„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett,
Advertisements

Felvételi tájékoztató
Induló képzéseink – 2008/2009-es tanév Lovassy László Gimnázium  :  : Lovassy László Gimnázium Induló képzéseink 2008/2009-es.
Tehetséggondozás a testnevelés órán
Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda
Az olvasástanítás módszere:
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2012 / 2013
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2014/ 2015
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Iskolánkról.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
A Megyei Pedagógiai Intézet szolgáltatásai a 2013/2014-es tanévben
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
SZIGORÚ ERKÖLCS SZÍNVONALAS OKTATÁS
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2013 / 2014
A Megyei Pedagógiai Intézet szolgáltatásai a 2011/2012-es tanévben Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet Győr, augusztus 24. Készítette: Széles.
Hatékonyság, eredményesség, méltányosság a köznevelési rendszerben:
Arany János Általános Iskola Kisújszállás, Kálvin u. 3.
A köznevelési törvény tehetséggondozási aspektusai, felkészítés a minőségi felsőoktatásra a közoktatásban Dr. Kaposi József Oktatáskutató és Fejlesztő.
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
Oktatás a legmagasabb szinten Ökoiskola a természetben Sportolók a csúcson.
Árpád Fejedelem Általános Iskola
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
III. Kerület Óbuda-Békásmegyer Általános Iskola Medgyessy Ferenc utca
Pesterzsébeti Közgazdasági Szki.
Zákányszéki Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény prezentációja 2009.
Készítette: Bártfai Lászlóné
Óvoda-iskola átmenet a Józsefvárosban
Orosházi Evangélikus Általános Iskola és Gimnázium
Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda Nagy Attila
Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény
"Legyen az esély egyenlő ..."
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
Testvérvárosok Terei Általános Iskola
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Budapest IX. Kerületi Weöres Sándor Általános Iskola és Gimnázium
Békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola
Bánki Hírmondó.
Budapesti Ward Mária Általános Iskola
Általános iskola első osztály
a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Minőségfejlesztés Szülői elégedettség mérés március Készítették: Kemény Viktória, Pástiné Rozinay Ágnes, Tölgyesi Henrietta.
ILOSVAI SELYMES PÉTER ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS AMI
Nyugodt légkör, barátságos környezet játszóudvar műfüves pálya.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Az Egressy Béni Kéttannyelvű Általános Iskola bemutatkozik Gyöngyös
2010/2011.  az óvoda-iskola átmenet megkönnyítése.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskolája
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
TÁMOP /10/ Együtt-Működők Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységének támogatása szeptember.
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
DARUS a gyermekekért.
SZMK Értekezlet május 9..
Jánoshalmi Hunyadi János Általános Iskola,
DARUS a gyermekekért.
Széchenyi István Általános Iskola Nagycenk 2017/ 2018
AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, KORSZERŰ, AKADÁLYMENTES ÉPÜLET
DARUS a gyermekekért.
DARUS a gyermekekért.
DARUS a gyermekekért.
„Hagyjátok- mondta-, hadd jöjjenek hozzám a kicsinyek, ne akadályozzátok őket, hisz ilyeneké az Isten országa.” Mk 10,14.
Ponte de Lima- Freixo 3. projekttalálkozó (2017. október )
Előadás másolata:

„Életünk napjai közül egyik sem annyira kárba veszett, mint az, amelyen nem nevettünk.” /Chamfort/ Tisztelt Szülők! Szeretettel köszöntjük Önöket a Hunyadi Tantestülete nevében! Kérjük, tekintsék meg power-point bemutatónkat az iskolánkról, az általunk kínált lehetőségekről!

A Hunyadi János Általános Iskola Gimnázium Szakközépiskola Jánoshalma önkormányzati általános iskolája, jelenleg 35 osztályban 666 tanuló tölti napjai nagy részét igényesen kialakított környezetben.

nagy empátiával rendelkező, gyermekszerető pedagógusokból áll. Tantestületünk jól képzett, nagy tudású, magas fokú szakmai intelligenciával és nagy empátiával rendelkező, gyermekszerető pedagógusokból áll. 2007-től 15 kolléga MC, illetve egyetemi végzettséget szerzett, 3 fő szakvizsgázott.

Pedagógiai programunk a tanulók egyéni képességeinek fejlesztését tűzte ki célul, kiemelten kezeljük a felzárkóztatást és a tehetséggondozást! Kiemelt területeink: anyanyelvi nevelés matematika-oktatás idegennyelv-oktatás az informatika oktatása testnevelés és sport

A 2007/2008-es tanévtől kezdődően kompetencia-alapú oktatást vezettünk

2007. Tanévnyitó

Iskolánkban a tanulóknak lehetőségük van német és angol nyelv tanulására. Az idegen nyelvvel 1. osztálytól a nemzetiségi német, illetve a cigány nemzetiségi oktatás folyik az 1.a és az 1. b osztályokban . A 1. c osztályban félévtől a tehetségesebb tanulók angol nyelv oktatásban részesülnek. 4. osztálytól órarendben heti három órában tanítjuk az angol nyelvet. A nemzetiségi németet 5+1, a lovári nyelvet 3+1 órában tanítjuk első osztálytól kezdve.

Kiemelkedő sporteredmények! Iskolánk ér el országos, megyei és városi szinten aerobic, sportágakban. Ezek mellett megismerkedhetnek tanulóink a kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, a játékos sport alapjaival is.

Pedagógusaink minőségi munkáját fejlesztő pedagógus és utazó gyógypedagógus segíti. Iskolánk nevelő-oktató munkáját az Invokáció Alapítvány, a rászoruló gyermekeket a HSZDE támogatja.

Iskolai könyvtárunk ideális környezetben biztosítja az olvasás, a kulturált időtöltés lehetőségét. Fontosnak tartjuk, hogy az iskola ne csak a tanulás színtere legyen a gyermekek számára. Alsó és felső tagozaton is sportkör, szakkör, tehetséggondozó foglalkozás közül választhatnak a diákok: rajz, színjátszó, média szakkör, énekkar…

Miért jó HUNYADISNAK lenni? mert 6-22 éves korig a gyermekek/diákok képességeit és készségeit úgy fejlesztjük, hogy felkészültek legyenek a további tanulás különféle lehetőségeire és a társadalomba való beilleszkedésre mert fontos a test, a lélek és a szellem harmonikus fejlesztése mert pedagógusaink hisznek a nevelés és az oktatás csodájában

A HUNYADI ISKOLA szeretettel meghívja és várja, azokat a gyermekeket és szüleiket, akik a 2013/2014-es tanévtől elsősök lesznek.

 Javasoljuk a foglalkozásainkon való részvételt, mert: A gyermekek még az iskolába lépés előtt megismerkedhetnek tanítóikkal és egymással is. Felfedezhetik az iskola épületét, környezetét. A játékos foglakozások során fokozatosan hozzászokhatnak az iskolai módszerekhez. Az osztály kiválasztása előtt kiderül, hogy a gyermek érdeklődése és adottságai melyik osztály kínálatához állnak közelebb, megkönnyítve ezzel a szülők döntését. Kialakulhatnak olyan csoportkohéziós jellemzők, amelyek elősegítik a gyermek beilleszkedését a közösségbe.

A nagycsoportos óvodásokat várjuk közös rendezvényeinkre! A Gyere Te is Hunyadiba! Rendezvénysorozatunk programjai időrendi sorrendben a következők: 2012. október 1-jétől péntek 9:00 órától hunyadis testnevelésórák a gimnázium tornatermében A nagycsoportos óvodásokat várjuk közös rendezvényeinkre! Iskolaváró iskolakóstoló Lesz sok-sok játék kacagás Iskola móka

Nyílt nap 2012. november 20. Iskolánk a nagycsoportos óvodások - szüleit várja a 2. tanórára, (3/4 9) 2013. január 12. Hunyadi jótékonysági pótszilveszter. 2013. márciusában minden óvodába elmennek a diákjaink a Gergely-járás alkalmából. 2013. A Költészet Napja alkalmából láncszavalás az ovisoktól a 22 évesekig. 2013. május – „Moccanj – show” a Hunyadiban – játékos sportvetélkedő együtt az óvodásokkal. 2013. június - Sulizsúr

Szeretettel várjuk a leendő elsős szülőket is! Invokáció Alapítványi PÓTSZILVESZTER 2013. január 12. szombat 19:00 óra Szeretettel várjuk a leendő elsős szülőket is!

Tervezett 1. osztályaink a 2014/2015-es tanévben: 1.a osztály: német nemzetiségi Tanító: Csobánné Jelenics Klára 1.b osztály: cigány nemzetiségi Tanítók: Gundáné Farkas Ágnes 1.c osztály: későbbiekben angol nyelvet tanulók Tanító: Jáksó Lászlóné

Elérhetőségeink: 6440 Jánoshalma, Béke tér 11. 06-77-501-180 e-mail: hunyai.kir@gmail.com honlap: www.hunyadi.janoshalma.hu Gyermekeik számára barátságos, szeretetteljes és kiegyensúlyozott légkörű iskolát kínálunk!

Köszönjük a figyelmet!