Pannonicum gyümölcs- és zöldség porok

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette:Dobák Lídia
Advertisements

Reform ételek kutatás Trend International Market Research Kft.
Directions: Answer all the below questions and ask your consultant to provide you with your results! Directions: Answer all the below questions and ask.
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Táplálkozási alapfogalmak
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Alap Termékek.
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Bélférgek ;).
Automatikus szállítási hűségprogram
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
Helyes táplálkozás.
Egészséges táplálkozás
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
Aktív, egészséges életmód alsó tagozatos diákoknak
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Egészséges táplálkozás Mindent tudunk róla A csapból is ez folyik Unalmas téma Nem lehet semmit enni Mi jut eszünkbe róla ?
Mese a tejről.
Quality Cardio szíve egészségéért
Giovanni Ferrini Fashion
Természetes Színezékek
Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A helyes táplálkozás.
Dr. Boros Szilvia Centrum Sajtótájékoztató Táplálkozási jellemzők Magyarországon, új RDA és az egészséges táplálkozás megvalósulásának előnyei.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Szükségük van a gyerekeknek táplálék- kiegészítőkre?
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Az egészséges életmód és a stressz
Omega 3 étrend kiegészítő kapszula
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A helyes táplálkozás.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Testi - lelki egyensúly
Talán érdemes erre figyelmet fordítani! Én tudom, hogy igaz amit elmondok, de nem kívánhatok több szavahihetőséget magamnak, mint bármely más embertársam.
10. rész :Táplálékunk összetevői Fehérjék Klikk a folytatáshoz.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
DOWN Alapítvány Vámos Magdolna 2016.
10. rész :Táplálékunk összetevői
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
Az energiaital igazi arca
Pulyka az egészséges táplálkozásban
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Pannonicum gyümölcs- és zöldség porok LUGOSÍTANI kell a szervezetünket - mindenki erről beszél! Ön tudja, hogy miért? Az emberi szervezet elsavasodása napjaink egyik fő problémája. Rengeteget foglalkozik vele a média, a természetgyógyászati magazinok tömegesen cikkeznek róla, úgy emlegetik, mint a legtöbb betegség fő okát. Itt egy szenzációs magyar szabadalom, melyet levédett technológiával gyártanak. Ezek a készítmények méltán emelkedhetnek a ranglétra első helyére.

A legjobb léböjtkúrás termék  - Tökéletes léböjt kúrás termék, tisztító, salaktalanító, a szervezetet erőteljesen vissza lúgosító hatással bír, amely bőségesen tartalmaz enzimeket, rostokat is. - A túlhajszolt, felpörgetett életritmusban élő emberek számára is megoldást nyújt, hogy nagyobb agyi és testi teljesítményre legyenek képesek. - Teljesebb egészséggel, több energiával, kitartással, nagyobb ellenálló képességgel ajándékozzuk meg szervezetünket. - A terméket alkotó gyümölcsöket és zöldségeket úgy válogattuk össze, hogy hatásukat megsokszorozzák és egymást erősítve a szervezet öngyógyító, regeneráló és visszafiatalító és szépítő folyamatait növeljük.  A termék nyers gyümölcsök és zöldségek, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagainak kiegyensúlyozott kombinációjára épül, amellyel kiemelkedő szinergikus hatást érhetünk el. Rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük.

Hazai termék A termék nyers gyümölcsök és zöldségek, biológiailag aktív, esszenciális tápanyagainak kiegyensúlyozott kombinációjára épül, amellyel kiemelkedő szinergikus hatást érhetünk el. Rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségeket kiváltó okokat nagyobb eséllyel elkerülhetjük. Nagyon fontos, hogy hazai, mert így a hazai rezgések vannak a termékben, így tökéletesen épül be a szervezetünkbe. Nagyon FINOM, így gyermekek és felnőttek egyaránt örömmel fogyaszthatják. A PANNONICUM tartósítószert, hozzáadott cukrot és édesítőszert, valamint színtetikus adlékanyagokat, szinezékeket, ízfokozókat, segédanyagokat (E-..), mesterséges vitaminokat NEM tartalmaz! Nem lehet túladagolni! Gyógyszerek mellett is fogyasztható!

Rendszeres fogyasztása révén megteremthetjük szervezetünk egészséges működésének feltételeit, így a betegségek kiváltó okait nagyobb eséllyel elkerülhetjük. TERMÉKTAPASZTALATOK "December eleje óta szedem a Pannonicum gyümölcsport, az első 2 hétben 5 kg-ot fogytam 3 nap alatt 6 dm ment le a hasambÓl. Teljesen ugyanúgy étkezek, mint azelőtt és egyáltalán nem éhezek! Rengeteg édességet eszek, ennek ellenére nem hízok el! A bőröm teljesen letisztult, amióta ezt a terméket szedem.” Práger Nikoletta „Pannonicum termékcsalád: A zöldség és gyümölcspor használatával megállt a 15 éves hajhullásom. A sok elfogyasztott vitamin , nyomelem és a folyamatos béltisztítás sem hozta meg az eredményt. Másfél havi lúgosítással szûnt meg a problémám. A hajam sokkal dúsabb, lágyabb és fényesebb lett. Mellette kitisztult a bõröm. „ Üdvözlettel: Poszmik Vivien „A Zöldés és Gyümölcs Pannonikumokról Egy, illet két hónapja fogyasztjuk. Sokféleképpen használjuk: a zöldségport pástétomba keverve kenyérre kenjük, ehetőre hűlt levesbe, főzelékbe ízesítőül tesszük, túróba, vajba, szinte felsorolni is lehetetlen hányféleképpen fogyasztható, ivólé készítésén kívül. A gyümölcspor fogyasztására is néhány példa: krémekbe, turmixokba, pudingokba keverjük, és természetesen ivólének is elkészítjük. Mindkét termék lúgosító hatású is, biogyümölcsből, zöldségekből készülnek, mindenféle adalékanyag nélkül, ez külön öröm a számunkra, mert ilyen jó minőségű készítmény nem sok van a piacon. Úgy érzem, mióta ezeket fogyasztom, kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok. Illés Ágnes

Terméktapasztalat folytatása… Egy, illet két hónapja fogyasztjuk. Sokféleképpen használjuk: a zöldségport pástétomba keverve kenyérre kenjük, ehetőre hűlt levesbe, főzelékbe ízesítőül tesszük, túróba, vajba, szinte felsorolni is lehetetlen hányféleképpen fogyasztható, ivólé készítésén kívül. A gyümölcspor fogyasztására is néhány példa: krémekbe, turmixokba, pudingokba keverjük, és természetesen ivólének is elkészítjük. Mindkét termék lúgosító hatású is, biogyümölcsből, zöldségekből készülnek, mindenféle adalékanyag nélkül, ez külön öröm a számunkra, mert ilyen jó minőségű készítmény nem sok van a piacon. Úgy érzem, mióta ezeket fogyasztom, kiegyensúlyozottabb, energikusabb vagyok. Illés Ágnes Tegyen Ön is szervezetének  elsavasodása ellen, évtizedekkel meg tudja növelni az életének a hosszát. Aki nem tudja megoldani, hogy a megfelelő táplálékokat beszerezze, választhatja a lúgosító hatású biotermékeinket, komoly segítséget jelentenek erre a problémánkra, hiszen alapvető táplálékainkból, magyar zöldségekből és gyümölcsökből állnak. 

A Pannonikum gyümölcs- és zöldség por csak a Yess Plus áruházban kapható! Mivel az összetevők természetes kötésben vannak, nem fordulhat elő túladagolás, valamint nem okoz a májban elváltozásokat.  Kisgyerekektől az idősekig mindenki fogyaszthatja. A leírt tapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést. További már-már hihetetlen tapasztalatokról olvashat a következő oldalon: http://www.termektapasztalatok.hu Használja ki a VIP Törzsvásárlóinkat megillető kedvezményes vásárlási lehetőségeket (kedvezményes vásárlás, ajándékok, sorsolások), ismerkedjen a rendszerrel, és ha pénzt is akar keresni, akkor tájékoztatom a további lehetőségekről. A termék ajánlásával és fogyasztásával a termék minimális összegbe kerülhet és a későbbiekben  jövedelemre tehet szert.   Munkalehetőség 

Figyelem! A képen látható Pannonicum gyümölcs- és zöldség por bolti forgalomban nem kapható. Kizárólagos forgalmazó: YESS Europe Kft. A kedvezmény eléréséhez is kaphat kedvezményt, ha a Törzsvásárlói VIP aktiváló csomagot választja. Mit nyújt ez a csomag? Máris alacsonyabb árakat és egy 500 Ft-os kupont, mely az árból levonható. A kuponja számát én őrzöm, jeleznie kell felém, hogy igényt tart rá. Az érvényesítéshez a megrendelés megjegyzés rovatában kell feltüntetni. VIP-tagsági - regisztráció Hogyan vásárolhat olcsóbban? A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető). Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket 30-40 %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve. Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti.

Keressen meg kérdéseivel! Harasztiné Meskula Márta 06/20/4902734 meskulamarta@gmail.com Skype: meskula.marta A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.