – Gödöllő.
Tájékoztató a 2012/2013. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: 
Óraregisztrálási modul
E-learning alapú távoktatásos képzés
KSHXML internetes adatgyűjtési rendszer Az utolsó módosítás dátuma: december 18.
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
E-learning alapú távoktatás tapasztalatai a Széchenyi István Egyetemen
Skype telepítése és használata
Mikszáth Kálmán Gimnázium Postaforgalmi SzKI és Kollégium
Használata Készítette: Medve Tamás.
Követelmények Szoftver- környezet SQL ismétlés ADATBÁZIS ALAPÚ RENDSZEREK.
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
Integrált Elektronikus osztálynapló
A gondviselői modul az enaplóban
E-napló diákoknak.
E-learning alapú távoktatásos képzés
Kommunikáció az egyetemen Készítette: Ébner Mária
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
A projekt az Európai Unió támo- gatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. MTMT feltöltés zenei alkotások szerzőinek
Témahét 2014 FÓKUSZBAN A DEMOKRÁCIA. Miért szervezünk témahetet minden évben? Azért,… hogy a jelen valós problémáit boncolgatva együtt tanulhassunk hogy.
Tájékoztató a 2013/2014. tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2009/2010. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Tájékoztató a 2010/2011. tanévi beiskolázásról. Írásbeli felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről: Vagy.
Szakképzési dokumentumok
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Fejlesztések, változások a Neptun rendszerben
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
KLNOMH Vásárhelyi Pál Általános Iskola OM azonosító: P ÁLYAVÁLASZTÁS- I SKOLAVÁLASZTÁS Továbbtanulási tájékoztató
Az Oktatási Hivatal és a felvételi eljárás
Szülői értekezlet 9.Ny osztály
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Tájékoztató a tanévi beiskolázásról. felvételi vizsgákról A 9. évfolyamra történő beiskolázás esetében a felvételi kérelmekről:  Vagy kizárólag.
F AKULTÁCIÓ A P ÉCSI L EŐWEY K LÁRA G IMNÁZIUMBAN Tájékoztató a 10.a, 10.b, 10.d és 10.f osztályokban tanulók és szüleik számára.
Felvételi eljárás 2014/2015.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Közösségi szolgálat elkezdése Kövesd az utasításokat!
Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára
e-Portfólió bemutatása hallgatók számára
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
ÉRETTSÉGI 2016 Általános tájékoztató az érettségiről
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2017/2018-as tanévre szeptember 14. Balázs Lászlóné igazgatóhelyettes.
Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola Szombathely.
Szülői értekezlet A KÖZÉPFOKÚ ISKOLÁKBA TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS RENDJE ÉS A FELVÉTELI ELJÁRÁS GYAKORLATI TUDNIVALÓI.
A fizika tanítása 5. lecke Tanítási tervezet. A tanári munka folyamata… Tanterv-tankönyv-tanmenet-óratervezet-óravázlat  A tantervek alapján készülnek.
ERASMUS+ KA1 mobilitás pályázat
Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,
Fülemüle informatika tehetségkutató verseny
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központ
Bartók Györgyi Mire jó az ODR lelőhely adatbázis?
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Az Építésügyi Dokumentációs és Információs Központ
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
a középfokú iskolai felvételi eljárás rendje
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Középfokú felvételi eljárás
Felvételi a középfokú iskolákban a 2014/2015. tanévben
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Elérés
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Szegedi Deák Ferenc Gimnázium
Középfokú felvételi eljárás
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
[Év beszúrása]. évi iskolaév Intézmény Tanár Osztály
Előadás másolata:

MaYoR elektronikus napló Diákok és szülők e-napló

Első lépések Webböngésző: https://vmg.ath.cx vagy Iskola honlap: http://vm-knyek.hu 2. menüpont Tanúsítvány engedélyezése A továbbiakban már használható külön engedélyezés nélkül (azon a gépen, azzal a böngészővel, ahol már egyszer engedélyeztük) Minden böngészőben hasonló engedélyezést kell végrehajtani

Diákok belépése Induló felület: https://vmg.ath.cx Azonosító: Vezetéknév.elsőKeresztnév (pl.: Kovács.János) [néhány esetben ettől eltérő is lehet: pl. névazonosság esetén] Induló jelszó: 12345678 A jelszót meg kell változtatni az első belépés után!!! (Felhasználói adatok / Jelszóváltoztatás) Napló: Napló menüponton keresztül

Mi látható a diák számára? Haladási napló vonatkozó része Haladási statisztika (tantárgyankénti hiányzások) Osztályozó napló vonatkozó része Bejelentett dolgozatok Bizonyítvány Saját hiányzások Beírások (bejegyzések) vonatkozó része Órarend Munkaterv (tanév rendje, szünetek, speciális napok) Értékelő kérdőívek (Értékelés) Vonatkozó üzenetek (Üzenő)

Mit csinálhat a diák? Megtekintheti a rá vonatkozó adatokat Üzenetet küldhet az üzenőben: tankör, osztály tagjainak, tanárnak, diákoknak (csak aki/ami hozzá is kapcsolódik) Minden megtekinthető résznél kiválasztható az érvényességi időszak

Szülők belépése Induló felület: https://vmg.ath.cx – Szülői bejelentkezés!!! Azonosító: Vezetéknév.elsőKeresztnév (pl.: Kiss.Adél) [néhány esetben ettől eltérő is lehet: pl. névazonosság esetén] Induló jelszó: 12345678 A jelszót meg lehet változtatni (Felhasználói adatok). Napló: Napló menüponton keresztül

Mi látható a szülő számára? Diák kiválasztása (több gyerek esetén) Kiválasztott gyerekhez kapcsolódó adatok: Haladási napló vonatkozó része Haladási statisztika (tantárgyankénti hiányzások) Osztályozó napló vonatkozó része Bejelentett dolgozatok Bizonyítvány Hiányzások vonatkozó része Beírások (bejegyzések) vonatkozó része Munkaterv (tanév rendje, szünetek, speciális napok) Fogadóóra (Jelentkezés fogadóórára) Értékelő kérdőívek (Értékelés) Órarend Vonatkozó üzenetek (Üzenő)

Mit csinálhat a szülő? Kérdőívet tölthet ki Üzenetet küldhet az üzenőben: tankör, osztály szüleinek, tanárnak, szülőknek (csak aki/ami gyerekéhez is kapcsolódik) Jelentkezhet fogadóórára Válthat gyerekei adatai között Minden megtekinthető résznél kiválasztható az érvényességi időszak

Haladási napló – minta

Osztályozó napló – minta

Órarend – minta

A napló „élete” A 2012/2013-as tanévtől minden diák és szülő számára hivatalos az e-napló. Az e-napló indulásával a papír-alapú napló használata megszűnt. Az ellenőrző könyvet, tájékoztató füzetet kontroll céljából még továbbra is használjuk.

Probléma esetén… Bármilyen kérdés, gond esetén, jelszóproblémával e-mailben kapható gyors segítség. A probléma pontos leírásával és a belépési név feltüntetésével a vmgnaplo@gmail.com címre lehet írni. Probléma esetén Neumayer Bélát, vagy Székelyhidi Tamást is lehet keresni az iskolában. A hibajelzéseken kívül mindennemű észrevételt, megjegyzést szívesen fogadunk!