Fidelitas VI. KONGRESSZUS Programtervezet Készítette: Szabó Orsolya.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
A Hetedik Te Magad Légy! Pályázat a évi Fidelitas Nyári Tábor rendezési jogára.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Aquaticum Élményfürdő Debrecen 2004
Kibővített Rektori Kabinet Ülés Ráckeve január 13. KÖSZÖNTÖM A TANÁCSKOZÁS RÉSZTVEVŐIT! Balogh József kollégiumigazgató Tartalmas és hasznos munkát.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Diplomáciai protokoll és etikett 10.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Kedves kolleganők, kedves kollegák, ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a Húsvéti szabadságolásra. ( Fürdőruha nem szükséges, tulajdonképpen.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
Protokolláris vendéglátás
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Gundel Étterem Budapest.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Támop / „A képzés minőségének és tartalmának fejlesztése” Idegen nyelvű kompetenciák fejlesztése Nagy Zoltán, MBA Katedra Nyelviskola.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
 by Auto Consulting Cluster HU , péntek Széchenyi István Egyetem VIP Terem Győr, Egyetem tér 1. Részvételi díj: Autóipari Tanácsadó Klaszter.
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
PTE IGYK Felvételi 2012 PTE IGYK AZ ELÉRHETŐ TOVÁBBTANULÁS ELSŐ HELYEN IGYK!
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
I. ALBA REGIA RÖPLABDA GÁLA
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Gólyatábor beharangozó
Mozireklám Készítette: Kovács Zoltán.
Balatonfüredi Anna-Bál
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Schönherz Zoltán Kollégium
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
2014. szeptember Célkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai és etnográfiai értékeinek bemutatása.
2012.FEBRUÁR FEBRUÁR 20-IG!!!. Árajánlat kérése, nemzetközi közösségi weboldal kivitelezésére: Funkciók: - Tag/1-1 kép feltöltése - Min. adatok.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
SÍTÁBOR Ebben a tanévben is lesz SÍTÁBOR. Hova utazunk: AUSZTRIA OLASZORSZÁG.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
SALSA BÜFÉ ÉTLAP Pizza 28cm: Minden PIZZA: 950 Ft Köret Savanyúság
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Program- és árajánlat Debrecenbe kéne menni… Kétnapos osztálykirándulás.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Előadás másolata:

Fidelitas VI. KONGRESSZUS Programtervezet Készítette: Szabó Orsolya

Bevezető Ezúton szeretnénk megpályázni a debreceni Fidelitas csoport nevében a novemberben megrendezésre kerülő VI. Országos Fidelitas Kongressszus rendezési jogát. Tisztelettel kérünk benneteket, hogy a bemutatott tervezet alapján támogassátok elhatározásunkat. A most következő paraméterek csak tájékoztató jellegűek. Azért küldjük el, hogy össze tudjuk hangolni a munkánkat, és hogy a mi adataink a pesti forgatókönyv-tervezettel összhangban legyenek. Ennek megfelelően több variációs lehetőséget is kidolgoztunk, a különböző árajánlatokból tetszés szerint lehet válogatni. Tapasztalataink szerint a vállalkozók rugalmasak, és természetesen a debreceni Fidelitas csoport is mindenben rendelkezésre áll a szervezésben, úgyhogy ha bármilyen ötlet, kérdés, probléma felmerül, mindenképpen beszéljünk róla. Néhány árajánlat még nem teljes. A cégeknek nem mondtunk pontos időpontot (csak azt, hogy egy novemberi hétvége), így még várják a létszám és az időpont pontosítását 1-2 héten belül. A megjelölt árak tehát tájékoztató jellegűek, de minden cég ígéri, hogy nem fog lényegesen eltérni az ajánlott ártól. Reményeink szerint a vállalkozók egy része később még a jelenleginél (is) jóval kedvezőbb árajánlatot tesz majd, ha az időpont, és egyáltalán a program itteni megrendezése realizálódik. Sok segítséget várhatunk a jobboldali szimpatizánsoktól és a várostól egyaránt, ezért kérjük, hogy az ebben a tervezetben szereplő összegeket tényleg csak irányadónak tekintsétek. Minden kategóriában (szállás, étkezés, programok, konferenciaterem, stb.) több szóba jöhető eshetőséget is kifejtünk, de a csoport és a szervezők személyes véleményét is olvashatjátok a javaslatok mellett. Reméljük sikerül megkönnyítenünk a munkát, és érdemesnek találjátok majd a debreceni csoportot a kongresszus megszervezésére. Köszönettel: A Fidelitas debreceni csoportja

Programtervezet „A” változat Péntek Érkezés: a délután folyamán. Az érkezőket a debreceni csoport tagjai a szálláshelyre kísérik. Nagyobb csoportok esetén a Hajdú Volán segítségével érkezünk a szálláshelyre. Amíg a többség megérkezik, elfoglaljuk a szobákat, kulcsosztás, eligazítás. Vacsora: a kollégiumban két fogásos menzavacsorát kapunk. Szórakozás: a csapat választhat: városnézés, éjszakai szórakozóhelyek látogatása és egyéb programok közül. Az este folyamán végig várjuk a később érkező küldötteket. Szombat Reggel: A társaság villamossal megy a konferencia helyszínére (Víg mozi, Lovarda). Itt kb. délelőtt 9.00-től elkezdődik a kongresszus, és 12-13 óráig tart. Ebéd: Az ebédet állófogadás keretében fogyasztjuk el (Aranybika Üvegterem, vagy Lovarda) Délután: Folytatódik a kongresszus… Este: A kongresszus befejeztével -időtől függően- 1-2 óra szabadprogram után a társaság –villamossal– a Termál Hotel – Aquaticum Élményfürdőbe megy, ahol büfévacsora és fürdőruhás party várja a résztvevőket. Vasárnap: Reggel: Indulás haza. (Az „A” változat költségesebb ugyan mint a „B”, de ezzel a variációval a küldöttek kényelmesebben tudnak megérkezni, több szabadidejük lesz, és a sajtó is tud már szombaton tudósítani az eseményekről. Cserébe egy éjszakai szállással és egy vacsorával többet kell fizetni.)

Programtervezet „B” változat Szombat Délelőtt: Érkezés. A csapatokat a debreceni csoport tagjai kísérik a kollégiumba (kb. 10 perc séta). Miután mindenki megérkezett és elfoglaltuk a szállást, a főtéren keresztül a konferencia helyszínére sétálunk (Víg Mozi: kb. 7 perc séta), vagy a Hajdú-Volán külön buszaival megyünk (Lovarda). Ebéd: Az ebédet állófogadás keretében fogyasztjuk el (Aranybika Üvegterem, vagy Lovarda). Délután: (13-14 óra): Megkezdődik a kongresszus, és egészen estig tart. Utána a társaság szabad programot kap, vagy –időtől függően-, egyből az Aquaticumba megyünk villamossal. Este: A kongresszus után az Aquaticum Élményfürdőben büfévacsora és fürdőruhás csúszda-party várja a résztvevőket. Vasárnap: Reggel: Indulás haza. (Úgy véljük, hogy bár a „B” változat költséghatékonyabb, mégis túl lenne zsúfolva a nap, és ez ártana a rendezvény színvonalának is. Ez a változat legérzékenyebben az ország nyugati részéből érkező delegáltakat érinti.)

Programtervezet „C” változat Péntek Érkezés: Az ország nyugati részéből érkezőket, ill. azokat, akik több időt szeretnének eltölteni városunkban, már péntek délután várjuk. Az érkezőket a debreceni csoport tagjai a szálláshelyre kísérik. Amíg a többség megérkezik, elfoglaljuk a szobákat, kulcsosztás, eligazítás. (Maximum 100 delegáltra számítunk pénteken.) Vacsora: A kollégiumban két fogásos menzavacsorát kapnak a vendégek. Szórakozás: A csapat választhat: városnézés, éjszakai szórakozóhelyek látogatása, ill. a helyi (kollégiumi) disco lehetőségei közül. Az este folyamán végig várjuk a további érkező küldötteket (max. 100 főig). Szombat Reggel: A küldöttek nagyobb része (kb. 250 fő) délelőtt 10 óráig megérkezik városunkba. Őket a debreceni csoport tagjai egyből a kongresszus helyszínére kísérik (villamossal 5 perc a Víg mozi, vagy külön busszal megyünk a Lovardába). A pénteken érkezetteket a Hajdú-Volán Rt. külön buszai átszállítják a konferencia helyszínére ( Lovarda), vagy villamossal mennek (Víg mozi). Itt kb. délelőtt 11.00-től elkezdődik a kongresszus, és 13-14 óráig tart. Ebéd: Az ebédet állófogadás keretében fogyasztjuk el (Aranybika Üvegterem, vagy Lovarda). Délután: Folytatódik a kongresszus. A végén a csapat villamossal megy az Aquaticumba. Este: Büfévacsorás, fürdőruhás csúszda-party az új Aquaticum Élményfürdőben. Vasárnap: Reggel: Indulás haza. (Ennek a kombinált változatnak a megszervezése lényegesen több munkával jár, és a pénteken ill, szombaton érkezők kiválogatása a pesti központra hárulna, de –szerintünk- hatékonyan ötvözi a költséghatékony megoldást a messziről érkezők kényelmét szem előtt tartó megoldással.)

Szálláslehetőségek I. Gulyás Pál Kollégium 4024 Debrecen, Sumen u. 3. Tel: (52) 349-644 Fax: (52) 349-492 Az épület nincs messze sem a vonatállomástól, sem a belvárostól. A szobák alkalmasak akár 450 fő befogadására is. Árak: 1100 Ft/fő/éj + 200 Ft IFA/fő/éj (IFA csak azoknak, akik nem nappali tagozatos hallgatók valamelyik egyetemen.) Étkeztetés: A melegítőkonyhát, evőeszközöket, ebédlőt használhatjuk. II. Váci Mihály Kollégium 4028 Debrecen, Apafi u. 16/26. Tel: (52) 412-252 A kollégiumban kb. 330 fő fér el. A többi delegáltat más kollégiumokban, vagy a debreceni csoport tagjainál tudjuk elhelyezni. Kétféle szobaár van. Árak: 1000 Ft/fő/éj + 200 Ft IFA (ha nem nappali tagozatos hallgató a vendég) VAGY 1200 Ft/fő/éj +200 Ft IFA. III. Benczúr Gyula Kollégium 4032 Debrecen, Pallagi út. 11. Tel: (52) 316-933 A Váci Mihály Kollégium 330 férőhelyét kiegészítendő igénybe vehetünk 2 db 18 ágyas szobát a Benczúrban, ami a Nagyerdőn, az Egyetem mellett található. Árak: 950 Ft/fő/éj +IFA IV. Győrffy István Kollégium 4025 Debrecen, Postakert u. 7/b. Tel: 322-677 A kollégium szintén jól megközelíthető helyen van, 315 fő befogadására képes. Árak: 1500 Ft/fő/éj V. Termál Hotel Debrecen Gyógyszálló A kétszobás légkondicionált apartmanok,fürdőszobásak, bioággyal, bioágyneművel ellátottak, saját balkonnal rendelkeznek. Minden apartmanban színes TV, rádió, telefon, minibár is a vendégek rendelkezésére áll. Árak: 97 EUR/éj 2 főre = 25.220 Ft/éj VI. Hotel Aranybika Kétágyas szobák a főtéren, közel a kollégiumhoz és a konferencia helyszínéhez. Árak: 21.800 Ft 2 főnek/éj

Étkezés I. Házhozszállítás (péntek vacsora) a) Ász Hidegkonyha Ebéd: leves + főétel + ásványvíz Vacsora: főétel + desszert Árak: 800-1500 Ft/fő (pontos árajánlatot a héten küldenek) b) Tele-Tál Bt. Ebéd: rántott hús, rántott karfiol + köret Vacsora: milánói makaróni Árak: 400 Ft/fő/étkezés c) Sodexho (Kollégiumi menza) Ebéd: 600 Ft/fő Vacsora: 500 Ft/fő II. Ültetett ebéd ill. vacsora a) Aqua Étterem Az étteremben ültetve 250 fő fér el. Az étterem a Nagyerdőn van, könnyen megközelíthető, igényes szolgáltatásokkal. Árak: 1000 Ft/fő az ebéd és a vacsora is. III. Állófogadás (szombaton, a kongresszus alatt) a) AranyBika Üvegterem (Ha a kongresszust a Víg moziban tartjuk) Az Aranybika és a Víg mozi között közvetlen összeköttetés van, a konferencia helyétől 2 perc alatt át lehet sétálni a fogadás helyére. Az Üvegterem és a Genius bár összenyitásával 350-400 fő kényelmesen elfér. Ételek: Részletes ajánlat Árak: Étel: 3000 Ft/fő + ÁFA, korlátlan italfogyasztással (sör, bor, üdítők, welcome-drink). Az Üvegteremért nem kérnek díjat, viszont a Genius bár más cég, ők kb. 50.000 Ft-ot fognak kérni terembérlet címén. b) Lovarda Terembérlet nincs, éttermi ebédet 3.000 Ft-ért biztosítanak, menzaebédet 700 Ft-ért. (Csak akkor jöhet szóba, ha a kongresszust a Lovardában tartjuk, ebben az esetben viszont ez a legpraktikusabb megoldás.)

Konferenciaterem I. Lovarda Hallgatói Centrum A Lovarda a Kassai úton található, a DE Jogi karának hallgatói központja. A kongresszus megrendezéséhez ideális hely, megközelíteni ugyan nem könnyű (külön busz szükséges), de a nyitó- és zárórendezvényeket, a fogadást és a konferenciát mind egy helyen tudjuk megtartani. Árak: A színházterem bérleti díja egy napra: 300.000 Ft + szolgáltatások (hangosítás, biztonsági, technikai személyzet, portaszolgálat, ruhatár, stb.) (ugyanez két napra: 600.000 Ft.) Az ebéd lehet állófogadás (3000 Ft/fő), vagy menzaebéd (700 Ft/fő) (Novemberben csak a 29-30-i hétvége szabad.) II. Víg Mozi (Sajnos magáról a teremről csak a jövő héten tudunk fotókat készíteni) A Víg Mozi a belvárosban található, közvetlen összeköttetéssel az Arany Bika szállodához, ahol a fogadást rendeznénk. Az épület a Fesztiválközpont hatáskörébe tartozik. A kongresszust a nagy színházteremben tarthatnánk: színpad, vetítővászon, nézőtér (moziszékek), erkély használható. A földszint 400 férőhelyes, az erkély még 150 fő befogadására alkalmas. A hangosítás, vetítések megoldhatók. Hátránya: a zárt soros moziteremben nehéz közlekedni a sorok között. Árak: Terembérlet: 120.000 Ft/nap vagy 13.000 Ft/óra + szolgáltalás (hangosítás, biztonsági, technikai személyzet, ruhatár, stb.) (Belvárosi helyzete miatt nagyon könnyen megközelíthető. Fotózás szempontjából is ideális, hogy a főtéren van, nem beszélve az Arany Bika és a Városháza patinás épületeiről. Ezen kívül az intézmény a város tulajdonában van, ezzel magyarázható a rendkívül kedvezményes ár.)

Záró rendezvény I. Buli a kollégiumban A kongresszus után a küldöttek visszatérnek a kollégiumba, ahol két fogásos menzavacsorát kapnak (+ 350.000 Ft vacsoraköltség), este pedig a kollégium ebédlőjében bulizhatnak. Az ebédlőben viszont csak 120-150 fő fér el kényelmesen. Terembérlet: nincs Felszerelés: 6 pár hangfal: 7.600 Ft +ÁFA = 14.250 Ft 4 db fénytechnika: 10.000 Ft +ÁFA = 12.500 Ft Keverőpult: 4.600 Ft +ÁFA = 5.750 Ft Mikrofon (drót nélküli): 2.800 Ft + ÁFA = 3.500 Ft Füstgép: 2.600 Ft + ÁFA = 3.250 Ft Összesen: 27.600 Ft + ÁFA = 34.500 Ft II. Buli a Kazánházban (DE Agrártudományi Centrumának Hallgatói Klubja) A kongresszus után a delegáltakat a kollégiumban menzavacsora (+ 350.000 Ft vacsoraköltség) várja, majd külön buszok (a Kazánház kint van a város másik végén) viszik őket az Agrátudományi Centrumhoz. Itt kényelmesen elférünk, és nyugodtan bulizhatunk. Hajnalban a külön buszok haza is visznek bennünket. Ha a kongresszust a Lovardában rendezzük, egyéb kedvezményekre is számíthatunk az árakból. Terembérlet: 20.000 Ft + ÁFA (ha nem viszünk be italt, hanem ott fogyasztunk) vagy 50.000 Ft + ÁFA (ha be szeretnénk vinni az italokat) Biztonsági személyzet: 4 fő = 20.000 Ft + ÁFA Fénytechnika: 12.500 Ft + ÁFA DJ (opcionális): 16.000 Ft Összesen: 81.500 vagy 111.625 Ft III. Buli és vacsora az Aquaticum Élményfürdőben A társaság fejenként 2.000 Ft fejében egész éjszaka használhatja az újonnan nyílt Aquaticum Élményfürdő szolgáltatásait. Az árban benne van a svédasztalos vacsora is. Az est folyamán a hangszórókból folyamatos zene szól, az asztalok a medencék partján lesznek felállítva, mindeközben a kongresszus résztvevői korlátlanul használhatják a csúszdákat, medencéket, jacuzzikat…. Terembérlet + Vacsora: 2.000 Ft/fő = 700.000 Ft

Költségvetés I. Szállás a) Gulyás Pál Kollégiumban (350 fő, ebből 100 nem nappali tagozatos hallgató.) 1100 Ft/fő/éj + 200 Ft IFA (ha nem egyetemista) 250X1.100+100X1.300=275.000+ 130.000= 405.000 Ft/éj X 2 Összesen: 810.000 Ft b) Termál Hotel (VIP vendégeknek, kb. 10 fő) 25.220 Ft/éj 2 főre, 25.220X5X2= 252.200 Ft c) Hotel Aranybika (VIP) 21.800 Ft/éj 2 főre = 218.000 Ft II. Két fogásos menzavacsora a) Ász Hidegkonyhától: Két fogásos ebéd ill. vacsora: 1000 Ft/fő 350 X 1.000= 350.000 Ft b) Tele-Tál Bt-től: 350X400= 140.000 Ft c) Sodexho: 350X500= 175.000 Ft III. Kongresszus a) Víg Moziban Terembérlet: 120.000 Ft Szolgáltatások: 50.000 Ft Összesen: 170.000 Ft b) Lovardában: Terembérlet: 300.000 F +ÁFA = 375.000 Ft Szolgáltatások: 100.000 Ft +ÁFA = 125.000 Ft Összesen: 500.000 Ft IV. Közlekedés Ha a kongresszus helyszínéül a Víg Mozit választjuk, az ingyenes villamos elég a közlekedés lebonyolítására. Ha viszont a Lovardába megyünk, vagy a kazánházi bulit választjuk, akkor szükségünk lesz a Hajdú-Volán külön buszaira is (kb. 50.000 Ft). V. Állófogadás a) Arany Bikában: Terembérlet (Genius): 50.000 Ft Ebéd: 3000 Ft + ÁFA/fő (itallal együtt) 3.600X1.25X350= 1.575.000 Ft Összesen: 1.362.500 Ft b) Lovardában: Terembérlet nincs. Ebéd: 3000 Ft + ÁFA/ fő = 3.750 Ft X 350 Összesen: 1.312.500 Ft VI. Záró rendezvény Aquaticum Élményfürdő Belépődíj + vacsora: 2000 Ft/fő 2000X350= 700.000 Ft b) Buli a kollégiumban (a terem kb. 120-150 fő befogadására alkalmas) Terembérlet nincs, Hangosítás, fénytechnika (Discoland Kft.) 6 pár hangfal: 7.600 Ft +ÁFA = 14.250 Ft 4 db fénytechnika: 10.000 Ft +ÁFA = 12.500 Ft Keverőpult: 4.600 Ft +ÁFA = 5.750 Ft Mikrofon (drót nélküli): 2.800 Ft + ÁFA = 3.500 Ft Füstgép: 2.600 Ft + ÁFA = 3.250 Ft Össz.: 27.600 Ft +ÁFA = 34.500 Ft Buli a Kazánházban (Agrárcentrum) DJ: 16.000 Ft Fénytechnika: 10.000 Ft+ÁFA = 12.500 Ft 4 rendész: 4000Ft+ÁFA/fő = 20.000 Ft Terembérlet: 50.000 Ft + ÁFA (bevihetjük az italt) vagy 20.000 Ft + ÁFA (nem vihetjük be az italt) Összesen: 81.500 Ft

FIDELITAS KONGRESSZUS - Árajánlatok Szállás Helyszín Hely Árak (Ft/fő/éj) Megjegyzések Összes ár (Ft) Gulyás Pál Kollégium 450 1100 100 fő fizet IFAt… 810000 Váci Mihály Kollégium 330 1000 vagy 1200 2 és 4 ágyas szobák 81000 Benczúr Gyula Kollégium 36 950 2 db 18 ágyas szoba 68400 Győrffy István Kollégium 315 1500   945000 Termál Hotel 10 12610 VIP 252200 Hotel Aranybika 10900 218000 Étkezés (vacsora) Sodexho 500 Kollégiumi menza 175000 Ász hidegkonyha 1000 főétel + desszert +ásványvíz 350000 Tele-Tál Bt. 400 makaróni, rántott hús, rántott karfiol 140000 Aqva Étterem a teremben ültetve 250 fő fér el Konferenciaterem Lovarda 400000 szolgáltatások külön fizetendők 500000 Víg Mozi 120000 400 fő a földszinten, + 150 az erkélyen, +szolgáltatások 170000 Fogadás 3000 1312500 Aranybika, Üvegterem+Genius jobb minőség 1362500 Aquaticum 2000 fürdési lehetőséggel együtt 700000 Buli fürdési lehetőséggel és vacsorával együtt Kollégiumban 34500 Bérelt felszerelés Kazánház 73500 terembérlet+ felszerelés Közlekedés DKV villamos - Ingyen használhatjuk.

Javaslatunk Programtervezet: „A” változat szerint Szállás: Gulyás Pál Kollégium (810.000 Ft), Hotel Aranybika (218.000 Ft) Étkezés: Ász Hidegkonyha (350.000 Ft), Arany Bika Üvegterem (1.362.500 Ft) Konferenciaterem: Víg Mozi (170.000 Ft) Záró rendezvény: Aquaticum Élményfürdő (700.000 Ft) Közlekedés: ingyenes DKV villamos- és trolibuszjáratok. Összes Költség: 3.610.500 Ft

Ötleteink Javasoljuk, hogy a kongresszus nyitóbeszédét –mint házigazda- Kósa Lajos Polgármester Úr tartsa. Díszvendégnek Orbán Viktor (volt) Miniszterelnök Urat kérnénk föl. A Víg Mozi alatt egy használaton kívüli klubhelyiségben saját Fidelitas büfét alakíthatunk ki, a mozi bejáratánál pedig információs pultokat állíthatunk fel. Szóróanyagok, azonosító kártyák készítése (információs füzet programokkal, interjúkkal, a város ismertetésével, fontos telefonszámokkal, címekkel) Reklámpóló készíttetése. A kongresszus alkalmából a Víg Mozit és környékét speciális, „fidelitasos” designnal látnánk el. (narancssárga lufik, molinók, Fidelitas-polós személyzet, stb. Az épület virággal való feldíszítésében számíthatunk az AKSD és más kertészetek segítségére is. A beszédek szüneteiben, ill. a kongresszus előtt bérelt projektorral Fideszes, Fidelitasos videókat vetítenénk a mozivászonra. A VHS kazetták a debreceni Fidesz irodán hozzáférhetők, ill. a debreceni Fidelitasnak is vannak ilyen célra filmanyagai. Egyeztetünk a Főnix csarnok és a Fesztiválközpont illetékeseivel, hogy a kongresszus időpontjában, a pénteki programokat a kongresszus résztvevői kedvezménnyel látogathassák. (pl.: november 3-16. debreceni Őszi Fesztivál) A DKV Rt. Igazgatója felajánlotta, hogy a kongresszus résztvevői ingyen használhatják a debreceni villamos- és trolibuszjáratokat.

Térképek 2-es térkép 1-es térkép: 1. Gulyás Pál Kollégium 2. Víg Mozi 3. Aranybika + Genius Bár 4. Nagyállomás 2-es térkép: 1. Lovarda 3-as térkép: 1. Aquaticum Élményfürdő 2. Termál Hotel 1-es térkép 3-as térkép

Lovarda Hallgatói Centrum Konferenciaterem a Lovardában Kiállítás és koncert

Aranybika Hotel A Hotel előtere A hotel és a főtér Az Üvegterem

Gulyás Pál Kollégium A Gulyás Pál Kollégium 4 ágyas szobák Fürdőszoba a folyosó mindkét oldalán Emeleti társalgó

Víg Mozi Hátsó bejárat (jobbra a Genius Bár) Első bejárat (jobbra a parkoló) Az előtér A parkoló

Aquaticum Élményfürdő Az Élményfürdő bejárata A csúszdák A medencék

Egyéb képek A Főtér Villamos Genius Bár A Termál Hotel

Állófogadás tervezet Fogadó italok: száraz Törley, juice Levesek: Tárkonyos borjúraguleves Hideg eperkrémleves Meleg ételek: Párolt rozmaringos borjúcomb egészben sütve, tejszínes gombamártással Töltött malacsült almás lilakáposztával, pirított törtburgonyával Debreceni töltött káposzta (mini) Hideg ételek: Pulykamell füstölt sajttal és őszibarackkal Fogasfilé lazaccal és zöldségekkel Debreceni csemege sertéskaraj Hideg libamáj zsírjával, zöldségekkel Grillezett jércemell Jércecombok gödöllői módra Saláták: Narancsos karottasaláta joghurttal Ananászos rizssaláta Majonézes burgonyasaláta Házi ízesítésű savanyúság Sajttálak zöldségekkel és gyümölcsökkel körítve Desszertek: Mini képviselőfánk Házi vegyesrétes (mini), túrós, meggyes, almás, mákos Tiramisu karamell öntettel Gyümölcshalom idénygyümölcsökből Italok: Csapolt Gösser sör, Badacsonyi Olaszrizling -Helvecia Cuvée borok, Sió almalé, narancslé, őszibaracklé, paradicsomlé és Coca-Cola termékek.