A mi EURÓPA CENTRUMUNK A Gyémánt Út buddhizmus nemzetközi centrum projektje 2007. február www.europe-center.org.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A területegységek átalakítása
Advertisements

GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
Nyugdíj.
Információs Társadalom- és Trendkutató Központ 1111 Budapest, Műegyetem Stoczek u St ép 108. • Telefon: • Telefax: •
ZÖLDTETŐK Költsége és Értéke Dezsényi Péter 4/3/2017.
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
Foktő – Kalocsai repülőtér önkormányzati fejlesztése
A válság és ami utána következik….
A Budapesti Értéktőzsde szerepe, jelentősége a közép-európai (osztrák, cseh és lengyel) tőzsdék között. A kuvikok nevében üdvözlöm a tisztelt zsűrit és.
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Tanulmány a bizalomról Nyolc európai országban és az USA-ban október-november.
Az adománygyűjtés kezdeti lépései a Magyar Természetvédők Szövetségénél Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs szeptember 20.
A hatalom és felelősség kérdése a személyközpontú segítő kapcsolatban
Közép-magyarországi régió Budapest régióPest megye régió TERÜLETI STATISZTIKAI MÓDOSÍTÁS ARÁNYOSÍTÁSFORRÁSFELTÁRÁS.
Ázsiai Egyetemek Környezettervezés Vinkó Anna és Donka Sándor gyűjtése.
Közösségi portálok használata
Az EU kohéziós politikájának 20 éve ( ) Dr. Nagy Henrietta egyetemi adjunktus SZIE GTK RGVI.
Új megközelítés - Anyaklubok Magyarországon Jónás Jánosné Szarvasi Fiatalok a Holnapért Egyesület április 3.
ha le tudnánk kicsinyíteni a Földet, és a 6,5 milliárd embernyi népességet egy 100 lelket számláló falura, és az arányok változatlanok maradnának, akkor…
Pillanatkép a nagyatádi vásárcsarnok piacozóiról Társadalmi, gazdasági helyzetük és piacozáshoz fűződő viszonyuk elemzése OTDK előadás április 15.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Közösségi oldalak használata
Budapest turisztikai marketingje
1 A T- NAPOS UTALÁS GAZDASÁGI HATÁSAI Kovács Levente KDB Bank Zrt., vez.ig.h. Budapest február 8. „InterGIRO2- Napon belüli elszámolás” Magyar Közgazdasági.
Iskolai könyvtárak külföldön. Kezdetben közös fejlődés  USA és Európa – sz. közös fejlődés a közművelődési könyvtárakkal Németország, Dánia, Franciaország,
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Hol a határ a pr és a valódi felelősségvállalás között?
Folie 1 Ausztria mint gazdasági telephely Európai üzleti tevékenységének kiindulópontja Birgit Reiter-Braunwieser ABA-Invest in Austria Sopron, Februar.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
Vállalati dolgozók adományozása és önkéntessége Darvas Péter, United Way Magyarország NIOK „Hidak” október 6.
SZÖUL 서울 특별시.
Impact of Metro construction on the long term sustainability of a Metropolitan city: The case of Thessaloniki Szigetvári Andrea2014. április 7.
Leonardo program keretében szerzett brüsszeli tapasztalatok Varga Marianna GYMS Megyei Önkormányzat, EINKO GYMS Megyei Önkormányzat, EINKO Nyugat-dunántúli.
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
Gazdasági kapcsolatok és regionális együttműködések Félixfürdő május 17. Miklóssy Ferenc alelnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A kulturális turizmus trendjei és a
A Magyar Turizmus Zrt. marketing aktivitásai Horváth Gergely Magyar Turizmus Zrt február 28.
Az Európai Unió bővülése Vincze János, 12. osztály Fazekas Mihály Gimnázium Debrecen >
Dubai "Egy más világ".
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Területi politika főbb összefüggései. A disszertáció főbb területei 1.A regionális programozás elméleti alapjai 2.A programozási ciklus az Európai Unióban.
A világ 20 -ik legnagyobb városa – Beijing, Kína 12 millió lakossal.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, a közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
Kovács Ákos A megépült Ipoly-hidakhoz vezető utak felújítása,
Globális változások-környezeti hatások és válaszok
Tianmen-hegység: Kínában található, észak Hunan tartományban, közeli város Dayong. (Sokan elbizonytalanodnak a neve miatt, Tianmen, mely nagyon hasonlít.
MAVE Budapest, május 24. INCLUSIVE – project bemutatása E-learning „A távolságot, mint üveg golyót, megkapod..” /József Attila - Altató/ Wenhard.
Magyar CIVINET harmadik találkozója Debrecen, Gertheis Antal, Városkutatás Kft. / Magyar CIVINET Titkárság.
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Vállalkozói mikrohitelek
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
A Bologna-folyamat a munkáltatók szempontjából Gerner Péter
Rajta! Távolinak tűnik, hát nem indulunk el, Nehéznek látszik, hát nem emeljük fel, Lehetetlennek látjuk, nem próbáljuk meg. Talán éppen ezért veszünk.
Modern. építészet Budapest Moszkva.
EGYÜTT KÖNNYEBB Ferenczy Anikó Magyar Kongresszusi Iroda Március 29.
Európai pénzügyi intézményrendszer
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
A nagyvárosok, mint az európai térszerkezet kitüntetett pontjai
Nemzetközi kreditmobilitás
Az európai nagyvárosok népesedés szerinti típusai
Topográfiai gyakorlatok Közép - Európa
33. EURÓPA FELOSZTÁSA.
Előadás másolata:

A mi EURÓPA CENTRUMUNK A Gyémánt Út buddhizmus nemzetközi centrum projektje 2007. február www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Miért van szükség az Európa Centrumra? Európa Centrum: alapok Miért van szükség az Európa Centrumra? „Az EC célja, hogy összekapcsolja a nemzetközi központjainkat és csoportjainkat, a Gyémánt Út élő átadását kínálja, mint egy erőközpont mindenki számára világszerte .” Láma Ole Nydahl Az Európa Centrum a saját helyünk lesz: egy hely, ahol centrumaink, országaink és aktivitásunk nemzetközileg összekapcsolódik maradandó erőteret hoz létre, egy hely, ahol képviselni tudjuk magunkat a modern társadalomban egy hely, ami megőrzi az átadási vonalat. www.europe-center.org

Hogyan fogjuk használni az Európa Centrumot? Európa Centrum: alapok Hogyan fogjuk használni az Európa Centrumot? A hely a következőket kínálja: nemzetközi kurzusok (mint Kassel, és még nagyobbak), meditáció, tanítások és események, egy otthon a barátainknak a világ minden részéről, hogy találkozzanak, inspirálják egymást és megosszák a fejlődést, lehetőséget biztosít nemzetközi találkozókra, utazó- tanítók összejövetelire és más projektekre, egy hely hosszú és rövid elvonulásokra, tanulmányi kurzusok, könyvtár, archívum Dharma Café stb. www.europe-center.org

Európa Centrum projekt: Dél-Bajorország Helyszín Dél-Bajorország, nem messze az osztrák-svájci határtól kevesebb mint 2 óra a müncheni reptértől éppen Európa szívében www.europe-center.org

Európa Centrum projekt: helyszín és távolságok Az EC autóval kevesebb mint 2 óra a müncheni reptértől, kb. 70 km Friedrichshafen repterétől. A legközelebbi város IC-vel megközelíthető. Koppenhága Szt. Pétervár Riga Moszkva London Hamburg 7h Berlin 6,5h Brüsszel 7h Varsó 12h Prága 5h Párizs 5h Kijev München (reptér) 2h Zürich 2h Bécs 6h Budapest 8h Graz 5,5h Milano 4h Bukarest Róma Szófia Karma Gön Berchen Ling www.europe-center.org

Miért Németországban van az Európa Centrum? Európa Centrum: alapok Miért Németországban van az Európa Centrum? Láma Ole különböző okok miatt választotta ki a helyszínt: egy közép-európai ország jó közlekedési feltételek jól kiépített internethálózat, ahol a kommunikáció nagyon egyszerű. „Megbecsülésünk jele is: Bár az évek alatt az aktivitás és az anyagi segítség egyre nagyobb mértékben jött minden országból, mégis a német nyelvű tanítványaim és barátaim vállán volt folyamatosan a legnagyobb súly. Nélkülük sokan nem találkozhattak volna a tanításokkal. Szóval úgy gondolom, hogy ebből természetesen adódik, hogy Németország ez a hely.” Láma Ole Nydahl www.europe-center.org

Európa Centrum: adatok A föld • a hely kb. 850 méterrel van a tengerszint felett • kb. 5 x nagyobb Kasselnél • majdnem 50 hektár (500.000 m2) • egyharmad szabad terület/kétharmad erdő és vad természet Minden lehetőségünk megvan a jövőbeli fejlődésre. www.europe-center.org

Európa Centrum: adatok Épületek: • egy központi épület (1200 m2), • egy kisebb ház (700 m2), • egy pajta (1500 m2 két emeleten), • egy 4. ház építését tervezzük. A legközelebbi szomszédaink 750 méterre vannak, és a legközelebbi város 3 km. www.europe-center.org

Európa Centrum Kassel www.europe-center.org

Európa Centrum Európa Centrum Kassel www.europe-center.org

Európa Centrum Európa Centrum Kassel Hamburg www.europe-center.org

Európa Centrum Európa Centrum Kassel Hamburg Budapest www.europe-center.org

Európa Centrum Európa Centrum Kassel Hamburg Budapest EC Az EC területe és épületei összehasonlítva más ismert központokkal Hamburg Budapest EC www.europe-center.org

Európa Centrum „Megtaláltuk!“ www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum www.europe-center.org

Európa Centrum: jövőbeli tervek www.europe-center.org

Európa Centrum: pénzgyűjtő kampány Hogyan vehetsz részt a vízióban? www.europe-center.org

Európa Centrum: pénzgyűjtő kampány Legyél része a világméretű gyűjtésnek! „A régi, hagyományos stílusban szeretnénk megvenni, azaz adósság nélkül. Így végül, az egyenlegünk mindig pozitív marad” (Láma Ole Nydahl) Az erőnk a számokban rejlik, azaz abban, hogy ennyire sokan vagyunk. A világméretű Gyémánt Út szangha segíteni fog, hogy megszerezzük a fennmaradó összeget. Átlagban ez azt jelenti, hogy 6000 barátunk 500 eurót ad fejenként. www.europe-center.org

Európa Centrum: pénzgyűjtő kampány Mennyi pénzre van szükségünk? 4.400.000 eurót kell kifizetnünk. 1999 óta már 1.300.000 eurót gyűjtöttünk össze. A fő kommunikációs csatornánkon, www.europe-center.org és www.buddhizmusma.hu/ec láthatjátok a felajánlások növekedését napi szinten. A határidőnk a Tibeti Újévtől számítva 3 hónap, azaz 2007. május 18. Ennek a világméretű törekvésnek az a célja, hogy mindenki a központjainkból tudjon kapcsolódni az EC víziójához. Mindenki támogatására számítunk! www.europe-center.org

Európa Centrum: finanszírozás Hogyan gyűjtsünk pénzt a központjainkban, régióinkban és országainkban? egyéni pénzfelajánlások, tűzzetek ki egy célösszeget, amit mindenki hajlandó elérni (pl. 100 ember x 500 euro = 50.000 euró 3 hónapon belül), személyi kölcsönök (Hamburgi modell), árusítás (pólók, stb.), aukciók és tombolák, A kreatív szabadság rajtad és az országodon múlik. Élvezzük, hogy egy igazán jelentőségteljes dologban vehetünk részt! www.europe-center.org

Európa Centrum: finanszírozás Picture of streaming I asked Európa Centrum: finanszírozás Hogyan legyünk naprakészek? • A következő hetekben minden szombaton Láma Ole élő, internetes közvetítést fog adni, • www.europe-center.org www.buddhizmusma.hu/ec • meditációs hétvégéken és EC- eseményeken a Gyémánt Út centrumokban, • rendszeres email-ek és hírlevél az EC Team-től • illetve bármilyen ötlet, esemény, hozzájárulás, amit centrumotok, régiótok, országotok kitalál!  www.europe-center.org

Európa Centrum: finanszírozás Hogyan tudunk pénzt utalni? Ha támogatni szeretnéd felajánlásoddal az Európa Centrumot, akkor azt megteheted közvetlenül a meditációs központjainkban, vagy választhatod a banki átutalás egyszerű formáját is. Bank neve: UniCredit Bank Hungary Zrt. Kedvezményezett neve: Gyémánt Út Buddhista Közösség Bankszámlaszám: 10918001-00000017-40990084 Közlemény: Adomány www.europe-center.org

»Ez egy hatalmas vízió, egy nagy feladat mindannyiunk számára« Láma Ole Nydahl www.europe-center.org