2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
Észak-Magyarország Turisztikai Régió
Tourinform iroda működtetése október Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
KAMPÁNY TERV Út az egésséges életmód fele
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
I. KISTARCSAI NYÍLT TRIATLON VERSENY
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
Rendezvényszervezés az állatkertekben Zoopedagógiai Konferencia Szeged, március 27.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
A helyi termék szerepe és lehet ő sége Zala megyében Kovács Tünde, projektszakért ő Kerka völgy aranya, a méz - a helyi termékekért Zalamerenye, 2010.
Mire jó az internet? • Kommunikáció a családdal, a barátokkal • Elérhető információ és szórakozás • Tanulási, ismerkedési, és felfedezési lehetőségek.
Coke Zero sampling
ORSZÁGOS TDM KONFERENCIA, BÜK 2010.
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
Kincses Márk, marketing stratégiai titkár
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
2011 – Sarkadi Eszter Harkányi Turisztikai Egyesület.
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
GLOBAL EXICOR K FT É RD, A SZFALTOZÓ UTCA 43. B. ÉP. Tel:
Európai vonat Európa 2010 Kaposvár. benyújtja pályázatát az „Európa Kulturális Fővárosa 2010” cím elnyeréséért.
UTAZÁS Nemzetközi Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár Futár Veronika február 21.
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
Itthon otthon van Belföldi turisztikai kedvezménykártya
Országos Tourinform Találkozó Megújult Magyar Turizmus Zrt. Marketingterv november 14.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
MEGHÍVÓ A BTSSZ szeretettel meghív minden kedves Természetjárót a Budapesti Természetbarát Találkozóra Ideje: én. Helye: Biatorbágy,
Gödöllő és környéke kulturális turisztikai programjainak bővítése Előadó Maka Marianna TTF Nonprofit Kft.
Köszöntjük a Kedves Résztvevőket !. Az OTP Travel bemutatása Alapítás éve: Fiókirodák száma: 15 6 budapesti fiókiroda6 budapesti fiókiroda 9 vidéki.
Tourinform iroda működtetése április Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
Minőségbiztosítás a falusi turizmusban
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
„ … Hazajött, azt mondta: bocs, de a lejtőn le …” (30Y)
2010-ben AZ ÉV KÖNYVTÁRA Egyházi Könyvtárak Egyesülése szakmai továbbképzése Veszprém, június 26.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Köztünk élnek. Ismered őket? EIA/2012/
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
Megvalósítás, finanszírozás BTH Kht. 50 millió Ft MT Zrt. 50 millió Ft Budapesti hotelek 140 millió Ft Malév ZRT Budapest Airport.
A kulturális turizmus trendjei és a
MegaService Europe Kft
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont Rendezvény fővédnöke: Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Miniszter.
Nevpont.hu | 2014 Szeretettel és nagy tisztelettel köszöntök mindenkit honlapom, a Névpont© – bemutatkozó összeállításán. A Névpont nem.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
„Együtt a tehetségekért a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézményben” TÁMOP-3.4.4/B/08/ Projektindító rendezvény Készítette: Vizváriné.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Tiszafüredi Halas Napok
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK KEDVES MAGYARORSZÁGI BARÁTAINKAT A P&P-KONFERENCIÁN.
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Katalógusok szerepe az értékesítésben. Katalógusok szerepe A turisztikai termék egyik tulajdonsága, hogy szolgáltatásokból áll, megfoghatatlan, nagyon.
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
„HÓFEHÉR OSZTRÁK HÉTVÉGÉK” február 13 - március 23. Promóciós ajánlat az AGIP Hungária Kft. részére
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Gyógyturisztikai szekció április 1. Bozzay Andrásné Nemzetközi Balneológiai Konferencia.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
A FALUSI TURIZMUS HÉTVÉGÉJE JÚNIUS Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület HAZAJÁRÓ HÉTVÉGE.
Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. Monor.
Pályaválasztási Kiállítások 2008
Előadás másolata:

2011. szeptember SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál

Előzmények 2000-ben jött létre a rendezvény, melynek akkor két fő eleme a Pörköltfőző verseny és az óriásbográcsban mesterszakácsok által készített rekord mennyiségű pörkölt volt. Mára a gasztronómiai programok továbbfejlődése mellett (Pörköltek Tere, Magyar Grillbajnokság, Rétesvonat) kialakult egy igen erős kulturális kínálat is! A Rétesvonat 35 féle rétest sütött meg 2010-ben a GKRTE volt díszvendégünk Mindkét napon több, mint 60 bográcsban készültek a versenyművek

A SzeptEmber Feszt létrehozásának célja, hogy a fővárosban is legyen egy olyan családi rendezvény, ahol egyszerre van jelen a hagyományos magyar gasztronómia, a kultúra és a szórakozás. A programelemek folyamatos bővülésével az eredetileg egynapos rendezvény néhány éve már három napon keresztül várja a látogatókat. Előzmények Ferenczi György és a Rackajam Czanik Balázs rekordkísérlete

Programok Pörköltfőző versenyek Magyar Grillbajnokság Gasztrocsata Hungarikumok bemutatója Élőzenei koncertek több színpadon Játszóház gyerekeknek Kézművesek utcája Amerikai- és Tuningautók vetélkedője Magyarországi Rekordok Napja Egészségsziget Sportolók találkozója Az állatsimogató mindig siker Rönkhasító verseny 482 db Amerikai- és Tuningautót regisztráltunk

Osztálytársak Találkozója A SzeptEmber Feszt keretében az internetes kommunikáció segítségével lehetőséget kínálunk arra, hogy évről-évre, előre tervezhető időpontban, helyszínen találkozhassanak egymással a rég nem látott osztálytársak az Osztálytársak Találkozója keretében. Segítséget nyújtunk a szervezéshez is, hiszen biztosítjuk a helyszínt, a programokat, a jelentkezést ill. igény esetén a pörköltfőzésben való részvételt. Talicskatoló verseny Délre mindenki elkészült

Pörköltek Tere Rákpörkölt, harcsapörkölt, tojásos zöldborsópörkölt, birkapörkölt, vaddisznópörkölt, tojáspörkölt, borjúpörkölt, körömpörkölt és marhalábszárpörkölt! Ez csak néhány a több, mint 30 fajta meghökkentő pörkölt közül, amelyek az elmúlt évben, a klasszikus pörköltek mellett kóstolhatóak voltak a SzeptEmber Feszt-en. Végre egy olyan fesztivál, ahol a látogatók nem csak láthatják, de el is fogyaszthatják a különlegesnél különlegesebb pörkölteket, amelyeket ismert éttermek neves szakácsai készítenek! Íme egy hitelesített bogrács A választék lenyűgöző

Látogatók Családok, a gasztronómia és a koncertek iránt érdeklődők az ország egész területéről, ill. Budapesten tartózkodó külföldi turisták. A hétvégi programjukat tervezetten alakítják úgy, hogy legalább egy teljes napot a rendezvényen töltenek ben a látogatók száma elérte a főt, melynek több, mint harmada vidéki és több, mint 10%-a külföldi turista volt. Tabáni István fellépése vasárnap délben Deák Bill Blues Band koncert péntek este

Látogatók száma Látható, hogy az új helyszínnek, a Népligetnek köszönhetően jelentős mértékben nőtt a látogatók száma és változott az összetétele ben is további növekedésre számítunk.

A látogatók összetétele A programelemek tudatos összehangolásával szinte minden célcsoportot el tud érni a fesztivál. Republic mindenkinek Ocho Macho a fiataloknak Levente Péter a gyerekeknek Deák Bill az érettebbeknek

Tervezett hirdetések •reklám spotok országos televíziókban és rádiókban •nyomtatott hirdetések: Pesti Est különszám, Servus programajánló, Helyi Téma, Budapesti Piac •internetes megjelenés: MT Zrt. külképviseleti honlapjain, budapestinfo.hu, est.hu és port.hu programajánló portálokon, G-media honlapjai (met.hu, baratikor.hu, habostorta.hu, randivonal.hu, tvn.hu), vendegvaro.hu •Web2-es megjelenések: facebook, iwiw, baráti kör, blogok •közterületi reklámok: járműreklám buszokon és villamosokon, metróreklám, city light plakátok • db szórólap elkészítése és terjesztése a Tourinform irodákon, utazási irodákon, rendezvényeken, postaládákon keresztül • db műsorfüzet terjesztése a helyszínen, mely tartalmazza a részletes programot, térképes útmutatót a helyszínről

Támogatóinknak ajánljuk •megjelenés szórólapon, műsorfüzetben, honlapon •embléma elhelyezése hirdetésekben •bemutatkozási, kitelepülési lehetőség a helyszínen •színpadok névhasználata •a SzeptEmber Feszt 2011 támogatója cím használata •lehetőség céges partnertalálkozókra, dolgozói csapatépítésre Kedves vendég nem kínálunk Végy egyedül, itt a tálunk A versenyzők egyedi díjakat kaptak

Bízunk kedvező válaszában! Köszönjük figyelmét! A rendezvény minél magasabb színvonalú megvalósítása érdekében támogatókat keresünk. Keressük az olyan megvalósítható ötleteket, amelyek a SzeptEmber Feszt és a támogatók közös érdekeit szolgálják.