„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Önsegítő Angol Nyelvi Tanulókör
Advertisements

MEGÉRKEZETT A LEGNAGYOBB VIDEÓHIRDETÉSI FELÜLET A MAMMUTMAILRE! ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ.
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
Média Ajánlat. Miért érdemes az felületein hirdetni ? Miért érdemes az felületein hirdetni ? • Mert a XV. kerület hivatalos Újságában, Televíziójában.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Társasházi Közös Képviselők Klubja – Csepel ( )
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
1 A fiatalok művelődési szokásai. 2 A vizsgált korosztály korévenként, 2000-ben és 2004-ben (fő)
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
MÉDIAAJÁNLAT: MAMMUTMAIL.COM MAMMUTSHARE.COM.
InfoRádió árlista - Érvényes: január 1-jétől- Budapest, november 18.
IDŐJÁRÁS SZPONZORÁCIÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: április 28-tól az egyetlen Index ROS termékkel.
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Nagykanizsa a régiók kapuja Nagykanizsa Délnyugat - Magyarországon, vadakban és hévizekben gazdag, gyönyörű erdős vidéken fekszik, az M7-es és a tervezett.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
2008 novemberOrbán Zoltán – LogiPen Kft.. Mit is kell adminisztrálni…?  Szabályzat  Dolgozói tájékoztató  Munkavállalói nyilatkozatok (új belépők is!)
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A gyermekes családok otthonteremtéséért október 18.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: január 1-től.
MEGHÍVÓ Természetvédelem éve 2011 A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk.
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Április végén-május elején virágzanak a növényvilág legszebb növényei közé tartozó rhododendronok (havasszépék). Kerekedjünk fel és nézzük meg virágzásukat.
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Készítette: Werner Gábor
Meghívó !!! Február 6-n a Nagyrákosi lakosság Nosztalgia Rönkhúzást tart 14 órai kezdettel. Melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
Természetismereti túra.
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Valutaváltó szponzoráció ajánlat november 9.
Pécsi görhelyzet Rövid és Frappáns Horváth Hanga Miskolczi Márta Horváth Gábor Németh Attila.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
ELEKTROKRÓM TÜKÖR-PROJEKT BY rsi
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
MA IS TANULTAM VALAMIT BLOG ÁLTALÁNOS MÉDIAajánlat
Scania Top Line ajánlatok Polsák János úr részére Továbblépés: Enter Vissza: bal nyíl Információ: Janacsek Zoltán
Atlatszo.hu médiaajánlat. Az Átlátszóról Az Átlátszó a közélet tisztaságáért küzdő pártfüggetlen civil szervezet. Küldetésünk, hogy az állam a magyar.
BAHRAIN.
NAPI NAPI ÖSSZEFOGLALÓ ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT „Minden egy helyen, ha csak egyet kattint, ez legyen.” Érvényes: október 17-től.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
CHART ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT január 23.. A Chart célja: itthon elsőnek lenni ott, ahol egy infografika vagy egy grafikon nem egy cikk illusztrációja,
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
 EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Meghívó Föld napi rendezvényekre
Haszon rendezvények médiaajánlat
Helyi védett értékek bemutatása a
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Előadás másolata:

„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám médiaajánlat 2010.

A helyszín: Margitsziget „Margitsziget. A keskeny parkban, hol jobbra is, balra is láthatja felcsillanni olykor a Dunát, a mulandóság folyamát, a szinte már túlságosan szép virágágyak között, az alsó és a felső vendéglők között, itt szoktunk gyermekek lenni és itt szoktunk megöregedni…” Krúdy Gyula – Szerb Antal A főváros legszebb, védett parkjában számos ritka, értékes és egyúttal szemet gyönyörködtető növény él. A szigeten azonban védett műemlékeket, valamint a szabadidő eltöltését szolgáló sportpályákat, strandokat is találni. Nemcsak az ide látogató turisták számára kihagyhatatlan helyszín, a helyi lakosság is szereti, útba ejti.

Az eszköz A margitszigeti kisvonatot mindenki ismeri, aki csak egyszer is megfordult a belváros zöld szívében. ... ha nem is ült rajta, látni biztosan látta! Láthatóság a számok tükrében: A kisvonat 3 szerelvénye a hét minden napján reggel 9 óra és 17 óra között 25 perces sétaköröket tesz a sziget 2 bejáratától érintve minden látványosságot, így egy nap alatt 8 óra időtartamban egy szerelvény akár 16 alkalommal is körbejárja a szigetet. Ezenkívül más rendezvényeken is megfordulunk. Pl.: Önkormányzati napok, esküvők, illetve heti több alkalommal járunk a Hajógyári szigetre is. Mivel telephelyünk nem a Margitszigeten van, csak a napi ki- és beállás alatt több százan láthatják az elhelyezett reklámokat.

Dekorálható felületek A kocsik elején és hátulján található felületek: Első szélvédő alatt méret: 184 x 34 cm darabszám: 1 ár: 20.000 Ft/hó Hátsó szélvédő: méret: 184 x 84 cm ár: 60.000 Ft/hó

Dekorálható felületek A kocsik oldalán található felületek: méret: 49 x 59 cm darabszám: 2 x 12 felület (összesen a 3 kocsi 2 oldalán) ár: 7.000 Ft/db/hó

Kedvezményes áraink A kisvonat minden felületének bérleti díja: 1 hónap esetén (több mint 20% kedvezmény) 200.000,- Ft 6 hónap esetén (további 20% kedvezmény) 960.000,- Ft A fenti árak a gyártási költségeket nem tartalmazzák! Áraink tájékoztató jellegűek és az áfát tartalmazzák! Személyre szabott ajánlatunkért kérjük, keresse kollégáinkat!

Látványtervek - az Ice’N’Go részére

Kontakt Margitszigeti Sétajárat Tar György Mobil: 06-30/933-9489 Fax: +06-1/370-4508 E-mail: info@margitszigetisetajarat.hu www. margitszigetisetajarat.hu