stb….. 30° Max 45° 1/4 Anyagelrendezés: Eszközök / Tools & Equipments:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!.
Advertisements

Ismeretlen szerzőtől:
Európai Újraélesztési Nap
A Marfan szindróma szövődményeként kialakuló gerincferdülés esetén, illetve annak megelőzése érdekében alkalmazható gerinctorna.
Használati útmutató a DRYTEC
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Válaszkészség vizsgálata
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Alapszintű Újraélesztés (BLS) és
Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány
9. szabály: A labda játékon kívül - A labda játékban.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Fölöttünk új csillag ég
Ahogy lehet Túrmezei Erzsébet verse.
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Készítette: a Dalai Láma
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
A villamos áram élettani hatása
Thalész tétel és alkalmazása
Sztereogram.
University of Kent arculati kézikönyv
Intelligens anyagok.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
 1. dia: Bemutakozó  2. dia: Tartalom  3. dia: Fogalmak  4. dia: Mi a hasznosság??  5. dia: Általános I.  6. dia: Általános II. táblázat  7. dia:
Emelés fejállásba és kézállásba kísérletek
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Versek
Használati utasítás a WC csésze tisztításához
PéPéeS Szakácskönyv férfiaknak Almáspite PéPéeS
Az emberi agy gyakran becsap!
A számítógépes munkahely ergonómiája
Thalész tétel és alkalmazása
Átalakítás előltesztelő ciklusból hátultesztelő ciklusba és fordítva.
Számegyenesek, intervallumok
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
3. Szoftver-ergonómiai alapismeretek
Használati utasítás az új bikinihez.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
1. Program felépítéseProgram felépítése 2. Fényképező megnyitásaFényképező megnyitása 3. Mentett kép betöltéseMentett kép betöltése 4. Betöltött kép megosztásaBetöltött.
MIT NEKÜNK, TI FÉRFIAK? (Bokrétás András versei) ballada néhai jó Francois Villon mester stílusában és modorában.
Gyermek újraélesztése
Alapszintű Újraélesztés és Automata Külső Defibrillátor
Felnőtt újraélesztés.
Az alapvető kommunikáció
Csecsemő és gyermek újraélesztés
A bikini helyes feladása
Arabok Németh Anna. Az arab étkezési szokások befolyásoló eleme a Korán.
Mit tehetsz a leküzdéséért? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Éghajlatváltozás.
Az emberi agy… … ott vág át, ahol tud!.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
6. szabály – A játékvezető-asszisztens
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 2.
JÓ REGGELT !.
Használati utasítás a I-131 kapszulakiszedőhöz. Használati utasítás a I-131 kapszulakiszedőhöz / 1. lépés Csavarja le az ólomtok felső részét!
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Az amőba játék algoritmusa. A játék  Az amőba játék, vagy ahogy Magyarországon sokan ismerik, az ötödölő, az egyik legnépszerűbb logikai játék. Sikerét.
Légkollektor, azaz sörkollektor másképp
Galileo Galilei hulahopp karikája és más érdekességek Fizikai quiz
Légutak Szerzők: Marsi Zoltán, Dr. Mártai István
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?
Előadás másolata:

stb….. 30° Max 45° 1/4 Anyagelrendezés: Eszközök / Tools & Equipments: No. Pozíció Művelet: 1. Ellenőrizze le a termék szavatosságát. Ha a termék szavatossága lejárt alpári, artikulátlan módon reklamáljon, követelje a megfelelő terméket. 2. Ellenőrizze le a nyitottsági állapotot. Amennyiben a palack zárt állapotban van, kövesse az 1. művelet a. pontját. A zárt állapot megszüntetését követelje a felszolgáló személyzettől! 3. Jobb kezeddel emeld fel a palackot, ballal a poharat / bal kezesek fordítva hajtsák végre a műveletet, illetve pohár hiányában és kezdő favágó esetén óvatosan emelje az ajkához a palackot/ 4. A palackot enyhén megdöntve- kb.30 fokos szögben- a palack tartamából engedjen bele egy egységnyit- 3-4dl- a pohárba. A habozás elkerülése végett a palack száját a pohár belső falához érintse, így feltöltve a poharat. Amennyiben a palack szája és a pohár széle a Max 5 cm távolságot meghaladja, a palack tartalma a fizikai és kémiai tulajdonságának megfelelően erős habzásnak indul. 5. Amennyiben a habzás olyan mértékű, hogy az meghaladja a pohár űrtartalmát, forduljon a személyzethez megfelelő takarító eszközért és esetleg hajtsa végre az 1.-es műveletet. 6. Miután feltöltötte a poharat, a jobb – bal - kézben lévő palackot helyezze vissza az asztalra vagy pultra. 7. Enyhén döntse hátra a fejét és a poharat emelje az ajkához. 8. A poharat kissé megdöntve- max 45 fokos szög - engedje le a torkán a pohár tartalmát. Vigyázat! Ha a pohár nem megfelelő szögben érintkezik a szájjal, a tartalom nem a megfelelő helyre fog kerülni. 30° Max 45° 1/4

stb….. Helyes testtartás!!! Helytelen testtartás!!! 2/4 Anyagelrendezés: Eszközök / Tools & Equipments: stb….. No. Pozíció Művelet: 9. Ellenőrizze le a ruházatát. 10. Amennyiben ruházatán – ing, pantalló – a pohár tartalmára utaló nyomokat talál, egy erőteljes Fuck! kijelentéssel nyugtázza a 8. művelet elrontását. Figyelem! Amennyiben egyéb ruházatán – zokni, alsónadrág, cipő – is nedvességet érez, függessze fel a műveletsort és keresse fel a mellékhelyiséget tisztálkodás céljából. 11. Ha a 8. műveletet megfelelően hajtotta végre tegye le a bal – jobb – kézben tartott poharat. 12. Amennyiben hiba nélkül sikerült végrehajtani az eddigi folymatsort, esetleges hanghatások keletkezhetnek. Ne fogja vissza magát!!! Teli torokból, öblös szerűen hozza tudtára a fent nevezett munkahelyen tartózkodó más személyeknek, hogy Ön tökéletesen végrehajtotta az utasításban leírtakat. 13. Ha a palack még nem ürült ki, ismételje meg a 3.-12 műveletsort 14. Amennyiben a palack kiürült állapotba került ismételje meg az 1.-13. műveletsort. A folyamatsor tetszőleges számban ismételhető!!! A folyamat más kompatibilis termékkel együtt is alkalmazható!!! Nem kompatibilis az a termék,amelynek Íz és illatanyagainak megállapításakor vagy felhasználásakor a korábban fogyasztott termékek konfigurációja külvilágra kerül! Helyes testtartás!!! Helytelen testtartás!!! 2/4

Hibakeresõ táblázat JELENSÉG A sörivás nem nyújt élvezetet, nem esik jól és az inged eleje benedvesedik. A HIBA OKA HIBAELHÁRITÁS 1, Nincs nyitva a szád ivás közben. 2, Nem az arcod megfelelõ részéhez tartod a poharat vagy korsót Vegyél magadnak még egy korsóval és gyakorolj a tükör elõtt, amíg az ivás technikája tökéletesedik. A sörivás nem nyújt élvezetet, nem esik jól, a sör színtelen, átlátszó. Üres a poharad vagy korsód! Vegyél magadnak még egyet! A lábad hideg és nedves. Rossz szögben tartod a korsót. Fordítsd a korsót úgy, hogy a nyitott vége a mennyezet felé nézzen. A lábad meleg és nedves. A hólyagod önállósította magát. Keress egy kutyát és állj mellé. Kis idõ múlva szidd le a kutya gazdáját és kártérítésként kérj egy korsó sört. A bárpult homályos. Üres korsó fenekén nézel keresztül. Vegyél még egy korsó sört. A bárpult elindult. Éppen kidobnak. Ellenõrizd, hogy egy másik kocsmába vittek-e. Ha nem, panaszkodj, hogy elraboltak! Ébredéskor az ágyad kemény, hideg és nedves. Nem látod a szobád falait és a mennyezetet. A csatornában töltötted az éjszakát. Nézd meg az órát, kinyitott-e már a kocsma. Ha nem, feküdj vissza nyugodtan. Ha a korsó még tele van, idd ki. Ha üres, keress valakit aki felsegít és a söntéspulthoz kötöz. A szemben lévõ fal a plafonra emlékeztet. Hanyatt estél. Minden elhomályosult. Hasra estél. Ha a korsó még tele van, idd ki. Ha üres, keress valakit aki felsegít és a söntéspulthoz kötöz. 3/4

Hibakeresõ táblázat HIBAELHÁRITÁS A HIBA OKA JELENSÉG A környezet nagyon díszes, értékesnek tûnik, de a kiszolgálás nagyon lassú. Egy régiségboltban vagy. Menj vissza a szomszédos kocsmába. A húspástétom teteje nagyon kemény. Kérd meg, hogy ne verjen meg (mármint a kocsmáros). A kocsmáros kedvenc teknõcét eszed éppen. Hirtelen észreveszed, hogy még egy korsóra futja a pénzedbõl. A kezed a melletted ülõ zsebében van. Vegyél neki egy korsó sört és mondd azt, hogy a következõt õ fizeti. Minden elsötétedik. Záróra van. PÁNIK!!! 4/4