Bemutatkozik az iskolapszichológus

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
Advertisements

Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Ha a hütödben van ennivaló, van ruhád, hogy felöltözz,, tetö a fejed felett és egy ágy amibe lehajthatod a fejed... Akkor gazdagabb vagy mint a világ.
Gyermeked kérései
MÉREI FERENC FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁSI TANÁCSADÓ INTÉZET 1088 BUDAPEST, VAS U TEL.: Április 29.Németh Margit A
Fix Cím. 1.szó 1.kép 2.szó 2.kép 3.szó 3.kép.
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV | A KOM-PASSZ program ismertetése „KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program GEBAUER FERENC MFPI, március 7.
Isten hozta a Szent Anna Otthonban! • Isten hozta a Szent Anna Otthonban!
Tapasztalatszerzés külföldön Munka Ösztöndíj Önkéntes munka Segédanyag a “9B” osztályfőnöki óráira készítette: Szabó István ELTE 2012.
Tanulmányok szerepe a karrierben Kozellné Szabó Csilla Ozeki Informatikai Kft.
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Panasz utca Elköltöztünk
Híradók a közvéleményben június 16. Az adatok forrása : június 6-9. között készült 1000 fős telefonos kutatás.
Az osztály és az iskolapszichológus együttműködési lehetőségei Iskolapszichológusok Módszertani Bázisa Budapest, november 27.
Még ilyet, hogy ez a 2008-as év is milyen gyorsan tovaszállt!
Önismeret Horváth Renáta.
Mentorképzés a Debreceni Egyetemen
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Még ilyet, hogy ez a a s év is milyen gyorsan tovaszállt!
H OGYAN KÁROS AZ INTERNET ? E LEMZÉS VII. OSZTÁLYOS TANULÓK KÖRÉBEN Ozsváth Berényi Hajnal KAM – Regionális és Antropológiai Kutatások Központja.
A Mályi-projekt. Bevezető A projekt ötlete: találkozni a gyerekekkel iskolán kívül is A projekt ötlete: találkozni a gyerekekkel iskolán kívül is Olyan.
Az élet.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Az óvoda-, és iskolapszichológia szakmai feladatkörei
Iskolapszichológia a Nevelési tanácsadóban
Pszichológiai és gyógypedagógiai diagnosztika
„KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program
Jelen és jövő A Budaörsi Nevelési Tanácsadóban. Mi történik a Nevelési Tanácsadóban? Vizsgálunk Szakvéleményt írunk Terápiát végzünk, gyógyítunk (rajz,
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
TÁMOP „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt Utak és esélyek az Egyéni Tehetséggondozás területén.
 szociális (latin) – társadalmi, társaságra vonatkozó  patológiai (görög) – beteges, nem normális Szociálpatológiai – összefoglaló fogalom a beteges,
Péter Katalin December 2. Aszód.  Hol dolgozik?  Hogyan?  Kikkel?  Milyen tevékenységeket végez?  Milyen eszközöket használ?  Mit szeret csinálni?
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Debreceni Egyetem Kompetencia-alapú tanítási-tanulási programok elterjesztése a Hajdú-Bihar megyei pedagógusképzésben. HEFOP / /1.0.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani.
„ÚT A JÖVŐBE” „EGY HULLÁMHOSSZON” Projektzáró rendezvény.
A 2014/2015 iskolai év pszichológusi tevékenységének beszámolója.
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet1 Fehérvári Anikó Munkapiaci elvárások FSZ- és BA-hallgatók körében ONK november.
Bemutatkozik az iskolapszichológus …
A PSZICHO- PEDAGÓGIAI KABINET BEMUTATÁSA. Iskoládban van egy hely, ahol meghallgatják mondanivalód, segítenek problémáid feldolgozásában, valamint határozataid.
Környezetmérnök mesterképzés A legjobb választás, ha a Földnek is jót akarsz!
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Életpálya-tanácsadás Csanádi Nikolett Hényel Anett.
Iskolapszichológus protokoll – vitapontok, dilemmák és megoldási javaslatok N. Kollár Katalin és Martonné Tamás Márta február 1.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
A pályaorientációs konzultáció. A pályaorientáció fogalma: A pályaorientáció egy olyan folyamat, amely az igénybevevő egyéni igényeinek figyelembevételével.
Pályaválasztási tájékoztató szeptember. Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság képviselete Kapcsolattartás a kis- és középvállalkozások.
Pályaválasztási napok Pszichológia képzés Pálinkás Brigitta Károli Gáspár Református Egyetem.
Iskola és család Eltérő és hasonló megközelítések a prevenciós beavatkozások tervezésében A magára hagyott nemzedék A drog veszélyes - veszélyben van a.
1 Hogyan szerezz affiliate partnereket, akik többszörözni tudják a bizniszed?
Fogyatékosok Napközi Otthona
Szeretnéd, hogy gyermeked szívesen és gátlások nélkül beszéljen majd angolul? Szeretnéd, ha minél korábban, Te magad vezethetnéd be játékosan az angol.
A németországi gyakorlat eredményei
Általános kerettantervű képzés emelt szintű biológia oktatással
Ezek a stratégia elemek sorban
Bemutatkozik az iskolapszichológus
ENABLE foglalkozások az iskolánkban
Félre a dobozokkal! Király Zsolt
Szociálpedagógia BA szak, Nappali és levelező tagozat
Ha a hütödben van ennivaló, van ruhád, hogy felöltözz,, tetö a fejed felett és egy ágy amibe lehajthatod a fejed... Akkor gazdagabb vagy mint a világ.
BME Villamosmérnök.
Miért érdemes a Műegyetemet választani?
Miért választottam a BME mérnökinformatikus szakot?
Imádkozz az Észak-Koreában élő gyermekekért!
13 tanács egy életre.
Tedd fel magadnak a kérdést:
Az élet.
Előadás másolata:

Bemutatkozik az iskolapszichológus

Ki vagyok én??? Név? Pápay Zsuzsa Végzettség? Eperjesi Egyetem, Pszichológia szak Elérhetőség az iskolában? Minden hétköznap 13:15-15:30, 402 terem Email? papay@maraigimi.sk

Mivel fordulhatsz hozzám?

Keress meg bátran, ha úgy érzed, hogy… problémáid vannak a tanulással, utóbbi időben nehezen tudsz a tanulásra koncentrálni, sokat tanulsz, de ez mégsem látszik az eredményeiden, nem tartozol sehová, nincs aki megértene,

nem tudsz megbirkózni a rád váró feladatokkal, nehezen találod a helyedet a kortársaid között, sokszor vagy lehangolt, vagy gyakran ok nélkül változik a hangulatod, olyan dolog történt veled, amivel nem tudsz mit kezdeni, amit nem tudsz kivel megosztani.

Gyakran fogunk találkozni orákon is Csoportos foglalkozások Drogmegelőző programok Egészséges életmód Komunikációs és társas készségek fejlesztése Pályaválasztás Önismereti tréningek

Mire számíhatsz, ha eljösz hozzám? a konzultáció négyszemközt és teljes diszkréció mellett zajlik, Te határozod meg, hogy milyen mélységekben akarsz beszélni magadról, odafigyelek Rád, ítélkezés nélkül meghallgatlak, nem próbállak meg befolyásolni − nem ajánlok föl kész megoldásokat, együtt gondolkodom Veled − ha úgy érzed, hogy nehéz egyedül döntened.

Amit biztos nem fogunk csinálni

Van valakinek kérdése? :) Köszönöm a figyelmet! Van valakinek kérdése? :)