A FENT EMLÍTETT ESEMÉNYEKKEL

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szélkerék-erdők a világban és hazánkban
Advertisements

Élelmiszerbiztonsági útmutató
Lendkerekes energiatárolás szupravezetős csapággyal
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
ERM QUEST PROGRAMJA – GYORS ENERGIA MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEK TECHNIKA ÉS EMBERI TÉNYEZŐKÖN KERESZTÜL Cross-Boda Borbála ERM, vezető tanácsadó március.
Automatikus szállítási hűségprogram
Energiahatékonyak vagyunk? Szabó Valéria projektmenedzser.
ROBUR Gázbázisú abszorpciós Hőszivattyúk
Az alternatívák hátrányai A Biodome előnyei Biodome rendszerek
Nobody’s Unpredictable Vélemények a pénzügyi-gazdasági válságról az internethasználó lakosság és a legalább 50 főt foglalkoztató vállalkozások körében.
Az állati termelés táplálóanyag szükséglete III.
Kedves kolleganők, kedves kollegák, ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a Húsvéti szabadságolásra. ( Fürdőruha nem szükséges, tulajdonképpen.
Repülőgép nagyjavítás. ÍRORSZÁGI PÉLDA Munkaterhelés és kapacitás összehangolása.
A KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÓ FUVARDÍJ POLITIKÁJA
Scharffen Berger Csokoládégyár
Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Budapest, Előadó: Dr. Mihalik József
TIENS GYÜMÖLCS GYÜMÖLCSÉS ZÖLDSÉGTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK SZEPTEMBER 2009.
Helyes táplálkozás.
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Készült a leendő vizsgázóknak
KOMPLEX CUKORRENDSZEREK
Geotermikus energia A geotermikus energia a Föld belső hőjéből származó energia. A Föld belsejében lefelé haladva kilométerenként átlag 30 °C-kal emelkedik.
Bevezetés a vasgyártás technológiai folyamataiba
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Különleges edzések Fa.
Elgázosító kazánok Hő és áramlástani gépek 1.
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata. Megoldás: „A” vállalat: Beszerzés : 100 millió Árrés: ( 12 %) = 100 x 0,12=12 millió Nettó eladási ár =
Továbbfeldolgozási eljárások és technológiák
Műszaki furnér gyártás
Mikrobiológiai kontroll-lehetőségek
Ragasztás és felületkezelés
A villamosenergia-ellátás forrásoldalának alakulása
A hőmérséklet mérése.
A helyes táplálkozás.
Hálótervezés Készítette: Kosztyán Zsolt Tibor 19.
Cardiopulmonális resustitatión átesett 100 beteg nyomonkövetése osztályunk anyagában retrospektív vizsgálat útján Dr. Lévai Csilla, Dr. Katona Zsuzsa,
Energia és takarékosság a háztartásban
Honnan származik a pozitív nettó jelenérték? Richard A. Brealey Stewart C. Myers MODERN VÁLLALATI PÉNZÜGYEK Panem, fejezet McGraw Hill/Irwin Copyright.
A levegő nyomása és a forrás
Balla Csaba, Hitka Géza Budapesti Corvinus Egyetem
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
TRUEFOOD záró-konferencia április munkacsomag Hagyományos élelmiszerek tápértékének fejlesztése: szárított-érlelt sonkák sótartalmának csökkentése,
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
ADSZORPCIÓ.
ADSZORPCIÓ.
Energia-visszaforgatás élelmiszeripari szennyvizekből
Kedvenc ételem Csernyánszky Enikő.
Szociális helyzet a Pogányvölgyben 2011 június 17.
Az ízek világa Édes-savanyú…...
Gumicukor készítése Készítette: Szanda Brigitta
Energetikai gazdaságtan
A helyes táplálkozás.
Állandóság és változás környezetünkben
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A gyorsacélok hőkezelése
Táplálkozástudományi kutatások – PhD konferencia Budapest, január 28.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék
Okt.23-Nov.6. Pontos hőmérsékletet mértünk a nap minden fontosabb időszakában, melyből egy táblázatot, majd diagrammokat készitettünk a minimum, maximum.
ADSZORPCIÓ.
No Chill Első Magyar Házisörfőző Egyesület Ambruzs Péter (acerola)
Környezetvédelem: olyan tevékenységek és intézkedések összessége, amelynek célja a környezet veszélyeztetésének, károsításának, szennyezésének megelőzése,
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
„Vegyünk egy nagy levegőt”
Költséghatékonyság és munkaerő optimalizálás a konyhában
Pulyka az egészséges táplálkozásban
Előadás másolata:

A FENT EMLÍTETT ESEMÉNYEKKEL Figyelmeztetés! E képsorok alkalmasak lehetnek a nyugalom megzavarására! Lehet, hogy az elkövetkező 10 percben Ön olyan dolgokat fog látni, amelyek megdöbbentik! Elképzelhető, hogy arra ösztönzik, hogy eddigi szokásaitól eltérjen! A FENT EMLÍTETT ESEMÉNYEKKEL KAPCSOLATBAN MINDEN FELELŐSSÉGET VÁLLALUNK! 18

avagy: FORRADALOM A VENDÉGLÁTÓ TECHNOLÓGIÁBAN EURO QUALITY SERVICE bemutatja: VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS

A VÁKUUM ALATTI FŐZÉS LEGFONTOSABB ELŐNYEI

+1 ! 13 ELŐNY? EZ 13+1! UGYE EZ TELITALÁLAT? ÖN SOKKAL TÖBB PÉNZT FOG KERESNI! EZ 13+1! UGYE EZ TELITALÁLAT? ÉRDEKLI ÖNT AZ A TECHNOLÓGIA, AMI MINDEZT NYÚJTJA? VENDÉGEI EL LESZNEK RAGADTATVA! AZ ÍGY KÉSZÜLT ÉTELEK ILLATA, ZAMATA, ÁLLAGA CSODÁLATOS! 13 ELŐNY? +1 ! Megnevezés Előny 1. Villany – Gáz Számla 30-40 % megtakarítás Víz – Szennyvíz ktg. 20-30 % megtakarítás Munkabér költség 20-25 % megtakarítás Szállítási költség 20-50 % megtakarítás Nyersanyag költség 10-20 % megtakarítás Fűszer költség 60-70 % megtakarítás Sütőolaj költség 5-10 % megtakarítás Termelő kapacitás 50-150 % növekedés Eltarthatóság idő 300-500 % növekedés 10. Élelmiszer biztonság 99,99 % 11. Romlási veszteség 100 % csökkenés 12. Vitamin tartalom 800-900 % növekedés 13. Ásványi a. tartalom 500-600 % növekedés

SZÁMOLJUNK EGYÜTT. Rövidesen egy kitölthető táblázatot lát SZÁMOLJUNK EGYÜTT! Rövidesen egy kitölthető táblázatot lát. Egy Excel munkalap nyílik meg, ha rákattint. Amennyiben kitölti, módja nyílik arra, hogy – saját vállalkozására - kiszámolja a VÁKUUM ALATTI FŐZÉS hozzávetőleges gazdasági hatását. TOVÁBB

TOVÁBB

MERT NEM ÉRDEKEL, HOGY MEKKORA MEGTAKARÍTÁST JELENT SZÁMOMRA! SIKERÜLT KITÖLTENIE AZ ELŐZŐ OLDALON TALÁLHATÓ TÁBLÁZATOT? IGEN NEM NEM, DE NEM IS AKAROM KITÖLTENI, MERT NEM ÉRDEKEL, HOGY MEKKORA MEGTAKARÍTÁST JELENT SZÁMOMRA!

VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS TECHNOLÓGIAI VÁZLATA

TECHNOLÓGIA VÁZLAT TOVÁBB

TISZTÍTÁS-KOPTATÁS-CSONTOZÁS 1. NYERSANYAGOK ELŐKÉSZÍTÉSE MOSÁS-FERTŐTLENÍTÉS TISZTÍTÁS-KOPTATÁS-CSONTOZÁS DARABOLÁS-FORMÁZÁS FŰSZEREZÉS ZACSKÓZÁS TOVÁBB

2. NYERSANYAGOK VÁKUUMOZÁSA AZ ÉLLELMISZEREK KÖRNYEZETÉBŐL ELTÁVOLÍTJUK A ROMLÁSI FOLYAMATOKAT ELŐSEGÍTŐ LEVEGŐT. KÜLÖNLEGES ZACSKÓ BIZTOSÍTJA, HOGY FŐZÉS KÖZBEN IS FENNMARADJON A VÁKUUM.

KAMRÁS VÁKUUM CSOMAGOLÓGÉPEK, LÁGYLEVEGŐ AUTOMATIKÁVAL. VÁKUUMOZÁS KÉSZÜLÉKEI KAMRÁS VÁKUUM CSOMAGOLÓGÉPEK, LÁGYLEVEGŐ AUTOMATIKÁVAL.

NYERSANYAGOK VÁKUUMOZÁSA TOVÁBB

MINIMUM 14 NAP! 3. NYERSANYAGOK HŰTŐTÁROLÁSA +3 °C A VÁKUUMCSOMAGOLT NYERSANYAGOK (TŐKEHÚS, HAL, GYÜMÖLCS, STB.) ELTARTHATÓSÁGI IDEJE +3°C-ON MINIMUM 14 NAP! ÍGY CSAK AZT KELL MÉLYHŰTENIE, AMIT ESETLEG ENNÉL HOSSZABB IDEIG KÍVÁN TÁROLNI! TOVÁBB

4. VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS + 65°C - 100°C KOMBI PÁROLÓ-SÜTŐBEN, AMELY RÖVID IDŐ ALATT, NAGY MENNYISÉGŰ GŐZ TERMELÉSE MELLETT, 65-100°C-ON TÖRTÉNŐ PÁROLÁSRA ALKALMAS.

VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS BERENDEZÉSEI A TERVEZETT KAPACÍTÁSHOZ PONTOSAN KIVÁLASZTHATÓK A MEGFELELŐ PÁROLÓ – SÜTŐK.

VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS ENERGIA - ÉS IDŐTAKARÉKOS, MERT HARMADNYI IDŐ ALATT, JÓVAL ALACSONYABB HŐFOKON KÉSZÜLNEK EL AZ ÉTKEK! EGYSZERRE KÉSZITHETI AZ ÖSSZES ÉTELT ! AKÁR HALAT, FOKHAGYMÁS LIBACOMBOT, ÉS ALMAKOMPÓTOT EGYÜTT!

VÁKUUM ALATTI FŐZÉS UTÁN… A TÖMEGVESZTESÉG KEVESEBB, MINT 10%! A VÍZ-, A VITAMIN- ÉS AZ ÁSVÁNYIANYAG TARTALOM MINTEGY 90%-A AZ ÉTELEKBEN MARADT! AZONNAL FOGYASZTHATÓK, VAGY TOVÁBBFELDOLGOZHATÓK! ÚGY VISELKEDNEK, MINT A FRISS ÁRU! MEGŐRIZTÉK EREDETI SZÍNEIKET, ÍZEIKET! NEM FŐTTEK SZÉT, CSAK NAGYON KEVÉS LEVET ERESZTETTEK, FRISSHEZ HASONLÓ ÁLLAGÚAK!

A SOKKOLÁS FELADATA: 5. SOKKOLÁS AZ ÉLELMISZEREK ROMLÁSÁT OKOZÓ MIKROORGANIZMUSOK + 65°C ÉS + 3°C KÖZÖTT A LEGAKTÍVABBAK! A SOKKOLÁS FELADATA: A FORRÓ (65°C - 70°C-OS) ÉTEL A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDEIG TARTÓZKODJON EBBEN A VESZÉLYES ZÓNÁBAN, AZAZ MINÉL GYORSABBAN HŰLJÖN LE! TOVÁBB

A TERVEZETT KAPACÍTÁSHOZ PONTOSAN KIVÁLASZTHATÓK A MEGFELELŐ SOKKOLÓK. SOKKOLÁS KÉSZÜLÉKEI A TERVEZETT KAPACÍTÁSHOZ PONTOSAN KIVÁLASZTHATÓK A MEGFELELŐ SOKKOLÓK. TOVÁBB

VAGY: SOKKOLÁS FOLYAMATAI LEHŰTÉS + 3°C-RA MAXIMUM 90 PERC ALATT! GYORS HŐELVONÁS ÚGY, HOGY AZ ÉLELMISZER FELÜLETE NE JEGESEDJEN! A VÁKUUM ALATT FŐZÖTT, +3°-RA LESOKKOLT ÉTELEK ELTARTHATÓSÁGI IDEJE +3°C-OS HŰTŐBEN LEGALÁBB 3-4 HÉT! LEFAGYASZTÁS - 18°C-RA MAXIMUM 240 PERC ALATT MIKROKRISTÁLYOS SZERKEZET ALAKUL KI, A SEJTEK NEM KÁROSODNAK! CSAK AKKOR KELL MÉLYHŰTENÜNK, HA HÓNAPOKRA KÉSZLETEZÜNK! VAGY: TOVÁBB

A HŰTVE, VAGY MÉLYHŰTVE TÁROLT ÉTEL, 6. REGENERÁLÁS A HŰTVE, VAGY MÉLYHŰTVE TÁROLT ÉTEL, FOGYASZTÁSI HŐMÉRSÉKLETRE ( 65°C) TÖRTÉNŐ, KÜLÖNLEGES TECHNOLÓGIÁJÚ FELMELEGÍTÉSE. A HŐMÉRSÉKLET ÉS A PÁRATARTALOM FOLYAMATOS SZABÁLYOZÁSA MIATT, A FELMELEGÍTETT ÉTEL MINŐSÉGE TELJESEN MEGEGYEZIK A FRISSEN ELKÉSZÜLTÉVEL. A REGENERÁLÁS KÜLÖNLEGES BERENDEZÉSBEN, VAGY KOMBI GŐZPÁROLÓBAN, REGENERÁLÓ PROGRAMMAL VÉGEZHETŐ. TOVÁBB

7. KÉSZRE ALAKÍTÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY AZ ÍGY ELKÉSZÍTETT ÉTELEK TÁLALÁS ELŐTT SZABADON KÉSZRE ALAKÍTHATÓK: 1 PERC ALATT MÁRTÁSOS ÉTEL KÉSZÍTHETŐ BELŐLÜK, 3 PERC ALATT GRILLEZHETŐK, BUNDÁZHATÓK, OLAJBAN 2 PERC ALATT KISÜTHETŐK. ÍGY LÉTREHOZHATÓ A HŰTŐBEN EGY „MENÜBANK”, MELYBŐL PERCEK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ AZ ÉTLAPON SZEREPLŐ BÁRMELY ÉTEL! TOVÁBB

7. KÉSZRE ALAKÍTÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY AZ ÍGY ELKÉSZÍTETT ÉTELEK TÁLALÁS ELŐTT SZABADON KÉSZRE ALAKÍTHATÓK: 1 PERC ALATT MÁRTÁSOS ÉTEL KÉSZÍTHETŐ BELŐLÜK, 3 PERC ALATT GRILLEZHETŐK, BUNDÁZHATÓK, OLAJBAN 2 PERC ALATT KISÜTHETŐK. ÍGY LÉTREHOZHATÓ A HŰTŐBEN EGY „MENÜBANK”, MELYBŐL PERCEK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ AZ ÉTLAPON SZEREPLŐ BÁRMELY ÉTEL! TOVÁBB

7. KÉSZRE ALAKÍTÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS KÜLÖNLEGESSÉGE, HOGY AZ ÍGY ELKÉSZÍTETT ÉTELEK TÁLALÁS ELŐTT SZABADON KÉSZRE ALAKÍTHATÓK: 1 PERC ALATT MÁRTÁSOS ÉTEL KÉSZÍTHETŐ BELŐLÜK, 3 PERC ALATT GRILLEZHETŐK, BUNDÁZHATÓK, OLAJBAN 2 PERC ALATT KISÜTHETŐK. ÍGY LÉTREHOZHATÓ A HŰTŐBEN EGY „MENÜBANK”, MELYBŐL PERCEK ALATT ELKÉSZÍTHETŐ AZ ÉTLAPON SZEREPLŐ BÁRMELY ÉTEL! TOVÁBB

8. TÁLALÁS A VÁKUUM ALATT TÖRTÉNŐ FŐZÉS UTÁN AZ ÉTELEK MEGŐRIZTÉK VÍZTARTALMUK TÖBB, MINT 90%-ÁT, ÍGY LÉDÚSAK, RUGALMASAK ÉS MELEGEN IS KÖNNYEN SZELETELHETŐK! TOVÁBB

KEDVES KOLLÉGÁIT OKTATÁSUNKON! EURO QUALITY SERVICE AMENNYIBEN AZ IMÉNT LÁTOTTAK FELKELTETTÉK ÉRDEKLŐDÉSÉT, SZERETETTEL VÁRJUK ÖNT ÉS KEDVES KOLLÉGÁIT OKTATÁSUNKON! EGYNAPOS TANFOLYAMUNKON A VÁKUUM ALATTI FŐZÉS MINDEN ELŐNYÉT A VALÓSÁGBAN IS MEGISMERHETIK, ÉS MEGÍZLELHETIK AZ ÍGY KÉSZÜLT ÉTELEK POMPÁS ZAMATÁT! TOVÁBB

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS: E-mail: euroqual@invitel.hu EURO QUALITY SERVICE 2030. Érd, Bodrog u. 1. T/F: 23/375-149 E-mail: euroqual@invitel.hu DURUCZ ANNAMÁRIA IGAZGATÓ (06-30) 921-9988 VETÍTÉS VÉGE

KÖSZÖNJÜK FIGYELMÉT! VETÍTÉS ELEJÉRE