Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
WellStar Vízió2010 Egy új korszak kezdődik!.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
Jutalék Terv.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Biobi.eu AdFlan Right on target adflan.com Copyright © 2010 Biobi Kft. Minden jog fenntartva. Ezen dokumentum a Biobi Kft. Tulajdonát képező bizalmas információkat.
Flavon max termékcsalád
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Bioélelmiszerek Készítette: Sorbán Sarolta
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
Béren kívüli juttatások Adókedvezmények Adóelőleg Ingatlan.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Százalék számítás - 1. feladat
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
Replicator Pannonicum Club. Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
1169/2011/EU jelölési rendelet
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Biyovis a mi üzletünk.
Élelmiszerek Az élelmiszerek fogalma. Az élelmiszerek árujellemzői és forgalmazásuk feltételei.
Nemzeti Élelmiszer Nyomon Követési Platform
Előadás másolata:

Replicator Pannonicum Club

Pannonicum = Egészség A z RPC megoldás lehet azok számára, akik tudják, mit akarnak és készek tenni is érte. Az RPC rendszer segít Önnek, hogy valóra válthassa álmait. Éljen egészségesen, szabadon és gazdagon ! RPC = Pénz Éljen álmai szerinti életet !

1. FEJLESZTÉS - TECHNOLÓGIA A Pannonicum termékek fejlesztése két országban történik. • USA – a Texas Egyetem kutatólaborjában történik az alapkutatás. • Magyarországon alkalmazott kutatás folyik. • A gyártási technológia szabadalommal védett. 2. TERMESZTÉS - GYÁRTÁS • Az alapanyagok termesztését – néhány növény kivételével – magyarországi ökogazdaságok végzik. • A gyártás szintén magyarországi üzemben történik. 3. ÜZLETI SZISZTÉMA A forgalmazást az angol Pannonicum Ltd. végzi, amely egyúttal az RPC klubrendszert is működteti. A magyar gyártó és az angol forgalmazó cég is bankhitel nélküli magántőkéből működik. Információ a Cégről

Az előzmények… A Pannonicum termékeit alkotó gyümölcsöket és zöldségeket úgy válogatták össze, hogy az alkotórészek hatásukat megsokszorozhassák és szinergikusan erősítve egymást a szervezet öngyógyító, regeneráló és szépítő életfolyamatait növelhessék. Pannonicum a valódi tudományra épülő vállalkozás. A Pannonicum termékcsalád kifejlesztése 1996-ban indult. Célja a szervezet harmonikus működéséhez szükséges, kizárólag természetes, növényi alapanyagokból összeállított, hatékony és biztonságos készítmények létrehozása volt. A tudományos hátteret kutatóorvosok, gyógyszerészek, gyógynövényszakértők, táplálkozás-szakértők, biokémikusok, biofizikusok és immunológusok adják. A modern táplálkozást forradalmasító termékek mögött mélységes természetismeret, komoly tudomány és bölcsesség rejlik. „Ételed legyen orvosságod, orvosságod legyen ételed” ( Hippokratész)

A dehidratálás alacsony hőmérsékleten (0 - 34°C között) megy végbe. Ezért a hőre érzékeny vegyületek, mint pl. a vitaminok, enzimek, aroma-, illat- és színanyagok, makro- és mikroelemek, továbbá a biológiailag aktív összetevők mindenféle károsodás nélkül, teljes egészében, sértetlenül maradnak meg. A Pannonicum termékek mesterséges vitaminokat, szintetikus adalékanyagokat, színezékeket, édesítő- és tartósítószereket, ízfokozókat vagy egyéb segédanyagokat NEM tartalmaznak! A gyártás egy egyedi know-how alapján kifejlesztett, automatizált és folyamatvezérelt vákuumszárítási technológia alkalmazásával történik. Gyártási Technológia

A PANNONICUM zöldségek és gyümölcsök aktív pora, víztartalom nélkül. Ellenőrzött magyar ökogazdaságok maximális érettségi fokon szüretelt, nyers gyümölcseiből és zöldségeiből készül, természetes kötésben meghagyva bennük a biológiailag aktív és fontos anyagokat. Nem hatóanyag-koncentrátumokat tartalmaznak, hanem enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, rostokat és mindent, ami a zöldségekben és gyümölcsökben a szervezetünk számára értékes. Természetes - funkcionális élelmiszer ! Pannonicum - nem táplálék-kiegészítő, hanem …

A Pannonicum termékcsalád A felhasználásra kész termék összetevői (100 gr porban) Porított zöldség készítmény Porított gyümölcs készítmény

A felhasználásra kész termék összetevői (100 gr porban) A Pannonicum termékcsalád QC - Quality Cardio Szeder 10% Alma héj 10% Őszibarack 10% Fokhagyma 10% Chlorella vulgaris 10% Spirulina platensis 10% Hat fajta vörös szőlő héja és magja Cabernet franc 5% Kék frankos 5% Kék oportó 5% Kadarka 5% Pinot noir 5% Merlot 5% Meggy 5% Cékla 5% Spirit of Plants

A Pannonicum termékcsalád A felhasználásra kész termék összetevői (100 gr porban) Kid Sárgarépa 12% Alma velő 10% Cékla 10% Csicsóka 10% Kajszibarack 10% Málna 10% Méz 8% Alma héj 8% Fekete Áfonya 8% Fekete Berkenye 8% Sütőtök 6% Vita - C Citrom 30% Csipkebogyó 20% Alma 10% Homoktövis 10% Gránátalma 10% Ananász 10% Méz 5% Meggy 5%

A Pannonicum termékcsalád ÚJ TAGJAI ! A felhasználásra kész termék összetevői (100 gr porban) Fekete ribizli por 29% Cékla por 21% Magas olajsavas napraforgó por 16% Búzacsira 10% Csalán 10% Zöld tea 10% Sárga lenmag por 3,2% Szárított tönköly búzafű por 0,8% (Omega 3 zsírsav tartalom 315 mg/100g termék) PannonIQm Ananász 21% Cékla 16% Vöröshagyma 12% Zeller 8% Fokhagyma 6% Chlorella 6% Citromfű 6% Kamilla 6% Zsálya 6% Gyömbér 6% Fahéj 6% Kakukkfű 4% Borsmenta 3% Reformula

1.Regisztráljon ingyenesen az RPC klubba 2.Vásároljon Pannonicum termékeket ( Ft értékben) Két egyszerű lépés ! Havi kötelező vásárlás Hogyan lehet Ön is tagja az RPC – nek ? Vállalkozói igazolvány

Az RPC Rendszer üzleti szintjei és jutalékai 7 x Ft Ft Mit kell tenni ezért ? Csatlakoztasson 2 klubtagot és segítse a munkájukat !

Az RPC mátrix rendszerének bemutatása - KÉK mátrix Petra Attila Szofi Feri Péter Laci Gréta Anna Réka Ági Olga Zita Edit Kati Gábor Ft Az RPC rendszert minden klubtag ajánlja legalább 2 ismerősének. Amikor a mátrixban - Gábor pozíciójának mindkét oldalán - megjelenik legalább 7–7 regisztrált partner, akkor megtelik a KÉK mátrix 15 pozíciója. Gábor eléri a ZAFÍR üzleti szintet, megkapja a jutalékát és PIROS mátrixba kerül. Gábor

A rendszer töltődik tovább… Petra Attila Szofi Feri Péter Laci Gréta Anna Réka Ági Olga Zita Edit Kati Gábor Pisti Timi Jani Beni Icus Teca Tomi Géza Jenő Zoli Tibi Sára Gabi Anita Csilla Szofi Péter

A PIROS mátrix működése Petra Attila Szofi Feri Péter Laci Gréta Anna Réka Ági Olga Zita Edit Kati Gábor Amikor a KÉK mátrixból a Gábort mindkét oldalán minimum 1 – 1, tehát legalább 2 partnere követi a PIROS mátrixba, jutaléka Ft. Ezen felül kifizetésenként ajándékba kap 1 doboz Pannonicum terméket. A Piros mátrix jutalékai páronként kerülnek kifizetésre, összesen 7 x Ft Ft Szofi Péter

A PIROS mátrix működése Petra Attila Szofi Feri Péter Laci Gréta Anna Réka Ági Olga Zita Edit Kati Gábor Ft Szofi Péter Feri Edit Az újabb párok megjelenésekor Gábornak újabb Ft jutalék kerül kifizetésre és ismét kap egy doboz Pannonicum terméket ajándékba.

A PIROS mátrix működése Petra Attila Szofi Feri Péter Laci Gréta Anna Réka Ági Olga Zita Edit Kati Gábor Szofi Péter Feri Edit Laci Ági Kati Petra Attila Gréta Anna Réka Olga Zita Amikor Gábor mindkét oldalán megjelenik legalább 7-7 partner a piros mátrixban, eléri a GYÉMÁNT szintet, kifizetésre kerül a 7 x Ft jutalék és kap 7 doboz Pannonicum terméket, továbbá 1 ajándék pozíciót egy újabb PIROS mátrixban. Majd ismétlődik minden elölről: újabb 7x Ft jutalék, a mátrix feltöltődése esetén és új pozíció. 7 x Ft Gábor 1. 7 x

Akik 1 klubtagot csatlakoztattak, azok a ZÖLD mátrixba kerül het nek át. Ha időközben becsatlakoztatják második klubtagjukat, akkor a KÉK mátrixba jutnak vissza. A ZÖLD-ből a PIROS mátrixba átjutó klubtag, a mindenkori jutalék 50%-át, kapja meg. A ciklus végén ők nem a PIROS, hanem a KÉK mátrixban kapnak egy új lehetőséget /a Ha az RPC klubtag egyetlen partnert sem csatlakoztat, akkor csak a jutalékok 10%- ra lesz jogosult. A maradék 90%-ot, vagy 2 x 45%-ot az a klubtag-, vagy klubtagok kapják meg, akik helyette teljesítették a 2 új partner csatlakoztatását a rendszerhez. Ha a klubtag csak 1 új partnert csatlakoztat: Ha a klubtag helyett más csatlakoztat új partnereket: Jutalék 50% Ön 10% 45% Mi történik - a feltétel nem teljesítése esetén ?

9. kör forgalmának 1,5% -a Rendszeres havi jövedelem Ft befektetésből ! Ezt szintén 4 körben fizetjük ki Itt már nincs mátrix, csoportforgalom van. Hogyan lehet Önnek passzív jövedelme ? 10. kör forgalmának 1,0% -a 11. kör forgalmának 0,5% -a 12. kör forgalmának 0,3% -a Akinek a PIROS mátrixa feltöltődött, eddig összesen Ft jutalékra jogosult. A következő hónaptól kezdve jogosult a csoportja forgalmának jutalékára is, ami a 4 kör szabályos feltöltése esetén összesen további Ft !

Az RPC Rendszer hálózati struktúrája

Angol háttér Adó = 12% Angol vállalkozás ? Angol nyugdíj ? A jutalékok kifizetéséről… A jutalék kifizetése a 12%-os adó levonása után, bankszámlára történik. A klubtag a következő év április végéig (az angol adózási év nek megfelelően, amely április 1- től március 31-ig tart) jövedelemigazolást kap, amely tartalmazza az adólevonás 12%-os mértékét. Ez külföldről származó jövedelemnek számít, melyet a z RPC klubtagoknak, a mindenkori hatályos magyar adózási törvényeknek megfelelően szerepeltetni kell az éves adóbevallás uk ban. Önnek lehetősége van angol vállalkozást létrehozni, akkor csak az angol törvényeknek megfelelően kell adóznia.

Cégünk megajándékozza a gyémánt szintet elérő klubtagjait mai magyar képzőművészek értékálló műalkotásaival. A GYÉMÁNT üzleti szint további elismerése

• 0,5% a segítségre szoruló Pannonicum klubtagok gyermekeinek gyógykezelésére, vagy műtéti támogatására, Angyal Persely - Tiszta Forrás Egyesület • 0,5% a Tiszta Forrás Egyesület számára.

Az RPC klubtagként további lehetőségekhez juthat… Az INGYENES egymás közötti és RENDKÍVÜL KEDVEZMÉNYES üzleti kommunikációért 1.4 apartman 70%-os kiemelt kedvezménnyel! 2.TOP 20 ajánlat: 30 – 40%-os kedvezménnyel! ajánlat: 10 – 40%-os kedvezménnyel!

HÉVÍZSZILVÁSVÁRADKEHIDAKUSTÁNY Magyarország kiemelt üdülőhelyeinek 4 apartmanja