Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
MUISZ tagok helyzete és várakozása 2011 Piackutatás eredmény Online kérdőíves felmérés és panaszkezelés egyszerűen! Üdvözli Önt a QERDES.COM!
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
UTAZÁS KALAND SIKER. Travel Ventures International Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom.
Forgalomterelés videóhirdetéssel Sáfrány Katalin Marketing és online szolgáltatások osztályvezető.CommerceDay Budapest,
AutoPCL Marketing New Millennium Centre Ltd. Vezetője: Brewster Alfred Victor Republic of Seychelles Given at Victoria, Seychelles Reg.szám:
Swiss Halley a turizmus új korszakát nyitja meg Ön előtt
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Annak, aki vár, az idő minden ajtót kinyit. A ChinaCham Hungary Célja és feladata 1.Kétoldalú gazdasági kapcsolatok elősegítése. 2.Kkv-k támogatása.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Geocaching, avagy kincskeresés a 21. században. Geocaching, avagy kincskeresés a 21. században • Rövidfilm • Elérhetőségek • Ládatípusok • Extrák • Ismertető.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Nyár 2012 – Mediterrán utazások repülővel. Kedvezm é nyeink ig a k ö vetkezők: CSAL Á DI KEDVEZM É NY: Minden olyan foglal á sn á l, ahol egy.
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
Az OTP Travel fő értékesítési stratégiái és csatornái
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Budapest XIII. kerületi Cigány Kisebbségi Önkormányzat felmérése család bevonásával készített kérdőív kiértékelése.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje A fazekas műhely példája és más egyszerű példák a vállalat modellezésére, rendszermátrix számításokra.
Szállodagazdálkodás és vezetés I
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Giovanni Ferrini Fashion
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
HOLIDAYSPORTGROUP divíziói
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A SCOPUS adatbázis használata március Kmety Andrea, Scopus-tréner
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
2012. évi adótörvény változások. Az adótörvényeket módosító törvények évi CLVI. törvény az egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények.
CBC Kisprojekt Alapok által támogatott projektek területi eloszlása Év Program.
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Kormányszóvivői tájékoztató Közmegbecsülés a köz szolgálatáért.
Kormányszóvivői tájékoztató. Tájékoztató a gazdaságról Dr. Veres János pénzügyminiszter szeptember 14.
Helyzetkép Nemzetközi gyakorlat a szépkorúak támogatására Stratégia Szabályozás Esettanulmányok Primer kutatás előzetes eredményei.
Összefoglalás 2.. Összefoglalás - 1. feladat (a ; b) = 23·33·7 a szám = 2x·33·72·115 b szám = 24·3y·5·7z x = ? y = ? z = ? Mennyi az x, y és z értéke?
Nyitott Kapuk 2010 Beiskolázási kérdőívek értékelése.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
UTAZÁS WELLNESS SIKER. Ön azért van most itt, mert valószínűleg az életében néhány dolog nincs rendben … Lehet, hogy Ön nem elégedett a munkájával ? Lehet,
Spirit Hotel Thermal Spa
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
A világ 20 -ik legnagyobb városa – Beijing, Kína 12 millió lakossal.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
Párizs június 20 - Berlin június 28 Egy kivételes alkalom, amikor összekötheted a szórakozást és az üzleted. Találkozz a LEO vezetőkkel a világ minden.
Felmérés a MÚOSZ-tagok üdülési szokásairól, igényeiről Készítette: Bellai László, Horváth Zoltán – január 25.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
LifeCareBusiness A TE LEHETŐSÉGED. 1 másodperces prezentáció: Előtte Köszönöm a figyelmet, viszontlátásra a regisztrációnál ! Az Ön tanácsadója: Kriminál.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
10 érv, hogy a Nyíregyházi Egyetemet válaszd!
Előadás másolata:

Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…

Segítünk neked, hogy ezentúl kevesebbet kelljen utazásaidra elköltened! A turizmus új korszakát nyitjuk meg előtted!

A világ 190 országában helyszínen hotelben nyújtunk neked átlagosan 50% kedvezményt! Ezen felül 580 légitársaság repülőjáratait és transzferszolgáltatást is találsz kínálatunkban, hogy mindent megkapj egy helyen, a lehető legkedvezményesebb áron!

Ezen felül, ha vannak ismerőseid, akiknek szívesen elújságolod, hol jártál épp a világban, és megosztanád velük, hogy mennyit spóroltál azt honoráljuk neked!

A Te dolgod csupán: 1. Regisztrálj be ingyenesen és győződj meg verhetetlen árainkról!

2. Pár utazási cél az adatbázisunkból Kedvezmények folyamatosan a rendelkezésedre állnak! Nem „Last – Minute” utakat kínálunk.

Gran Hotel Barcino  Barcelona 33,700 Ft /fő 6nap/5éj, csak szoba 33,700 Ft /fő -56% 1

Louisas Place  Berlin 8nap/7éjszaka, reggelivel 78,500 Ft/fő 78,500 Ft /fő -81% 1

Grand City Berlin East  Berlin /fő 8nap/7éj, reggelivel 33,700 Forint /fő -58% 1

Le Meridien  Budapest /fő 8nap/7éj, reggelivel 33,700 Forint /fő -41% 1

Giotto Hotel  Róma /fő 8nap/7éj, reggelivel 11,500 Forint /fő -73% 1

Wina Holiday Villa  Bali 8nap/7éj, reggelivel 33,700 Forint /fő 1 -43%

Cape Sienna Hotel & Villa  Phuket 8nap/7éj, félpanzió DELUXE JACUZZI 78,500 Forint /fő 2 -51%

3. Csomag voucher ajánlataink. Voucher ajánlatok 2 főre érvényesek. A többi ajánlatunkat megtekintheted az ingyenes regisztrációval!

Rubin SPA Hotel  Budapest 100 dollár 8nap/7éj, reggelivel 22,000 Forint CsomagAjánlat 2fő 2fő 2

Domina Coral Bay El Sultan Hotel & Resort Hotel  Sharm El Sheikh 200 dollár 8nap/7éj, all inclusive 44,000 Forint CsomagAjánlat 2fő 2fő 2

Best Western Hotel President  Róma 8nap/7éj, reggelivel 66,000 Forint CsomagAjánlat 2fő 2fő 300 dollár 2

Paradise Island Resort & Spa  Maldív szigetek 700 dollár 8nap/7éj, teljes ellátás 154,000 Forint CsomagAjánlat 2fő 2fő 2

Ha szeretnél stabil és komoly jövedelemhez jutni, nincs más dolgod, csak oszd meg másokkal is ezeket a nagyszerű árakat. Kialakíthatod saját utazóközösségedet, ezzel létrehozva online utazásközvetítő vállalkozásodat! 4. Tovább ajánlhatod, és kereshetsz mások utazásaiból ! Nincsenek (ország) határok.

Ha többet akarsz megtudni, vagy küldj egy -t. Választható -ek: Válasz a következő lehetőségek közül. 15 perces ismertető videó : IndításIndítás Baráti üdvözlettel, Géczi Csaba Ingyenes regisztráció : Szállás kalkulátor : Indítás Indítás Szabó Zoltán Vajdai Tamás