A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Marketingkommunikáció és PR
Advertisements

A diákat készítette: Matthew Will
by Louis Armstrong and Kenny G from the album Classics in the Key of G ENJOY Hagyd, kérlek, hadd fusson le a fájl magától. A zene a következő képnél kezdődik.
GANZ ÁBRAHÁM KÉT TANÍTÁSI NYELVŰ SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
A diákat készítette: Matthew Will
„Létrehozzuk a magyar vállalkozások bankját.” Gyurcsány Ferenc, január 30.
A diákat készítette: Matthew Will
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
 Az érint ő képerny ő egy olyan vizuális megjelenít ő és egyben adatbeviteli felület, amelyet megérintve meghatározza az érintés koordinátáit és ez alapján.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Közösségi hálózatok alkalmazása internet marketingben
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Készítette: Gerber György Csévharaszt november 04. Kistérségi ellátórendszerek Pest megyében
A mobiltelefonok.
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
1 „ Gazdasági kihívások 2009-ben ” Dr. Hegedűs Miklós Ügyvezető GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. Dunagáz szakmai napok, Dobogókő Április 15.
iOS Android Symbian WebOS Kernel Multi-Touch Multitask.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Informatikai megoldások egy kézből
Statisztika Érettségi feladatok
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
Készítette Elmer Elizabet Primusz Flóra
A Szilícium-völgy sikerének titka
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
1. Az RFH csoport bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A magyar gazdaság Dr. Veres János pénzügyminiszter október 13.
Ciklus és trend a magyar gazdaságban,
Készítette: Aranyos Edit & Fazekas Sarolta A CD-rom története.
Hordozható médialejátszók napjainkban
Apple Az egyeditől, az egyedinek, egyedit. A kezdet  A 70-es években házilag építgették a számítógépet, klubokban osztották meg egymással a fortélyokat.
„Az Áldozatsegítő Szolgálat és a Jogi Segítségnyújtó Szolgálat közös hétvégi ügyeleti rendszerének kialakítása Komárom-Esztergom megyében” november.
Szerző neve: Zsembery György Dátum: november 30. InnoMax Díj 2011 Innováció újratöltve.
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
Kifelé vagy befelé? Varga Mihály /2006. május 5./ /2006. május 5./
BEMUTATJUK AZ ÚJ SZKENNERT 2014: frissített S3 Szkenner
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
AIG központ, New York. ALICO központ, Wilmington.
Együttműködés a rendőrség és a biztonsági szervezetek között.
1 Gyarapodó Köztársaság Növekvő gazdaság – csökkenő adók február 2.
Laufer Tamás, IVSZ elnök Elvándorol a szakma?
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Készítette: Pandur Dániel
IPhone 5 Ulrich Anna Csenge Zirci Reguly A. Német Nemzetiségi Nyelvoktató Ált. Isk. Felk.tanár: Földesi Katalin Ulrich Anna Csenge.
Az Európai Unió.
Egyszerűen a devizákkal
William Bradley „Brad” Pitt (született december 18-án) amerikai színész és filmproducer. Filmes szerepeivel ezidáig két Oscar-jelölést és négy jelölésből.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
iPhone Készítette: Egri Dóra
U NIVAC 1 Készítették: Gőz Laura Boldizsár Henrietta.
IBM- Lenovo Készítette: Elmer Elizabet Primusz Flóra.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Kedvenc mobilom Készítette: Király András Felkészítő: Vitézné Szabó Hajnalka Bán Zsigmond Ref.Ált.Isk.AMI és Óvoda Tiszafüred Fő út
Apple Schäfer Benedek Felkészítő:Ravasz Imréné Herendi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola.
Mikroprocesszorok (Microprocessors, CPU-s)
Tablet-pc.
Michael Bay. Magánélete Michael Bay február 17-én született Los Angeles-ben. Bay örökbe fogadott gyermek volt Nagyapja orosz nemzetiségű. A diplomáját.
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Mobil operációs rendszerek
iPod shuffle Tömeg: 12,5 gramm Kapacitás: 2 GB Akku feltöltése: 3 óra Ár: Ft.
Apple Kanyok Gergő Geográfus MSc I.. Történelem Alapítva: 1976 Steve Jobs, Steve Wozniak, Ronald Wayne (12 nap) Apple I Apple Lisa - GUI.
Mobilkommunikáció Eszközök és hálózatok
Hogyan előzz be kisvállalkozóként
Előadás másolata:

A világ legértékesebb márkájaként az Apple 185 milliárd dollárt ér, míg legközelebbi versenytársa, a Samsung a globális lista 30. helyét foglalja el, 21 milliárd dolláros márkaértékkel. A saját rekordjait megdöntötte, és szédítő összeget tesz zsebre. A cég heti 4,2 milliárd dollárt keresett, ez nagyjából 930 milliárd forintot jelent, vagyis az Apple négy és fél napi bevételéből ki tudná fizetni a 2012-es magyar államháztartási hiányt.

Az Apple Inc. főként hardvergyártással foglalkozó cég. A számításteknika egyik úttörője volt. Gépeit a világ minden táján kedvelik stílusuk, egyszerű használatuk, valamint stabilitásuk miatt. Sajnos a szegényebb országokban nem igazán terjedtek el a magas ára miatt. Magyarországon napjainkban kezd egyre nagyobb teret hódítani a kedvezőbb árak és az életszínvonal emelkedésének köszönhetően.

Az Apple Kaliforniában épülő új főhadiszállása, a hatalmas üvegből készült ufóra emlékeztető formája miatt az Űrhajó becenevet kapta, ami körülbelül 1170 miliárd forintba fog kerűlni.

Think Different - kampány, amely megmentette az Apple-t: 1997-ben mindössze 6 hónap választotta el az Apple-t a teljes pénzügyi összeomlástól. Az Apple különbözött a többi vállalattól, másképp gondolkodtak. Magát a "Think Different" (magyarul "gondolkodj másképp") szlogent az akkori művészeti igazgató, Craig Tanimoto találta ki. A Think Different kampány hatalmas sikert hozott. 5 éven keresztül használták. A vásárlók pedig imádták. Az Apple alkalmazottainak is új energiát adott és számos díjat nyert, beleértve a reklámért valaha is adott első Emmy díjat.

A reklámot 1984 január 22- én mutatták be az A felvételen egy hősnőt láthatunk piros rövidnadrágban és egy Apple pólóban, amint egy orwelli világon fut keresztül, hogy nekidobjon egy kalapácsot az IBM-et ábrázoló – Nagy Testvér képének. Ez a reklám az eggyik leghíresebb! „Január 24-én az Apple Computer bemutatja a Macintosh-t, melytől 1984 nem lesz olyan, mint az 1984.”

Ezt reklámozták az 1984-es televíziós reklámba. Óriási sikere volt! Utódja a Mac mini! A 2005-ben bejelentett Mac mini az Apple Inc. legkisebb és legolcsóbb számítógépe.

Az iPhone egy, az Apple által tervezett, és gyártott okostelefon ben került forgalomba. A legfrissebb generációja az Iphone 5 Az Iphone 5 ára: ft tól Ft-ig terjed. Az Ipad és alatta látható az új Ipad mini! Az Apple iPad az Apple cég által gyártott táblagép. Ipad mini 3g ár: ft Ipad 3g ár:

iPod termékcsalád! iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic iPod Touch Az iPod zenei számok és videók lejátszására alkalmas, hordozható készülék, melyet az Apple Inc. tervezett és hozott kereskedelmi forgalomba. A MacBook egy Apple laptop május 16-án mutatták be. Az Apple tól 2011-ig forgalmazta mert nem nagyon fogyott az új fehér unibody macbook!