Kína, Yunnan-tartomány

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
pipacsok holdfénynél a kert, ahol a kútból zene szól.
Advertisements

Az Alpok.
Van Gogh Művészete.
A Szentcsalád nyomában
Hogyan tájékozódjunk a terepen?
A SZIVÁRVÁNY.
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Ausztráliai túra Az Ausztrál Államszövetség 6 szövetségi államból és 2 szövetségi területből áll, fővárosa: Canberra. A 6 szövetségi Új Dél Wales (New.
VILÁG ÖRÖKSÉGE – MAGYAROSZÁG SZÍVE: A KÁRPÁT-MEDENCE
Tokaj Magyarország.
Készítette:Tokár László Fotó:Nokia December.
Csillagászati földrajzzal kapcsolatos feladatok
RÓZSA a virágok királynője.
Szobanövények Erzse Eliza Kíra 7.b
A NÉGY FŐELEM Tűz,víz,levegő és föld.
A pillangó és a virág.
Szuperkorai napraforgó hibridvetőmag nemesítési programja
A burgonya.
Kérem, szíveskedjen a hangszórót bekapcsolni Automatikus diavetítés Aqabat-hegység.
A szivárvány.
Velence Magyarország egyik leggyorsabban, leglátványosabban fejlődő kisvárosa, mely a Velencei-tóval a Velencei- hegység lankás dombjaival, hazánk egyik.
A levegőburok anyaga, szerkezete
Santorini a szigetek legszebbike... ZENE: Santorini-Vangelis, Irene Papas.
STRANDOK KATTINTS 1.
RENESZÁNSZ FESTÉSZET „A festészet az a művészet, amely arányos vonalakkal és a dolgok természetéhez hasonló színekkel, a perspektíva tényét követve oly.
Egyeskő.
Készítette: Nagy Zsanett
A négy évszak Készitette: Csiki Árpád Tanár: Iftenie Márta Ágnes Iskola:“Constantin Brâncuşi” Technologia Liceum Marosvásárhely, Victor Babes utca 11.
Ady Endre: Karácsony Webgabona Kft.
Névnapodra Szeretettel
Gyönyörű tényleg! Mint a festmény. Egy hely Kínában. Kattintásra.
AZ ÉLET ÉVSZAKAI Volt egy öreg ember, akinek volt négy fia. Hogy a fiai világot lássanak és tanuljanak elküldte őket a messzi távolba egy körtefa felkutatására.
Színes világban élünk.
LUXEMBOURG Nagyhercegség.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
A nyílméregbéka.
Spurgeon gondolatai.
KÍNAI KÉPESLAPOK Zene– Mark Knopfler Our Shangri - La.
Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi. Énekeljünk az Úrnak, mert dicsőség övezi: A lovat és a lovasát a tengerbe vetette. Az Úr az én pajzsom, szabadítóm.
Készítsük el, készítsük el,
Szigyártó Erzsébet XI.B
Kína Huyen Khong Tu (Hanging monostor) A Hanging monostor Kína Shanxi nevű tartományában, Datong várostól 65 km-re van. Kína 5 szent hegyének egyike.
A napfény felbontása prizmával. Rozklad slnečného svetla prizmou
A fény hullámjelenségei
TANÁR KIS EMESE. A mezei növények termesztése A növénytermesztés a mezőgazdaság egyik ága,amellyel az ember ősi idők óta foglalkozik.
Barnett Newman: ( ) Ábrahám olaj, vászon 1949
Naplemente a Hargitán…
Itt vagyunk mi.
Ábramagyarázat az Országos Kompetenciamérés iskolajelentéséhez
Huacachina Peru Peru délnyugati részén, a forró sivatagban, Ica város közelében van egy természetes kis tó: a Huacachina Oázis. A tó zöldszínű vize és.
Lengyelország.
Ausztria 8.A Pongrácz Emese.
Oroszország mezőgazdasága és iparvidékei
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Az alaszkai Botanikus kert az 50 hektáros alaszkai Panhandle gyönyörű erdejét foglalja magába, ami Juneauban található. A botanikus kert virágai és.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Levegőszennyeződés.  A levegőben természetes állapotban is sokféle gáz található:  négyötödnyi nitrogén  egyötödnyi oxigén.
Részecske vagyok vagy hullám? Miért kék az ég és miért zöld a fű?
A párában, a vízesés felett, Halványan, mint egy álom,
Az írott kultúra Nyugaton Írás – Kultúra (Jan Assmann, Jacques Derrida) Szent Írás Hermeneutika Modernitás: NEMZETI kultúra-nyelv-irodalom Posztmodernitás:
Kína.
AFRIKA Gazdasága Észak-Afrika Nyugat-Afrika Közép-Afrika Kelet-Afrika
RÉTEK, LEGELŐK, MEZŐK.
Mérsékelt övezet Nincs merőleges delelés Minden nap felkel/lenyugszik a Nap Nyugati szél uralma 4 évszak Felosztás: 1. Meleg mérsékelt öv – 15-20C évi.
Kolozsvár ÜZLETEK KIINDULÓPONTJA ERDÉLY SZÍVE 
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Velünk élő középkor Forrás:
RÉTEK, LEGELŐK, MEZŐK. R ÉTEK sík  Hazánkban nagy kiterjedésű rétek találhatók, főleg a sík vidékeken.  A rétek élővilága több fényhez jut, mint az.
a hét verse Dzsida Jenő: Arany és kék szavakkal korándi józsef 
Előadás másolata:

Kína, Yunnan-tartomány

Kínában van egy hely, ahol a talaj vas-oxidokban gazdag, a táj olyan, mintha egy festő alkotta volna meg. Ez Dél-Nyugatra található, Yunnan tartományban. Fővárosa Kunming. A tengerszint felett 2600 m-re található. Ez az infrastruktúra nélküli terület távol van a Kelet-kínai turisztikai helyektől.

Doungchuan Red Landban a legszebbek a Yunnan völgy színei. A terület minden négyzetcentiméterén folyamatos a gazdálkodás, s kérdés, hogy az erős talajerózió miatt meddig marad meg a táj ebben a szépségében? Doungchuan Red Landban a legszebbek a Yunnan völgy színei.

Öt-hat féle színben pompáznak a hegyek-völgyek. A növények (burgonya, zab, kukorica, olajos virágok, zöldségek stb.) úgy vannak elrendezve, hogy messziről úgy tűnik, mintha Isten festette volna őket. A betakarítás utáni felszántott területek, vörös színben pompáznak.

Szeptemberben az olajos növények fehér színe uralkodik. Korán reggel szamár vontatta szekereken viszik a betakarított termést a városba, míg néhány gyermek az iskolába gyalogol.

A leglátványosabb a november közepe.

Naplementekor sem kopnak a színek. Ritka pillanat: „égnek” a felhők.

Eső utáni szivárvány a színpompás földek felett.

A kivájt terület jól mutatja a talaj vörösségét.

Lexiaguo körül is be van vetve minden terület. Az idegenforgalom fejlesztése miatt, az itt található város új nevet kapott: LEXIAGUO (vagyis a hely, ahol gyönyörű színek vannak.) Lexiaguo körül is be van vetve minden terület.

VÉGE